IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Taxi "niebieski jeż", Ostrzeżenie
mysia272
post pią, 02 sty 2009 - 11:09
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,093

Witam!! Chciałam ostrzec wszystkich użytkowników przed taxi NIEBIESKI JEŻ!! blink.gif Tak wiec dzwoniąc do tej hmm... "firmy" po zadaniu pytani "ile?" możecie spodziewać sie rzucania słuchawką z okrzykiem "zadzwoń sobie po Yellow jak Ci za drogo!!". Postanowiłam sie nie poddawać, dzwonie dalej na co słyszę w "słuchawce znów Pani?!" oraz ponowne rzucenie słuchawką dry.gif Kiedy w końcu udało sie zamówić taxi po pół godzinnym oczekiwanie (oczywiście nikt nie raczył zadzwonić) dzwonie sama i dowiaduje sie że taxi jednak nie przyjedzie!! Awaria wozu blink.gif Naszczęście nie wszyscy taksówkarze wykazują sie takim poziomem inteligencji oraz kultury osobistej jak panowie z NIEBIESKIEGO JEŻA i udało mi sie dotrzeć do domu na dodatek w bardzo miłej atmosferze rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Kamil_
post pią, 02 sty 2009 - 11:25
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

A czemu nie zadzwoniłaś do Yellow po usłyszeniu takiego czegoś? biggrin.gif

Ten post edytował Kamil_ pią, 02 sty 2009 - 11:30

+Quote Post
Bartek
post pią, 02 sty 2009 - 11:35
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 32

CYTAT(mysia272 @ pią, 02 sty 2009 - 11:09) *
Witam!! Chciałam ostrzec wszystkich użytkowników przed taxi NIEBIESKI JEŻ!! blink.gif Tak wiec dzwoniąc do tej hmm... "firmy" po zadaniu pytani "ile?" możecie spodziewać sie rzucania słuchawką z okrzykiem "zadzwoń sobie po Yellow jak Ci za drogo!!". Postanowiłam sie nie poddawać, dzwonie dalej na co słyszę w "słuchawce znów Pani?!" oraz ponowne rzucenie słuchawką dry.gif Kiedy w końcu udało sie zamówić taxi po pół godzinnym oczekiwanie (oczywiście nikt nie raczył zadzwonić) dzwonie sama i dowiaduje sie że taxi jednak nie przyjedzie!! Awaria wozu blink.gif Naszczęście nie wszyscy taksówkarze wykazują sie takim poziomem inteligencji oraz kultury osobistej jak panowie z NIEBIESKIEGO JEŻA i udało mi sie dotrzeć do domu na dodatek w bardzo miłej atmosferze rolleyes.gif

Śmierdzi ściemą na odległość.

+Quote Post
Leszek
post pią, 02 sty 2009 - 11:39
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

Ściema i to straszna według mnie - kto (bez naprawdę ważnego powodu typu ostatnia taksówka na ziemi albo komórka łącząca się tylko z jednym numerem) dzwoniłby tyle razy do rzekomo tak zachowującej się firmy?

--------------------

+Quote Post
Dave
post pią, 02 sty 2009 - 15:39
Post #5

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 432

Może to jednak była ostatnia taksówka, wszak to akurat pewnie w sylwestrową noc było smile2.gif

+Quote Post
Sebastian22
post pią, 02 sty 2009 - 21:53
Post #6

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 169

lol taksiarze nigdy nie grzeszyli grzecznością zbytnio....tak było za komuny i tak im zostało... laugh.gif

+Quote Post
tomi
post pią, 16 sty 2009 - 12:04
Post #7

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 815

po jakiego chu... było dzwonić po jakiegoś jeża jak jest tyle korporacji!!!!a skoro słyszała w słuchawce że za drogo to po co znowu dzwoniła.Taksówka to nie bazar wsiadasz i jedziesz nie targujesz się bo ceny usług są naprawdę śmieszne,ale jak ktoś chce z gówna krew wyssać to tak jest ja popieram postawę taksówkarza,w knajpie jak siedzi taki jeden z drugim to nie pyta czy ktoś opuści z piwa z 5 na 4zł tylko płaci.żenada nie stać Cię jeździć taxi idź na autobus lub dzwoń po tatusia.

+Quote Post
Master
post pią, 16 sty 2009 - 13:41
Post #8

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

Wieczorem temat idzie do skasowania ! Jak ktos chce to niech sie wypowie jeszcze

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:17
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza