![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na słupach ogłoszeniowych zauważyłem dziś reklamę Lunaparku - było tych plakatów sporo wywieszonych, jednak mało informacji co i jak - na plakatach dolepione były zielone kartki: "Dąbrowa Górnicza, Park Hallera od 04.04 do 11.04. (chyba do wtedy)". Ale nie wiem, czy to się tyczy tego lunaparku, ale to by pasowało. Nadmienię, że na zdjęciach na plakacie widać, ze to nie byle jaki lunapark (jak do tej pory "Fala" była
![]() ![]() PS. Strona netowa podana na tym plakacie nie działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten lunapark to czeska firma i mają bardzo fajne karuzele, mieli być na dni DG ale terminy nie spasowały
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Wczoraj jak przejeżdżałem przez centrum to widziałem jak tabor lunaparku wkraczał na plac w parku.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Karuzele super :] niema już FALI czy tej ŁAŃCUCHOWEJ tylko są na prawdę konkretne maszyny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś też widziałem tą zieloną co najbliżej przystanku stoi....konkretna
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Osobiście polecam Kamikadze
![]() -------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Wie ktoś może do kiedy jest ten lunapark ?
I jakie są mniej więcej ceny ? -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ma być przez 2 lub 3 tygodnie a cen nie znam
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eeh, jak nie czytają niektórzy całego wątku i postów - na plakatach było napisane (i w pierwszym poście to zaznaczyłem), że lunapark ten ma być do 13.04 (niedziela). Choć ja napisałem chyba do 11.04. ale to się wytnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Dzisiaj czyli w niedzielne popołudnie przechodziłem obok. Karuzele naprawde spoko. A ludzi to tyle, że przejśc sie nie dało...ogólnie pozytywnie.
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
No z tego co słyszałem to jest tam sporo ludzi
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
A tak wygląda:
![]() tylko ta reklama jest paskudna ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Dave pochwal się jak było?
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Kijowo, bo jechałem ostatnią jazdą na "Extreme" i nie bylo juz muzyki i mało ludzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakiś wysyp w tym roku
![]() W DG właśnie zaczyna się instalować nowy lunapark, ale chyba tamtemu nie dorówna (przynajmniej z tego co zobaczyłem dzis rano) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 385 Dołączył: sob, 15 mar 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Mydlice Nr użytkownika: 1,162 Płeć: Mężczyzna GG: 5107261 ![]() |
a gdzie sie instalują
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
W centrum, tam gdzie ostatni LunaPark
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 26 kwi 08 Nr użytkownika: 1,250 Płeć: Kobieta ![]() |
Dave jak sie bałes to teraz mozesz smialo jezdzic bo na tych karuzelach co sa nawet nie da rady sie bac xD
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:04 |