Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe szale
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
ario
Na spotkaniu padło zdanie, że potrzeba Nam nowych szalików. Z nudów zaczynam coś tworzyć.

Nr 1:

Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie, a postaram się to przelać na komputerową kartkę biggrin.gif
Goły
Odpada,herby na końcu musza byc poziomow, zeby po wywieszeniu na szyje był widoczny jeden z herbow ...Ario , tak jak wygladaja szaliki Legii czy Zagłebia smile2.gif
ario

edit: z tego co widzę, to na pasiakach tylko po jednej stronie jest herb.
Więc jak coś to tylko logo MKSu by było smile2.gif
Ursus
Nr 1 zajebisty smile2.gif
Proponuje ten zrobić
Lui
Szalik nr 1 wymiata ! biggrin.gif
Beica
Też mi sie bardzo podoba jedyneczka smile2.gif
deepablo
Tak jedyneczka jest okej smile2.gif aaa może by tak logo mks'u i herb Dąbrowy zrobić prosto a nie na skos smile2.gif
Prosty
a mnie sie nie podoba :| log i herb musza byc poziomo, zmienilbym napis i inaczej kolory dogral
Bocian
na szybko zrobiony projekt tylko że w paincie bo nie znam się na innych programach biggrin.gif:D http://img444.imageshack.us/my.php?image=szalikqr5.jpg
Kamil_
Jak dla mnie świetne smile2.gif
ario
nr 1 OK smile2.gif
Bocian
Ario jak masz trochę czasu to zrób je jakoś porządnie w photoshopie bo Ty jesteś dobry w te klocki smile2.gif
deepablo
no i konkretny projekcik smile2.gif

co reszta uzytkowników sądzi ?
Zibar
Dodajcie je jeszcze przez fotosik lub inny hosting bo pod IE się nie otwiera huh.gif
Padziu
Wszystkie projekty spoko ale chyba nr1 najlepszy
Bartek90
Nr 1 najlepszy smile2.gif smile2.gif
wezu_91
Jak dla mnie numer 3 tongue.gif
Beica
Jedyneczka najlepsza z tych trzech biggrin.gif
Prosty
nr1 ale moze inne haslo
Goły
Uwaga ! projekt szalika wybieramy najpóźniej do środy do godziny 22!!! jeśli będzie projekt , dzwonie , wysyłam projekt , czekam na wycene i podejrzewam że na Stal Mielec szale dotrą ! dlatego trzeba sie ogarniac bo podejrzewam że 400zł nam nie starczy dlatego będziemy musieli zrobić jeszcze jakąś mała zbiórke we własnym gronie !

Hasło jakie moge zaproponowac : góra: Barwy Dąbrowskie środek : DĄBROWIANIE (ta czcionka co dał bocian w 1 szalu) dół : Opetały Polskę
z lewej strony herb Dg z prawej MKS i gra muza
deepablo
to może wklejmy ponumerowane projekty szalów i niech kazdy się wypowie na temat, który mu najbardziej odpowiada smile2.gif
Bartek90
Można też zrobić tak jak pisze Goły tylko, że na górze cały napis: Barwy Dąbrowskie opętały Polskę. Środek tak samo czyli: Dąbrowianie, a dól: MKS Dąbrowa Górnicza... smile2.gif smile2.gif

Taki miks wszystkich dotychczasowych propozycji tongue.gif tongue.gif
Padziu
Goły jak mozesz to podaj jeszcze ile tych szalików zostanie zrobionych i ich cenę (około)
Goły
Szalików bedzie 100 z czego 42 zostaną rozporowadzone między nami . a ceny nie wiem ..RÓBCIE KTOS TEN PROJEKT tak jak napisał bartek90 wyżej
endriu
Goł, goł panowie projektanci, czasu mało, a jak przebąkiwał człowiek o nazwie Goły, jest możliwość, że na Mielec "okrycia szyi" mogą być gotowe!!!

pozdr...
ario
nie srajcie ogniem tongue.gif
że tak brzydko powiem

zaraz zrobię projekt.
ario

albo
http://img204.imageshack.us/my.php?image=p...ikakopiafz7.jpg

Nie użyłem czcionki, którą miał Bocian, bo ona nie ma polskich znaków..
Bartek90
Jak dla mnie to nr 1 i projekt na zamówienie mamy gotowy smile2.gif smile2.gif
Kamil_
No dla mnie też git biggrin.gif
Padziu
no mnie tez sie podoba składajcie zamówienie i na Mielec może będą gotowe biggrin.gif
wezu_91
Numero uno i gotowe smile2.gif
endriu
ario należy odpowiednio wkurzyć i na efekty nie trzeba długo czekać, pozytywne efekty.

I gitara, teraz człowiek o nazwie Goły przystępuje do działania:)

pozdr...

Goły jak coś trzeba to na PW
Prosty
nie wiem jak by wyszlo naprawde, ale egzotyczna czcionka (projekt #2) bardziej mi sie podoba w swiecie internetowym tongue.gif

i tekst na gorze i dole czarny chyba bylby lepiej widoczny (wiem, ze to nie barwy klubowe, ale moze efekt bylby lepszy)
endriu
Czarny, źle się kojarzy:) Chociaż na nowym banerku "siła z centrum" nawet to wygląda, ale wg. mnie na okrycie szyi nie pasuje.
A druga str. szaliczka, w odwrotnych kolorach?

pozdr...
ario
a druga strona szaliczka wg mnie powinna być taka sama smile2.gif
Prosty
no to ok, tak podsunalem pomysl tongue.gif

druga wedlug mnie taka sama, odwrotnie jakos mi sie brzydko wyobraza
Goły
No projekcik ładny ale czegos mi tu brakuje...nie wiem może by pokombinowac nad jakąs lepszą czcionką ? bo ta jest tak zwykła , prosta -mówie tu o napisie Dąbrowianie ..calośc jak najbardziej ok
Szczepan
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze??
I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek.
Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia])

Reasumując;

Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość.

po edycji;
A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły????????????????????
Lui
Szczepan prawde mówiąc to Tobie od dłuższego czasu nic nie odpowiada.Zapodaliśmy nowe przyśpiewki a Ty już swoje.. Najlepiej jak bedziemy miec te "proste szaliki" przez cały czas..I będzie najlepiej dry.gif
Padziu
CYTAT(Szczepan @ śro, 22 paź 2008 - 01:48) *
A ja w d... ma Wasze projekty i szale. Polska brać siatkarska o ile miała czas i chęci przyzwyczaiła, nauczyła i rozpoznaje STARE szale (przykład szalik MKS'u w kwiaciarni w Krakowie i Panowie studenci z Mielca wiedzą o co chodzi, przed halą to samo, nawet gość z Wisły {nie kibic piłkarski czy siatkarski} wiedział z kim gada (Pan W. Kawka był świadkiem). Jak chcecie róbcie nowe szaliki, ale to będzie 3 format na przeciągu 1 roku??
Jeden klubowy dwa nasze??
I w d... znowu. Wybraliście jeden - te same osoby - więc się go trzymać należy, a nie skakać z kwiatka na kwiatek.
Goły prowadzi doping (już przez cały mecz [żartobliwie - ciekawe kiedy wprowadzi obroty i podnoszenia])

Reasumując;

Doping KK jest, prowadzący jest, szaliki zmieniamy, a w przyszło0ści barwy i może miejscowość.

po edycji;
A na zdjęciu z linkiem od endriu chuj.. te szale wyszły????????????????????

Szczepan chyba nie ma przymusu kupowania nowego szalika - nie chcesz nie kupuj i korzystaj z obecnego smile2.gif
Prosty
Lui -> wszystkim nie dogodzisz

Szczepan, nie kupuj i proste, wiecej na tym KK zarobi tongue.gif wyluzuj, po co te nerwy
Szczepan
Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał.
Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem.
Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć.
Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci.
siikor
Szczepan,

Szalików może być 5000 różnych.. ważne jest to że są jednego klubu, spójrz chłopie na różne zdjęcia kibicowskie w internecie i zobacz ile różnych wzorów mają różne kluby.. Szalik jest reprezentatywny i jeśli chcesz to będziesz chodził w starym a jeśli ci się humor zmieni to założysz sobie nowy. Prosta sprawa chyba..

PS. To może zróbmy jeszcze z 10 flag "siła z centrum" bo kibice się przyzwyczaili do niej i nie ma sensu robić innych bo ta jest rozpoznawalna... ?

PS 2.

Wiele szali, jedne barwy... źle wygląda? chyba lepiej niż monotonność jednego szala u wszystkich..
Piotrekdg
Sikor masz w 100% racje!
Goły
Dobra ciach bajera szale zamówione w ilości sztuk 100 . Szaliki będa raczej na 100% gotowe na mecz z Mielcem . Dzięki za szybkie ogarnięcie tematu.
Prosty
pieniazki na mecz z mielcem ?
Kamil_
Każdy członek KK jedna sztuka czy można np dla dziadka wziąć 2? biggrin.gif Chodzi mi o cenę, bo wiadomo, że w otwartej to przebita + 10 co najmniej biggrin.gif
Goły
42 szaliki zostaną rozproowadzone miedzy nami. Dzadek , babka , ciotka , wujek , mama , tata , kolega kupują w wolnej sprzedaży która odbędzie się w dniu meczu ze Stalą Mielec. Oczywiście możesz wziąść kase za dziadka i kupić mu szalik , ale skoro dziadek chce szalik to i na mecz chyba tez powinien chodzić smile.gif
deepablo
I good, kazdy wyraził pozytywną opinie na temat tego projektu, nikt nie robił problemu tylko pan (S..) smile2.gif

CYTAT(Szczepan @ śro, 22 paź 2008 - 10:06) *
Kupić kupię, ale i tak ze starego będę korzystał.
Wyobraźcie sobie 10 osób i każda z innym szalem.
Ale będzie rewia mody!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kasę zarobić na KK można na starych, publiczność dąbrowska już je zna i na pewno nie jedna osoba chciałaby zakupić taki szalik. Na zdjęciu (link od endriu) widać dąbrowa, górnicza, logo MKS'u, logo DG, czego więcej chcieć.
Zrobimy nowe szale, potem logo KK i znowu nowe szale z w\w logo. I tak do usranej śmierci.

A więc ja mam propozycję tongue.gif
Ario zrób logo kk, a jeszcze przy okazji odrazu ze 3 projekty z tym logiem. Zamówimy sobie jeszcze jedne nowe szaliki, chyba nikt sie nie przeciwstawi ?

Pozdro smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.