![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 09 cze 08 Nr użytkownika: 1,332 Płeć: Mężczyzna GG: 5166160 Tlen: yetiwest ![]() |
Witam.
Chcę wymienić okna w mieszkaniu lecz nie mam pojęcie na jakie i w jakiej firmie w Dąbrowie jest troche tych firm może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia i się nimi podzieli ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem... okfens ? norma 2000?
Ten post edytował WieLguT pon, 22 gru 2008 - 23:08 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Zwracaj uwagę, aby okna miały określoną certyfikatem klasę A.
Ważne jest również, by producent był w pobliżu, bo w razie reklamacji jest łatwiej. Dobrą opinię mają okna klasy A z Czeladzi. Rozprowadza je sklep na Kr. Jadwigi (budynek przed szkołą). |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pon, 01 sie 11 Nr użytkownika: 4,733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trochę stary temat ale jak ktoś ostatnio wymieniał albo ktoś obeznany w tych sprawach to proszę o jakąś poradę gdzie co jak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
drutex lub oknoplast avantgarde też ok
ogolnie polecam: http://www.forum.oknonet.pl/viewtopic.php?f=15&t=18582 a firmy sam znajdziesz, bo często monopol mają na dane profile ![]() Ten post edytował xMarcinx nie, 12 sie 2012 - 21:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: śro, 03 gru 03 Nr użytkownika: 36 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
akurat u niech brałem okna jakieś 6 lat temu - wyglądają lepiej i sprawują się lepiej niż roczne sąsiada
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 08 sie 12 Nr użytkownika: 5,055 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proponuje okna z DRUTEX-u oraz firmę Art bud, mają siedzibę na Legionów Polskich (tuż przy światłach z Kościuszki). Zamawiałem u nich okna z montażem, cena przystępna oraz terminy.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 14 lut 13 Nr użytkownika: 5,159 Płeć: Mężczyzna Skype: solidna.firma Tlen: marcopaco1 ![]() |
Witam. Chcę wymienić okna w mieszkaniu lecz nie mam pojęcie na jakie i w jakiej firmie w Dąbrowie jest troche tych firm może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia i się nimi podzieli ![]() MARPOL- Firma z Dąbrowy Górniczej - Okna, drzwi , rolety - PCV i ALU Jesteśmy wiodącym dystrybutorem okien i drzwi z PCV w systemach VEKA, REHAU, SCHUCO, GEALAN na terenie Śląska . Koncentrujemy się przede wszystkim na nowoczesnych rozwiązaniach, estetyce oraz jak najlepszym doborze rozwiązań dla naszych klientów przy jednoczesnym zapewnieniu profesjonalnego montażu. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:27 |