Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lunapark w D.G.
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Dave
Na słupach ogłoszeniowych zauważyłem dziś reklamę Lunaparku - było tych plakatów sporo wywieszonych, jednak mało informacji co i jak - na plakatach dolepione były zielone kartki: "Dąbrowa Górnicza, Park Hallera od 04.04 do 11.04. (chyba do wtedy)". Ale nie wiem, czy to się tyczy tego lunaparku, ale to by pasowało. Nadmienię, że na zdjęciach na plakacie widać, ze to nie byle jaki lunapark (jak do tej pory "Fala" była biggrin.gif) ale ponoć jakaś "najwyższa karuzela w Polsce" - czyżby w końcu jakieś konkretne, niemieckie i porządne atrakcje nam się szykują? Zobaczymy za tydzień smile2.gif

PS. Strona netowa podana na tym plakacie nie działa sad.gif
picaro
Ten lunapark to czeska firma i mają bardzo fajne karuzele, mieli być na dni DG ale terminy nie spasowały sad.gif wiec są teraz smile2.gif
KAMAZ
Wczoraj jak przejeżdżałem przez centrum to widziałem jak tabor lunaparku wkraczał na plac w parku.
janosikdg
Karuzele super :] niema już FALI czy tej ŁAŃCUCHOWEJ tylko są na prawdę konkretne maszyny smile2.gif
syzio
Działająca strona biggrin.gif snf (51).gif
Sebastian22
Dziś też widziałem tą zieloną co najbliżej przystanku stoi....konkretna smile.gif
aero
Osobiście polecam Kamikadze smile2.gif
Peterek
Wie ktoś może do kiedy jest ten lunapark ?
I jakie są mniej więcej ceny ?
picaro
ma być przez 2 lub 3 tygodnie a cen nie znam
Dave
Eeh, jak nie czytają niektórzy całego wątku i postów - na plakatach było napisane (i w pierwszym poście to zaznaczyłem), że lunapark ten ma być do 13.04 (niedziela). Choć ja napisałem chyba do 11.04. ale to się wytnie tongue.gif
Jashi
Dzisiaj czyli w niedzielne popołudnie przechodziłem obok. Karuzele naprawde spoko. A ludzi to tyle, że przejśc sie nie dało...ogólnie pozytywnie.
Daro
No z tego co słyszałem to jest tam sporo ludzi tongue.gif Ja sie dowiedziałem o lunaparku gdy jechałem tramwajem przez centrum:P Teraz pozostaje mi tylko przetestować samemu karuzele
janosikdg
CYTAT(Peterek @ sob, 05 kwi 2008 - 19:53) *
Wie ktoś może do kiedy jest ten lunapark ?
I jakie są mniej więcej ceny ?

Ceny od 5zł do 12zł .
picaro
A tak wygląda:

tylko ta reklama jest paskudna laugh.gif
Maryhna
Dave pochwal się jak było? tongue.gif
Dave
Kijowo, bo jechałem ostatnią jazdą na "Extreme" i nie bylo juz muzyki i mało ludzi sad.gif a na Kamikaze sie bałem sam... :>
Zibar
Jakiś wysyp w tym roku smile.gif
W DG właśnie zaczyna się instalować nowy lunapark, ale chyba tamtemu nie dorówna (przynajmniej z tego co zobaczyłem dzis rano)
matidg
a gdzie sie instalują
szer
W centrum, tam gdzie ostatni LunaPark smile2.gif. Mało cosik sprzętu tam zwiezionego mieli
haaaa
Dave jak sie bałes to teraz mozesz smialo jezdzic bo na tych karuzelach co sa nawet nie da rady sie bac xD
Dave
Wiem wiem! To dawna "Fala" - taka pseudo "Centryfuga" (Balerina), znowu samochodziki i toto takie kręcenie ba boki - to w ogóle to jeździ? Tłumów to tam nigdy ni ma. Krótko mówiąc - d..a a nie lunapark! tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.