Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze: MKS-MKS Muszyna
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
krzysiek
Dużo bardziej na podświadomość podziała jeśli "Musisz tam być" będzie pulsowało w rytm bicia serca. Od normalnego po przyspieszone tętno. No i efekt dźwiękowy samego bicia serca byłby jak najbardziej wskazany wink.gif Ogólnie git smile2.gif
Lui
Na wp.pl w Program TV pisze ze 30 marca o godzinie 15:00 jest transmitowany mecz Ligi Włoskiej Udinese Calcio AC Fiorentina
ario
zmienione

Michael
Udinese Calcio - AC Fiorentina bedzie na Polsacie Sport, a TV 4 pokaze mecz LSK.
Lui
CYTAT(Michael @ nie, 23 mar 2008 - 12:47) *
Udinese Calcio - AC Fiorentina bedzie na Polsacie Sport, a TV 4 pokaze mecz LSK.

A to już jest pewne info..? i niewiadomo jaki mecz LSK ;]
Padziu
CYTAT(Michael @ nie, 23 mar 2008 - 12:47) *

Chciałbym się mylić ale :
TV 4
Program na 30.03.2008 niedziela :
(...)
13:55 W jaskini lwa (film USA)
15:00 Udinese Calcio AC Fiorentina Liga włoska
17:00 Trampolina (program rozrywkowy)
(...)

Moje informacje pochodzą ze strony : http://tv.wp.pl i ich podstron

Tak więc chyba nas nie pokażą huh.gif sad.gif evil22.gif wallbash.gif mellow.gif
Lui
No właśnie..

http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2...p;x=58&y=11

na tej stronie też pisze że ogodzinie 15:00 jest transmitowana Liga Włoska..

.......................
Prosty
polsat sport ex.

Piłka Nożna:Liga włoska - Serie A

14:55 Udinese Calcio - AC Fiorentina

polsat sport

Siatkówka:Liga Mistrzów w siatkówce mężczyzn

14:30 Final Four Liga Mistrzów siatkarzy: finał

informacje ze strony polsatu ... wiec na transmisje pozostaje tv4
szer
Zawsze mogą zmienić w ostatniej chwili. Też nie ma co patrzyć teraz na program telewizyjny ;p.
Padziu
CYTAT(szer @ nie, 23 mar 2008 - 15:25) *
Zawsze mogą zmienić w ostatniej chwili. Też nie ma co patrzyć teraz na program telewizyjny ;p.

Więc po to napisałem : Chciałbym się mylić ale wszystko wskazuje na to że jednak TV nie będzie sad.gif
Goły
Dzisiaj na portierni hali pojawią się specjalne plakaty - 3 rodzaje po 100 sztuk ! klub się nie postarał i nie zrobił jeszcze plakatów wieć bierzemy sprawy w swoje ręce . Rozwieszamy w nastepujący sposób - bierzemy plakaty i rozwieszamy wszedzie , na Centrum , Mydlicach , Gołonogu , Redenie , WSZĘDZIE ! na większych słupach inform. niech pojawi się więcej plakatów , żeby ludzie widzieli !!! klejcie gdzie się tylko da , nawet w autobusach możecie , w barach , szkołach , sklepach !!!!!! Niech nas będzie jak najwięcej !!! LICZYMY NA WAS !
endriu
Panie i panowie w niedzielę ma być tak:
celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif celb (3).gif
celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif

w każdym sektorze!!!

pozdr...
Goły
Rozwieszał ktoś plakaty ?????? bo jesli plakatów nie będzie na mieście to wszystko psu w d**e i to będzie zwykły mecz !!!!!! Działamy !
Zibar
Ja rozwieszałem plakaty klubowe w przejściu pozdziemnym i WSB oraz okolicy centrum, te ulotki przez Was zrobione widziałem dwie w przejściu.
Goły
W niedziele w Hali "centrum" odbędzie się mecz pomiedzy MKSem Dąbrowa Górnicza a MKSem Muszyna . Jest to ostatni mecz rundy zasadniczej , stawmy się w ten dzień w jak największej liczbie na meczu i podziękujmy siatkarkom gorącym dopingiem za cały sezon walki a przede wszystkim za utrzymanie się w LSK ! Na ten mecz planowana jest efektowna oprawa ale bez sporej frekwencji wszystkie starania legną w gruzach ... Namawiajmy więc kolegów , braci , kuzynów , ojców , wujków , pasierbów , i kogo tam się jeszcze da i WSZYSCY stawmy się w sektorze Klubu Kibica !!!!! Niech chociaż ten jeden jedyny raz będzie mega głośny doping !

1.Rozsyłajcie to do wszystkich i przez wszystko co się da ..
2. Wszyscy ustawiamy linki na komunikatorach : "30.03.08r MKS DG - MKS Muszyna godz. 15 ! MUSISZ TAM BYĆ ! "
3. Namawiajmy osobiście każdego kto tylko mógłby tego dnia dawac z siebie wszystko na naszym sektorze ... Jak każdy z nas przyprowadzi po 2 osoby to będzie super !
rolnik
z kolegami rozwiesilismy plakaty w centrum, na redenie i manhattanie wink.gif takie pyt. robić konfetti? bo jestem w trakcie juz troche mam i niewiem czy jeszcze dużo ciąć czy nie. Czy przyjśc wczesniej na hale w celu pomocy przygotowania sektora?
Bocian
Konfetti jeszcze jest trochę w magazynie więc nie musisz robić za dużo. Jeśli będziemy potrzebowali pomocy to się do Ciebie odezwiemy na PW. Pozdrawiam.
Goły
Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem ..
endriu
Goły luzik!!! Były plakaty, ja osobiście widziałem. Moje klikanie potwierdzi Szczepan i inni!!!
A wałek np. korbowy owszem śmierdzi, ale tylko w sytuacji ekstremalnej z braku...
Prawdą jest, nie było o plakatach informacji, należy to uznać za zaniedbanie!!!

pozdr...
Michael
Co do plakatow na niedzielny mecz to na miescie widzialem moze ze 3..., o wiele, wiele wiecej bylo plakatow na koszykowke...
Piotrekdg
W centrum spotkałem pare plakatów na mecz z Muszyną,jeden nawet był przyklejony na plakacie informującym o meczu koszykówki:P . Na osdiedlu widoczne plakaty kolorowe.Szkoda że nie dysponujemy takimi dużymi plakatami jakie są rozwieszana na mecze koszykówki.

Z kibicowskim pozdrowieniem:D
Lui
CYTAT(Goły @ pią, 28 mar 2008 - 17:12) *
Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem ..

Nie śmierdzi wałkiem tylko ja z kolegą dzisiaj ok. godziny 15:30 poszliśmy na halr po plakaty i wzieliśmy wszystkie te czarne było ich 30 i 6 tych kolorowych i wszystkie je porozwieszaliśmy : Mydlice , Reden , Morcinek.I jeszcze w środe też rozwieszałem z kolegą tylko że wtedy to mieliśmy grubo ponad 50 i je wszystkie porozwieszaliśmy w Centrum i okolice.. wink.gif

Goły możesz być spokojny one wszystkie zostały powieszone , nie zabrane i wyrzucone ! biggrin.gif

Pozdro..
Padziu
Ja z Luim rozwieszaliśmy dziś plakaty nasze i klubowe w sumie około 50 w tym z 5-7 kolorowych
Miejscówy : Centrum, Mydlice, reden, gołonóg
endriu
Rozumiem, że temat plakatów mamy z głowy tongue.gif
Pamiętajcie, aby na meczyk się nie spóźnić!!!
Z sobotki na niedzielkę wskazówy pchamy o godzinę do przodu!

pozdr...
Goły
To się chwali panowie !
Lui
noo to bedziemy wiedzieć następnym razem.. wink.gif

z transmisjii nici , na stronie TV4 pisze , że jest transmitowana Liga Włoska..:/
a na stronie Polsatu Sport pisze że najbliższa transmisja odbędzie się 4 kwietnia Puchar Polski
http://www.polsatsport.tv/program.php?id=2...mp;program_id=1
Szczepan
Potwierdzam wziołem 3 plakaty klubowe i kilka naszych przed wyjazdem na turniej do Zawiercia. Zapomniałem ich zabrać po powrocie, ale na drugi dzień endriu mi je podrzucił i w ten sam dzień wieczorem je rozwiesiłem.
POZ.
Dzięki za informacje o zmianie czasu - zapomniałem!!
Damian86mdc
widziaem dzisiaj przed Plusem Na Mysdlicahc kartkę informującą o meczu. Tyle że przydało by się aby NAzwy klubu były większymi i grubszymi literami. Było by wtedy bardziej widoczne.
Ale nie narezkajmy i tak dobrze ze komuś sie chciało rozwieszać informacje
Lui
Noo akurat ja tam powiesiłem z Padziem :] biggrin.gif
Damian86mdc
No tak i jaednak niespodzianki nie było i MKS przegrał , powiedzmy sobie szczerze w fatalnym stylu. KOncówka 1 seta i poczatek 2 jeszcze dobre było , ale potem to oczom nie wierzyłem

Dziewczyny myslały już chyba o Play-Offach ale jesli beda w nich grały tak jak dzisiaj , seria niewymuszonych błędów a przede wszystkim tragiczny odbiór .Moze to przez brak Tkaczewskiej ale to potwierdza ze naprawade potrzebne sa nam wzmocnienia i to na kazdej pozycji
Bartek90
Napewno szkoda bo dziewczyny oddaly mecz praktycznie bez walki... ale nie ma sie tez co dziwic w tak okrojonym skladzie... w 8 zawodniczek bardzo ciezko cos ugrac... ale i tak naleza sie dla nich brawa za ten pierwszy sezon w LSK. Ostatecznie konczymy na 7 miejscu i w play-offach zmierzymy sie z Winiarami Kalisz... smile2.gif
Kamil_
Kto znajdzie jakieś zdjęcia z meczu (zwłaszcza sektorówka) niech wrzuca tu linki, bo na zdjęcia na stronie klubowej będzie trzeba pewnie troszkę poczekać smile2.gif
Tomek_dg
Dobra niech będzie że dziewczyny już są w Play-Offach i zagrały w okrojonym składzie, ale kibice płacą za bilety i przychodzą oglądać mecz, a nie jak drużyna wychodzi na parkiet poodbijać sobie piłkę. Mecz oddany zupełnie bez walki. Dziewczyny z Muszyny w 3 secie stojąc pod siatką nawet sobie śpiewały, czyli zero przejęcia, zero presji już wiedziały że maja wygraną w kieszeni. To na pewno nie zachęca ludzi do przychodzenia na mecze. Brawo dla was chłopaki że potrafiliście nawet pod koniec 3 seta dopingować.
Lui
Noo i mamy Play-Off'y z Kaliszem smile2.gif

a więc WSZYSCY DO KALISZA ! smile2.gif
checkin
Klub kibica

Zdjęcia

http://picasaweb.google.pl/citizendg

rolnik
No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami. dry.gif
Bartek90
CYTAT(rolnik @ nie, 30 mar 2008 - 19:29) *
No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami. dry.gif

A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje... smile2.gif Ale ogolnie sektor byl prawie pelny i to nie koniecznie zapelniony "lesnymi dziadkami" smile2.gif
Prosty
CYTAT(Bartek90 @ nie, 30 mar 2008 - 18:46) *
A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje... smile2.gif Ale ogolnie sektor byl prawie pelny i to nie koniecznie zapelniony "lesnymi dziadkami" smile2.gif

wiadomo, bo mecz z bydzia byl w tygodniu... ale i tak jakos malo bylo
Michael
CYTAT
Po meczu powiedzieli:

Izabela Bełcik (rozgrywająca MKS Muszynianki Fakro): – Ten mecz praktycznie od samego początku układał się po naszej myśli. Było to spowodowane tym, że nasze rywalki mają poważne problemy kadrowe. Właśnie z tego powodu brakowało im koncentracji w dzisiejszym meczu. Bardzo cieszymy się ze zwycięstwa, udało się nam postawić kropkę nad „i”, nie męcząc się w tym spotkaniu za bardzo.

Aleksandra Przybysz (kapitan MKS Muszynianki Fakro): – Naszym celem było wywieźć z Dąbrowy Górniczej trzy punkty, tak też się stało. Cieszymy się ze zwycięstwa, chociaż mamy świadomość, że dąbrowianki do tego spotkania podeszły zdziesiątkowane. Teraz myślmy o przygotowaniach do turnieju finałowego Pucharu Polski.

Ewa Cabajewska (kapitan MKS Dąbrowy Górniczej): – Serdecznie gratulujemy Muszyniance zwycięstwa. Od samego początku zdawałyśmy sobie sprawę z tego, że będzie to bardzo trudne spotkanie, a faworytem będzie zespół gości. Liczyłyśmy, że troszkę bardziej powalczymy w tym meczu, ale niestety nie udało się. Bardzo nam przykro z tego powodu.

Wiesław Popik (trener MKS Dąbrowy Górniczej): – Ten mecz musiał się odbyć… Z tego miejsca chciałem serdecznie przeprosić naszych kibiców, którzy tak fanatycznie dopingowali nasz przez cały sezon. Na usprawiedliwienie powiem tylko, że przed tygodniem dziewczyny tak zacięcie walczyły w Białymstoku, że w dzisiejszym spotkaniu trochę uszło z nich powietrze. Ten mecz i tak niczego by nie zmienił, bo i tak gramy w play-off, a przed nimi musimy naładować akumulatory. Chcieliśmy na pewno zagrać lepiej, jednak sił starczyło tylko na to, aby ugrać te kilkadziesiąt punktów.

siatka.org
endriu
Zdjęcia z meczu MKS Dąbrowa Górnicza vs MKS Muszynianka Fakro Muszyna

pozdr...
domeldg
O to filmik z poczatku meczu

niestety transparentu niezauwazyłem na dole i w całosci nie jest pokazany ;/

POZDRAWIAM ......
Prosty
ma ktos zdjecie tego transparentu na dole ? smile2.gif
andy
no to teraz playoff z Winiarami pierwszy meczyk u nas 9 kwietnia smile2.gif do 2 wygranych sie gra wiec trzeba wygrac hehe biggrin.gif
bartos
CYTAT(Kamil_ @ nie, 30 mar 2008 - 17:05) *
Kto znajdzie jakieś zdjęcia z meczu (zwłaszcza sektorówka) niech wrzuca tu linki, bo na zdjęcia na stronie klubowej będzie trzeba pewnie troszkę poczekać smile2.gif

pozostałe fotki z tego meczu - [ TUTAJ ] (klikajac w [sets] znajdziecie sety z fotkami z meczów z Bielskiem i z Centrostalem B.

Mod:
Pozostałe zdjęcia na snf (51).gif i stronach Checkin i Kucharrr (linki z prawej strony na picasa klubu)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.