Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze: MKS-MKS Muszyna
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
Padziu
Mecz niebawem więc założyłem temat wink.gif Szczepan - daj cennik
siikor
CENNIK :

Mercedes do 19 osób 1,5 zł/km = 4 do dyspozycji
Mercedes do 24 osób 1,7 zł/km = 2 do dyspozycji
Mercedes do 26 osób 2 (1,8) zł/km = 2 do dyspozycji
Autobus (Autosan) do 50 osób 3 (2,8 2,7) zł/km

Auta stoją do wglądu na parkinku strzeżonym pod TERMGLASEM,
a Autobusy na Mickiewicza.

ODLEGŁOŚCI :

2008-02-09 Dąbrowa Górnicza - Muszyna 239 km wg Cartala Mapa Polski
2008-02-16 Dąbrowa Górnicza - Kalisz 221 km wg Cartala Mapa Polski

Z kibicowskim pozdrowieniem
Michael
Padziu tak w kwesti formalnosci, nie MKS-Muszynianka, tylko Muszynianka-MKS rolleyes.gif , bo u siebie z Muszynianka gramy dopiero 30 III. rolleyes.gif
Padziu
i tak wszyscy wiedzą o co chodzi więc nie czepiaj sie angry2.gif a tak na marginesie to muszynianka też jest MKS-em laugh.gif
Michael
A jednak zmieniles tytul tematu... i co z tego, ze Muszynianka tez w nazwie ma MKS, wybacz ale dziwnie wygladal by tytul MKS MUSZYNIANKA MUSZYNA-MUSZYNIANKA MUSZYNA... Na tym proponuje zakonczyc nasza konwersacje.

pozdro
szer
Offtopujecie ile wlezie ;p...

Co do tematu to cennik wydaje się być ok smile2.gif. Mam nadzieje, że te osoby, które się zgłosiły na zebraniu dalej są chętne na wyjazd. No i że jeszcze zgłoszą się w piątek chętni wink.gif

Endriu mówiłeś o zebraniu ;d. Tylko w ten wtorek, czy w następny? :>
Michael
Ja juz nie bede wskazywal kto tu offtopuje..., jesli Mod uzna to za stosowne to prosze o usuniecie zbednych postow, aby temat byl przejrzysty.

A zebranie jest chyba w nastepny wtorek, juz po meczu z Bialymstokiem.
siikor
Panowie później przez takie posty czyta się to forum i się człowiekowi odechciewa wszystkiego bo zamiast dowiedzieć się czegoś konkretnego o meczu dowiaduje się że źle sobie ktoś temat napisał, tamten go poprawił a ciotka wujka kolegi nie wie, że w ogóle taki mecz jest! Chcecie się poprawiać - Prywatna Wiadomość i po sprawie! Zachowajcie jakiś porządek na tym forum!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Kamil_
Panowie da radę się zgłosić na wyjazd w późniejszym terminie niż wtorek? Na spotkaniu zadeklarowałem że pojadę, ale jakiś wirus mnie dopadł i ledwo żyję. Także nie wiem czy się wykuruję do soboty, i nie chcę się potem wycofywać w ostatniej chwili. A dobrze by było zaliczyć kolejny wyjazd. W każdym bądź razie będę się starał. smile2.gif

Pozdrawiam.
endriu
Dnia 05.02.2008 (wtorek) godz. 18.00 przed recepcją hali odbędzie się spotkanie KK.
Wszystkich chętnych (nie tylko z KK) na wyjazd do Muszyny zapraszamy.
Orientacyjny koszt wyjazdu 25 PLN, jeżeli pojedzie 50 osób.
Mecz odbędzie się w niedzielę 10.02.2008 o godz 16.00
Zapraszamy!
Na spotkaniu będzie możliwość zakupu kalendarza, dla członków KK w cenie promocyjnej!

pozdr...
Michael
A o ktorej to spotkanie, o 18.00??
siikor
CYTAT(Michael @ nie, 03 lut 2008 - 23:57) *
A o ktorej to spotkanie, o 18.00??

ZEBRANIE O GODZINIE 18! smile2.gif

ario
Ile osób zapisanych już na wyjazd?
siikor
Odpowiednia ilość dry.gif

UWAGA! SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA W AUTOKARZE! ZAPISY PROWADZONE BĘDĄ JUTRO I POJUTRZE NA PORTIERNI HALI "CENTRUM" W GODZ. 17-18:30 !! WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAMY!! KOSZT WYJAZDU WYNOSI 25 ZŁ !!

mydlik
Mecz o 16.00.-więc powrót nie powinien być bardzo późny.
Zibar
Sprawy wyjazdowe:
1. Aktualnie zapisanych jest 35 osób
2. Wszyscy poniżej 18 lat tak jak poprzednim razem prosimy przynieść zgodę rodziców.
3. Pana który "załatwia" autokar proszę o pilny kontakt ze mną
(lub jesli ktoś ma do niego namiary proszę o info na prv) jutro ok. 17.00 będę w hali.
Szewiec
A ja mam takie pytanie... <Niestety nie mogłem pojawić się dziś na zebraniu...> O której planowany jest odjazd? Ok. 13, czy coś wcześniej?

Pozdr wink.gif
endriu
Sprzęt, który nas będzie wiózł do Muszyny, będzie przed halą w NIEDZIELĘ o godz. 10. 00!!!

pozdr...
Goły
Odjazd maksymalnie o godzinie 10:15 !! Zapraszamy jutro i w czwartek na hale tak jak napisał sikor !
Michael
Na Panowie i Panie pelna mobilizacja i nikt nie zaluje gardla w Muszynie!!

Edytka podpowiada ze 10 II swoje urodziny obchodzi Marta Czerwińska, wiec mysle, ze wypadalo by zaspiewac w Muszynie 100 lat!! rolleyes.gif
Michael
CYTAT
W zaległym spotkaniu 5. kolejki LSK Muszynianka w pięciu setach pokonała Winiary Bakalland Kalisz. "Mineralne" mogły zainkasować komplet punktów, gdyż prowadziły w meczu już 2:0.

Muszynianka Fakro Muszyna - Winiary Bakalland Kalisz 3:2 (25:22, 25:22, 19:25, 23:25, 16:14)

siatka.org

Zibar
Mecz odbędzie się w niedzielę 10.02.2008 o godz. 16.00. Wyjazd o godz. 10.00 z parkingu przed halą Centrum. Jest jeszcze kilka wolnych miejsc. Zapraszamy! W rozwinięciu ważne informacje.
Prosimy zabrać ze sobą:
1.legitymacje upoważniające do zniżki
2.oświadczenia wyrażające zgodę na wyjazd
3.drobne kieszonkowe na bilet wstępu i posiłek

Powrót planowany jest na ok. 22.00 jeśli mecz będzie trwał ok. 2 godz. i warunki atmosferyczne będą dobre.

Osoby zainteresowane wolnymi miejscami mogą się kontaktować przez forum w tym temacie lub osobiście na godzinę przed wyjazdem.

Franek8
Czy na hale w Muszynie można wnieść jakieś picie?!
może wie ktoś?
Michael
A ile kosztuje bilet na meczyk?? Sprawdzalem na stronie Muszynianki, ale nic nie znalazlem... I jeszcze jedno, ile osob sie juz zapisalo??
siikor
Jeszcze miejsce się znajdzie jak chcesz kogoś zabrać. O biletach - proszę Endriu smile2.gif

szer
Jak ktoś jeszcze chce i ma możliwość to się zapisywać! Jedziemy do Muszyny i ma być pełen autokar!

Endriu mam nadzieję, że uda się wytargować wejście za darmo. A jak nie to chociaż po niższej cenie.
endriu
CYTAT(Franek8 @ czw, 07 lut 2008 - 20:42) *
Czy na hale w Muszynie można wnieść jakieś picie?! może wie ktoś?
Tak na mecz w Muszynie można wnieść picie, byle by nie zawierało % i na etykiecie nie było trupiej:)A tak na poważnie, można!!!
CYTAT(szer @ czw, 07 lut 2008 - 22:03) *
Jak ktoś jeszcze chce i ma możliwość to się zapisywać! Jedziemy do Muszyny i ma być pełen autokar!Endriu mam nadzieję, że uda się wytargować wejście za darmo. A jak nie to chociaż po niższej cenie.
W kwestii wejścia na mecz...(cena), to jest git, negocjacje przebiegły pomyślnie dla nas, ukłon dla Muszyny:)Szczegóły w niedzielę na pokładzie:)

pozdr
Michael
CYTAT(siikor @ czw, 07 lut 2008 - 21:41) *
Jeszcze miejsce się znajdzie jak chcesz kogoś zabrać.

Wiem, ze sa jeszcze miejsca..., a pytam bo chce wiedziec ile dokladnie wyniesie koszt wyjazdu rolleyes.gif I chyba nie jest tajemnica ile osob sie juz zapisalo. rolleyes.gif
Goły
Koszt wyjazdu to max 30 zł ! na chwile obecną wynosi on 28,50 zł ! A liczba osób zapisanych nie musi być znan wszem i wobec ! przyjdziesz to zobaczysz smile2.gif
Zibar
Żeby zakończyć sprawę przy tej ilości osób (42) wyjazd będzie kosztował ok. 30 zł.
w tym: koszty przejazdy 28,5 zł, a reszta tego co zbieraliśmy na wyjazd w czasie zebrania pójdzie na dopłatę do biletów, więć jeśli jeszcze zapisze się kilka osób to będą to całkowite koszty. W innym przypadku w autobusie zbieżemy po parę złoty (ok. 2,5zł) zł doróżnicy cen biletów. Chyba, że ktoś będziesz chciał zjeść coś ciepłego na miejscu, to już we własnym zakresie i na ten cel prosiłem o drobne kieszonkowe.

Przypominam o legitymacjach, oświadczeniach i dobrym humorze i o niezaśmiecaniu forum.

Szykujcie ciepłe ubranka lostit (4).gif
Goły
Jutro wszyscy zabieramy barwy na mecz !! Prosimy o założenie białych koszulek , bluz .
Kamil_
Dobra panowie, da rade się zapisać na tą Muszyne jeszcze, ?biggrin.gif Bo jednak jestem w stanie pojechać biggrin.gif
Piotrekdg
Miejsca jeszcze są!
Kamil_
No to się zapisuję! smile2.gif Tylko że na stronie MKS'u pisze że albo tu albo na godzine przed odjazdem. A niestety nie dam rady tak wcześnie smile2.gif
siikor
Spokojnie.. miejsce się znajdzie, odezwij się do mnie jak już będziesz pod halą smile2.gif

filip13
no i 0:3(24:26,23:25,12:25) ...... ale muszynianke możemy sobie wybaczyć wink.gif
Prosty
nie wiem niestety sad.gif jak wygladala gra, ale po punktach dwa pierwsze sety byly bardzo wyrownane ... smile2.gif Muszyna to nie był mecz, w którym mieliśmy zdobyć punkty, takie mecze dopiero nadejdą i to w dodatku na wyjezdzie
Michael
Dwa pierwsze sety bardzo wyrownane, ale zbyt duza ilosc zepsutych zagrywek z naszej strony jak i mniej szczescia w koncowce niepozwolily odniesc nam zwyciestwo, a set 3 bez historii, na parkiecie byla tylko jedna druzyna - MKS, ale niestety Muszynianka. Dzieki za wyjazd i kto nie byl niech zaluje!!
Goły
Nas na wyjeździe w Muszynie 42 osoby, wszyscy podróżowali autokarem . Przez dwa pierwsze sety prowadzimy dobry , nieustanny doping . W trzecim secie ograniczamy się jedynie do sporadycznych okrzyków ..Na wyposażeniu mamy 5 dużych flag na kij , oraz 30 małych chorągiewek w barwach biało-niebieskich.Na płocie wiszą trzy flagi , w tym 10metrowy transparent DĄBROWIANIE . Po meczu ma miejsce mała uroczystość , gdzie delegacja klubu kibica wręcza Marcie Czerwińskiej róże i szalik w ramach urodzin. Podróż do jak i z Muszyny spokojny.
krzysiek
Ogólnie wyjazd można zaliczyć na "+" ... choć faktycznie w tym trzecim secie troszkę tej naszej "Dąbrowy" brakło i na boisku, i na trybunach. Zawsze możemy zrzucić winę na brak aklimatyzacji wink.gif ... ale prawda jest taka, że i zespół z Muszyny w trzecim secie był wyraźnie lepszy na boisku, i klub kibica miejscowych dużo głośniejszy na widowni. Może gdyby, któryś z tych dwóch pierwszych, zaciętych setów zakończył się zwycięstwem naszych dziewczyn to reszta potoczyłaby się inaczej i wyglądała dużo lepiej, ale ... to tylko "gdybanie" i nie ma w tej chwili już najmniejszego sensu. Należy wierzyć, że już w najbliższym meczu z Winiarami zaczniemy urywać sety, a może i punkty także tym najlepszym smile.gif Czego sobie jak i wszystkim kibicom, ale przede wszystkim zawodniczkom naszego MKSu życzę smile.gif Pozdrawiam !
filip13
jakoś do mocniejszych mamy zawsze słabość rzeczywiście, kiedyś to trzeba przełamać ale nie sądze że na meczu z Winiarami wink.gif
krzysiek
A dlaczego nie ?? Wydaje mi się, że nie mamy na co czekać... a poza tym jak atakować lwa, to właśnie w jego jaskini, gdy się tego najmniej spodziewa wink.gif Wiary nigdy za dużo smile.gif
Goły
Znajdą sie jakieś fotki naszego sektora ?? ajlepiej z parkietu wink.gif z góry dzieki
endriu
Na str. klubu wrzuciłem parę fotek (wyszły jak wyszły), ale zawsze coś:)

pozdr...
Tomek_dg
Wczoraj w programie "Punkt, Set, Mecz" w telewizji polsat sport redaktor powiedział, że mecz z Muszyną odbył się w Dąbrowie bo tak uzgodniły strony i zamieniły się w terminarzu (co oczywiście jest nieprawdą) ale czy ktoś coś słyszał o takich przedmeczowych rozmowach?

Poza tym w programie odbyło się podsumowanie LSK po pierwszej rundzie sezonu zasadniczego jednak była mowa tylko o zespołach które zajmuja 4 pierwsze miejsca w lidze. Ani słowa o dobrze spisującym się beniaminku z Dąbrowy angry.gif .
endriu
Komentarze po meczu w Muszynie

pozdr...
ario
mks.dabrowa.pl
mecz o 17:00

lsk.net.pl
mecz o 15:00
Jak to w końcu jest?
Jaka godzina? czy na 100000000% będzie TV4? zrobiłem już trailer i chcę się upewnić
Proszę o odpowiedź.
szer
Cała 18 kolejka jest w niedzielę o godzinie 15... Więc nie wiadomo gdzie będzie TV4 ;p. U nas aż taki ważny mecz nie jest. Możliwe, że pojadą do Bydgoszczy...
ario
No to widzę, że z trailerem muszę się powstrzymać biggrin.gif
ale jak coś to wersja robocza
Kamil_
mnie się cholernie podoba, acz więcej nas, mniej Muszyny bym dał. No i to na końcu "Musisz tam być" żeby migało tak cholernie szybko, bardziej na podświadomość wtedy działa. Ale to tylko moje skromne uwagi wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.