Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Okna PCV
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Pavvel
Witam.
Chcę wymienić okna w mieszkaniu lecz nie mam pojęcie na jakie i w jakiej firmie w Dąbrowie jest troche tych firm może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia i się nimi podzieli smile2.gif za wszystkie informację będę wdzięczny.

WieLguT
nie wiem... okfens ? norma 2000?
Arbas
Zwracaj uwagę, aby okna miały określoną certyfikatem klasę A.
Ważne jest również, by producent był w pobliżu, bo w razie reklamacji jest łatwiej.
Dobrą opinię mają okna klasy A z Czeladzi. Rozprowadza je sklep na Kr. Jadwigi (budynek przed szkołą).
naitsyrk
Trochę stary temat ale jak ktoś ostatnio wymieniał albo ktoś obeznany w tych sprawach to proszę o jakąś poradę gdzie co jak?
xMarcinx
drutex lub oknoplast avantgarde też ok

ogolnie polecam: http://www.forum.oknonet.pl/viewtopic.php?f=15&t=18582 a firmy sam znajdziesz, bo często monopol mają na dane profile wink.gif
GniecionY
Polecam wybrać się tutaj i oczywiście zapytać o maksymalne zniżki
http://www.oknoplast-bedzin.pl/

xMarcinx
akurat u niech brałem okna jakieś 6 lat temu - wyglądają lepiej i sprawują się lepiej niż roczne sąsiada biggrin.gif
jacu07
Proponuje okna z DRUTEX-u oraz firmę Art bud, mają siedzibę na Legionów Polskich (tuż przy światłach z Kościuszki). Zamawiałem u nich okna z montażem, cena przystępna oraz terminy.
Marco11
CYTAT(Pavvel @ pon, 22 gru 2008 - 21:04) *
Witam.
Chcę wymienić okna w mieszkaniu lecz nie mam pojęcie na jakie i w jakiej firmie w Dąbrowie jest troche tych firm może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia i się nimi podzieli smile2.gif za wszystkie informację będę wdzięczny.

MARPOL- Firma z Dąbrowy Górniczej - Okna, drzwi , rolety - PCV i ALU

Jesteśmy wiodącym dystrybutorem okien i drzwi z PCV w systemach VEKA, REHAU, SCHUCO, GEALAN na terenie Śląska . Koncentrujemy się przede wszystkim na nowoczesnych rozwiązaniach, estetyce oraz jak najlepszym doborze rozwiązań dla naszych klientów przy jednoczesnym zapewnieniu profesjonalnego montażu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.