Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sylwester 2008 przed PKZ
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Stron: 1, 2
kursor
CYTAT
Sylwester przed pałacem

Kilka tysięcy mieszkańców Dąbrowy Górniczej powitało Nowy Rok przed Pałacem Kultury Zagłębia. Po wspólnej zabawie z Zespołem Boney M i Zespołem Video, z dachu „superjednostki” znak do odliczenia ostatnich 10 sekund Starego Roku i odpalenia petard dał prezydent miasta, Zbigniew Podraza.

Nowy Rok przywitany został życzeniami i pokazem sztucznych ogni, jakiego w Dąbrowie w tym stuleciu jeszcze nie było. Nad głowami uczestników rozbłyskiwał deszcz gwiazdek, peonii, komet, chryzantem, rozsypywały się brokatowe płatki i złoty deszcz. Do godziny pierwszej zabawę przy muzyce mechanicznej poprowadził DJ.

Nad bezpieczeństwem „sylwestrowiczów” czuwali policjanci, strażnicy miejscy i służby ochroniarskie. Mimo tego trzem osobom udzielono pomocy medycznej.

Organizatorzy, za naszym pośrednictwem, dziękują wszystkim służbom, dzięki którym zabawa była bezpieczna, a miejsce imprezy przygotowane i posprzątane.

Foto: Dariusz Nowak www.dabrowa.pl

źródło: www.dabrowa-gornicza.pl
dj1983
Może zapodacie Filmiki które sami nagrywaliście unsure.gif
Dave
Fajny pomysł i rzecz był z tymi sms-ami wyświetlanymi na LCD na PKZ smile2.gif
Ja tam byłem tylko kilkanaście minut na "Video" (co to w ogóle za grupa?) i się nudziłem (nic dziwnego, skoro było zimno, byłem sam, trzeźwy i jeszcze nie te klimaty dla mnie tongue.gif), Ale piosnka "tańcz! Nie pierd..!" chyba była nie na miejscu! dry.gif
Sebastian22
CYTAT(Dave @ pią, 02 sty 2009 - 15:33) *
Fajny pomysł i rzecz był z tymi sms-ami wyświetlanymi na LCD na PKZ smile2.gif
Ja tam byłem tylko kilkanaście minut na "Video" (co to w ogóle za grupa?) i się nudziłem (nic dziwnego, skoro było zimno, byłem sam, trzeźwy i jeszcze nie te klimaty dla mnie tongue.gif), Ale piosnka "tańcz! Nie pierd..!" chyba była nie na miejscu! dry.gif

No Video to stary Virgin tylko noo bez Dody a z nowym męskim wokalem.....
picaro
Jako że znalazłem już po sylwestrze chwilkę to wrzucam teraz kilka fotek:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.