ario
Thu, 16 Oct 2008 - 18:24
Na spotkaniu padło zdanie, że potrzeba Nam nowych szalików. Z nudów zaczynam coś tworzyć.
Nr 1:

Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie, a postaram się to przelać na komputerową kartkę
Goły
Thu, 16 Oct 2008 - 18:49
Odpada,herby na końcu musza byc poziomow, zeby po wywieszeniu na szyje był widoczny jeden z herbow ...Ario , tak jak wygladaja szaliki Legii czy Zagłebia
ario
Sat, 18 Oct 2008 - 20:35
edit: z tego co widzę, to na pasiakach tylko po jednej stronie jest herb.
Więc jak coś to tylko logo MKSu by było
Ursus
Sat, 18 Oct 2008 - 20:57
Nr 1 zajebisty

Proponuje ten zrobić
Lui
Sat, 18 Oct 2008 - 20:58
Szalik nr 1 wymiata !
Beica
Sat, 18 Oct 2008 - 21:03
Też mi sie bardzo podoba jedyneczka
deepablo
Sat, 18 Oct 2008 - 22:09
Tak jedyneczka jest okej

aaa może by tak logo mks'u i herb Dąbrowy zrobić prosto a nie na skos
Prosty
Sat, 18 Oct 2008 - 22:33
a mnie sie nie podoba :| log i herb musza byc poziomo, zmienilbym napis i inaczej kolory dogral
Bocian
Mon, 20 Oct 2008 - 16:26
na szybko zrobiony projekt tylko że w paincie bo nie znam się na innych programach

:D
http://img444.imageshack.us/my.php?image=szalikqr5.jpg
Kamil_
Mon, 20 Oct 2008 - 17:21
Jak dla mnie świetne
ario
Mon, 20 Oct 2008 - 17:36
nr 1 OK
Bocian
Mon, 20 Oct 2008 - 17:39
Ario jak masz trochę czasu to zrób je jakoś porządnie w photoshopie bo Ty jesteś dobry w te klocki
deepablo
Mon, 20 Oct 2008 - 18:19
no i konkretny projekcik
co reszta uzytkowników sądzi ?
Zibar
Mon, 20 Oct 2008 - 19:35
Dodajcie je jeszcze przez fotosik lub inny hosting bo pod IE się nie otwiera
Padziu
Mon, 20 Oct 2008 - 19:39
Wszystkie projekty spoko ale chyba nr1 najlepszy
Bartek90
Mon, 20 Oct 2008 - 19:51
Nr 1 najlepszy
wezu_91
Mon, 20 Oct 2008 - 20:00
Jak dla mnie numer 3
Beica
Mon, 20 Oct 2008 - 20:07
Jedyneczka najlepsza z tych trzech
Bocian
Mon, 20 Oct 2008 - 21:04
Prosty
Mon, 20 Oct 2008 - 21:45
nr1 ale moze inne haslo
Goły
Mon, 20 Oct 2008 - 22:02
Uwaga ! projekt szalika wybieramy najpóźniej do środy do godziny 22!!! jeśli będzie projekt , dzwonie , wysyłam projekt , czekam na wycene i podejrzewam że na Stal Mielec szale dotrą ! dlatego trzeba sie ogarniac bo podejrzewam że 400zł nam nie starczy dlatego będziemy musieli zrobić jeszcze jakąś mała zbiórke we własnym gronie !
Hasło jakie moge zaproponowac : góra: Barwy Dąbrowskie środek : DĄBROWIANIE (ta czcionka co dał bocian w 1 szalu) dół : Opetały Polskę
z lewej strony herb Dg z prawej MKS i gra muza
deepablo
Mon, 20 Oct 2008 - 22:22
to może wklejmy ponumerowane projekty szalów i niech kazdy się wypowie na temat, który mu najbardziej odpowiada
Bartek90
Tue, 21 Oct 2008 - 15:18
Padziu
Tue, 21 Oct 2008 - 15:36
Goły jak mozesz to podaj jeszcze ile tych szalików zostanie zrobionych i ich cenę (około)
Goły
Tue, 21 Oct 2008 - 15:38
Szalików bedzie 100 z czego 42 zostaną rozporowadzone między nami . a ceny nie wiem ..RÓBCIE KTOS TEN PROJEKT tak jak napisał bartek90 wyżej
endriu
Tue, 21 Oct 2008 - 16:24
Goł, goł panowie projektanci, czasu mało, a jak przebąkiwał człowiek o nazwie Goły, jest możliwość, że na Mielec "okrycia szyi" mogą być gotowe!!!
pozdr...
ario
Tue, 21 Oct 2008 - 16:43
nie srajcie ogniem

że tak brzydko powiem
zaraz zrobię projekt.
ario
Tue, 21 Oct 2008 - 17:43

albo
http://img204.imageshack.us/my.php?image=p...ikakopiafz7.jpgNie użyłem czcionki, którą miał Bocian, bo ona nie ma polskich znaków..
Bartek90
Tue, 21 Oct 2008 - 17:49
Jak dla mnie to nr 1 i projekt na zamówienie mamy gotowy
Kamil_
Tue, 21 Oct 2008 - 17:56
No dla mnie też git
Padziu
Tue, 21 Oct 2008 - 17:59
no mnie tez sie podoba składajcie zamówienie i na Mielec może będą gotowe
wezu_91
Tue, 21 Oct 2008 - 18:11
Numero uno i gotowe
endriu
Tue, 21 Oct 2008 - 18:18
ario należy odpowiednio wkurzyć i na efekty nie trzeba długo czekać, pozytywne efekty.
I gitara, teraz człowiek o nazwie Goły przystępuje do działania:)
pozdr...
Goły jak coś trzeba to na PW
Prosty
Tue, 21 Oct 2008 - 18:48
nie wiem jak by wyszlo naprawde, ale egzotyczna czcionka (projekt #2) bardziej mi sie podoba w swiecie internetowym

i tekst na gorze i dole czarny chyba bylby lepiej widoczny (wiem, ze to nie barwy klubowe, ale moze efekt bylby lepszy)
endriu
Tue, 21 Oct 2008 - 19:26
Czarny, źle się kojarzy:) Chociaż na nowym banerku "siła z centrum" nawet to wygląda, ale wg. mnie na okrycie szyi nie pasuje.
A druga str. szaliczka, w odwrotnych kolorach?
pozdr...
ario
Tue, 21 Oct 2008 - 19:32
a druga strona szaliczka wg mnie powinna być taka sama
Prosty
Tue, 21 Oct 2008 - 22:08
no to ok, tak podsunalem pomysl

druga wedlug mnie taka sama, odwrotnie jakos mi sie brzydko wyobraza
Goły
Tue, 21 Oct 2008 - 23:36
No projekcik ładny ale czegos mi tu brakuje...nie wiem może by pokombinowac nad jakąs lepszą czcionką ? bo ta jest tak zwykła , prosta -mówie tu o napisie Dąbrowianie ..calośc jak najbardziej ok
Szczepan
Wed, 22 Oct 2008 - 01:48
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze??
I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek.
Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia])
Reasumując;
Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość.
po edycji;
A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły????????????????????
Lui
Wed, 22 Oct 2008 - 07:31
Szczepan prawde mówiąc to Tobie od dłuższego czasu nic nie odpowiada.Zapodaliśmy nowe przyśpiewki a Ty już swoje.. Najlepiej jak bedziemy miec te "proste szaliki" przez cały czas..I będzie najlepiej
Padziu
Wed, 22 Oct 2008 - 07:38
CYTAT(Szczepan @ śro, 22 paź 2008 - 01:48)

A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze??
I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek.
Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia])
Reasumując;
Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość.
po edycji;
A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły????????????????????
Szczepan chyba nie ma przymusu kupowania nowego szalika - nie chcesz nie kupuj i korzystaj z obecnego
Prosty
Wed, 22 Oct 2008 - 08:35
Lui -> wszystkim nie dogodzisz
Szczepan, nie kupuj i proste, wiecej na tym KK zarobi

wyluzuj, po co te nerwy
Szczepan
Wed, 22 Oct 2008 - 10:06
Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał.
Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem.
Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć.
Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci.
siikor
Wed, 22 Oct 2008 - 11:59
Szczepan,
Szalików może być 5000 różnych.. ważne jest to że są jednego klubu, spójrz chłopie na różne zdjęcia kibicowskie w internecie i zobacz ile różnych wzorów mają różne kluby.. Szalik jest reprezentatywny i jeśli chcesz to będziesz chodził w starym a jeśli ci się humor zmieni to założysz sobie nowy. Prosta sprawa chyba..
PS. To może zróbmy jeszcze z 10 flag "siła z centrum" bo kibice się przyzwyczaili do niej i nie ma sensu robić innych bo ta jest rozpoznawalna... ?
PS 2.

Wiele szali, jedne barwy... źle wygląda? chyba lepiej niż monotonność jednego szala u wszystkich..
Piotrekdg
Wed, 22 Oct 2008 - 12:34
Sikor masz w 100% racje!
Goły
Wed, 22 Oct 2008 - 12:47
Dobra ciach bajera szale zamówione w ilości sztuk 100 . Szaliki będa raczej na 100% gotowe na mecz z Mielcem . Dzięki za szybkie ogarnięcie tematu.
Prosty
Wed, 22 Oct 2008 - 16:36
pieniazki na mecz z mielcem ?
Kamil_
Wed, 22 Oct 2008 - 16:47
Każdy członek KK jedna sztuka czy można np dla dziadka wziąć 2?

Chodzi mi o cenę, bo wiadomo, że w otwartej to przebita + 10 co najmniej
Goły
Wed, 22 Oct 2008 - 17:52
42 szaliki zostaną rozproowadzone miedzy nami. Dzadek , babka , ciotka , wujek , mama , tata , kolega kupują w wolnej sprzedaży która odbędzie się w dniu meczu ze Stalą Mielec. Oczywiście możesz wziąść kase za dziadka i kupić mu szalik , ale skoro dziadek chce szalik to i na mecz chyba tez powinien chodzić
deepablo
Wed, 22 Oct 2008 - 19:18
I good, kazdy wyraził pozytywną opinie na temat tego projektu, nikt nie robił problemu tylko pan (S..)

CYTAT(Szczepan @ śro, 22 paź 2008 - 10:06)

Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał.
Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem.
Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć.
Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci.
A więc ja mam propozycję
Ario zrób logo kk, a jeszcze przy okazji odrazu ze 3 projekty z tym logiem. Zamówimy sobie jeszcze jedne nowe szaliki, chyba nikt sie nie przeciwstawi ?
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.