Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe szale
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
Kamil_
CYTAT(Goły @ śro, 22 paź 2008 - 17:52) *
42 szaliki zostaną rozproowadzone miedzy nami. Dzadek , babka , ciotka , wujek , mama , tata , kolega kupują w wolnej sprzedaży która odbędzie się w dniu meczu ze Stalą Mielec. Oczywiście możesz wziąść kase za dziadka i kupić mu szalik , ale skoro dziadek chce szalik to i na mecz chyba tez powinien chodzić smile.gif

E tam Goły, na zimę chciałem sprezentować dziadkowi ;-)
Goły
Uwaga !! zaszła mała pomyłka w mojej głowie...

Każdy z nas , tj 42 osoby które sa na liście za szalik płaci 11zł ! Kiedy , gdzie i kto będzie zbierał to się dowiemy niebawem ale podejrzewam że zrobi się jakieś zebranie w przyszlym tygodniu w srode mysle ...KAŻDY PŁACI ZA 1 SZALIK DLA SIEBIE ! NIE MA KUPOWANIA DLA CIOTEK WUJKÓW ETC...
bargidg
damy rade z szalikami na mielec ? jak tak to kiedy i jak możemy je odebrac ??
Goły
Wszystko pojawi sie na forum , cierpliwosci ...
rolnik
a kiedy moge jeszcze zapłacić za szliczek?? bo na ostatnim spotkaniu mnie nie było dry.gif
Goły
Szaliki do odbioru przed meczem przy kasach !
bargidg
Nooo prosze smile2.gif jaka super informacja smile2.gif W takim Razie juz sie nie moge doczekac nowego Szalu smile2.gif

"Barwy Dąbrowskie Opętały Polskę" !!! smile2.gif
loki1906
a mozna jeszcze jeden szaliczek zamówic ??
bargidg
Szaliczek pierwsza klasa smile2.gif BRAWO smile2.gifsmile2.gifsmile2.gif !!! Świetna Robota nooo i w tak ważnym meczu sie przydały smile2.gif
misia5000
a mozna jeszcze jeden szaliczek zamówic ??

ario
Prawdopodobnie będzie zamawiana kolejna porcja szaliczków smile2.gif
Więc nie martwić się i proszę cierpliwie czekać ;]

Pozdrawiam.
Goły
Kolejna porcja szalików została już zamówiona , będzie w przyszłym tygodniu ! Będzie ich 100
misia5000
to znaczy na następny mecz u nas w hali będą
siikor
CYTAT(misia5000 @ wto, 11 lis 2008 - 15:55) *
to znaczy na następny mecz u nas w hali będą

Zgadza się.. Cena bez zmian : 20 zł
misia5000
a można sie zapisac na szalik
siikor
CYTAT(misia5000 @ wto, 11 lis 2008 - 16:50) *
a można sie zapisac na szalik

Nie ma takiej potrzeby, wystarczy przyjsc trochę wcześniej niż przed samym rozpoczęciem meczu a napewno będą.. kasy otwierają godzinę przed meczem.. zapraszamy
Kamil_
To już nam Panowie wszystkie zeszły? biggrin.gif Nie zdążyłem na początek meczu, więc nie wiem. smile2.gif
ario
Wszyściutkie smile2.gif

Ja mam pytanko do Gołego:
Ty zamawiasz szaliki (powiedzmy sztuk: 100) w jednym wzorze. Cena ich wynosi X
A gdyby się zamówiło 50 sztuk w jednym wzorze, a 50 w drugim, to cena się zmienia? Czy to nie ma znaczenia?

Można wprowadzić jeszcze parę wzorów szalików (chociażby pasiak smile2.gif ). Są pomysły, jest popyt smile2.gif
Na hali powinno być kolorowo.
Kamil_
Takie mało OT. Ale jak są pomysły, to rób ario projekty vlep tongue.gif Masz zdolności i możliwości więc...

A odnośnie szalików. To kurde w klubie se w brodę pewnie plują, że ich 400 jeszcze leży biggrin.gif
ario
CYTAT(Kamil_ @ wto, 11 lis 2008 - 18:12) *
Takie mało OT. Ale jak są pomysły, to rób ario projekty vlep tongue.gif Masz zdolności i możliwości więc...

Projekty robiłem już dawno temu. Jest ich kilka.
Za niedługo będę się przymierzał do kupna tabletu, więc projektów będzie masa.

Cierpliwości.
Goły
Narazie jedziemy z jednym projektem , a cena podejrzewam zmieniłaby się . Niebawem wróci temat vlepek
misia5000
ile bedzie kosztował szalik
Kamil_
Napisał przecież Siikor, że 20 zł...
GRZEe
Witam
mnie przydalby się szal Dąbrowy Górniczej!
gdzie takowy moge dostac?!
greets (15).gif
Goły
Będa nowe w okolicach kwietnia dopiero...
GRZEe
sad.gif

a myślałem że na dzisiejszy wyjazd bede mial

conf (13).gif
Coelho
witam jesli ktos ma jakis szalik na zbyciu.. chcialby go sprzedac... obojetnie czy stary czy nowy prosze o kontakt na gg:2245908 bo mam 2/3znajomych ktorzy by chcieli takowy szalik zakupic! moze ich byc wiecej wiec pisac nie krepowac sie! xD PZDR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.