krzysiek
Sun, 23 Mar 2008 - 10:26
Dużo bardziej na podświadomość podziała jeśli "Musisz tam być" będzie pulsowało w rytm bicia serca. Od normalnego po przyspieszone tętno. No i efekt dźwiękowy samego bicia serca byłby jak najbardziej wskazany

Ogólnie git
Lui
Sun, 23 Mar 2008 - 11:26
Na wp.pl w Program TV pisze ze 30 marca o godzinie 15:00 jest transmitowany mecz Ligi Włoskiej Udinese Calcio AC Fiorentina
ario
Sun, 23 Mar 2008 - 11:52
Michael
Sun, 23 Mar 2008 - 12:47
Udinese Calcio - AC Fiorentina bedzie na Polsacie Sport, a TV 4 pokaze mecz LSK.
Lui
Sun, 23 Mar 2008 - 13:05
CYTAT(Michael @ nie, 23 mar 2008 - 12:47)

Udinese Calcio - AC Fiorentina bedzie na Polsacie Sport, a TV 4 pokaze mecz LSK.
A to już jest pewne info..? i niewiadomo jaki mecz LSK ;]
Padziu
Sun, 23 Mar 2008 - 14:13
CYTAT(Michael @ nie, 23 mar 2008 - 12:47)

Chciałbym się mylić ale :
TV 4
Program na 30.03.2008 niedziela :
(...)
13:55 W jaskini lwa (film USA)
15:00 Udinese Calcio AC Fiorentina Liga włoska
17:00 Trampolina (program rozrywkowy)
(...)
Moje informacje pochodzą ze strony :
http://tv.wp.pl i ich podstron
Tak więc chyba nas nie pokażą
Lui
Sun, 23 Mar 2008 - 14:28
No właśnie..
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2...p;x=58&y=11na tej stronie też pisze że ogodzinie 15:00 jest transmitowana Liga Włoska..
.......................
Prosty
Sun, 23 Mar 2008 - 15:09
polsat sport ex.
Piłka Nożna:Liga włoska - Serie A
14:55 Udinese Calcio - AC Fiorentina
polsat sport
Siatkówka:Liga Mistrzów w siatkówce mężczyzn
14:30 Final Four Liga Mistrzów siatkarzy: finał
informacje ze strony polsatu ... wiec na transmisje pozostaje tv4
szer
Sun, 23 Mar 2008 - 15:25
Zawsze mogą zmienić w ostatniej chwili. Też nie ma co patrzyć teraz na program telewizyjny ;p.
Padziu
Sun, 23 Mar 2008 - 21:56
CYTAT(szer @ nie, 23 mar 2008 - 15:25)

Zawsze mogą zmienić w ostatniej chwili. Też nie ma co patrzyć teraz na program telewizyjny ;p.
Więc po to napisałem : Chciałbym się mylić ale wszystko wskazuje na to że jednak TV nie będzie
Goły
Wed, 26 Mar 2008 - 13:55
Dzisiaj na portierni hali pojawią się specjalne plakaty - 3 rodzaje po 100 sztuk ! klub się nie postarał i nie zrobił jeszcze plakatów wieć bierzemy sprawy w swoje ręce . Rozwieszamy w nastepujący sposób - bierzemy plakaty i rozwieszamy wszedzie , na Centrum , Mydlicach , Gołonogu , Redenie , WSZĘDZIE ! na większych słupach inform. niech pojawi się więcej plakatów , żeby ludzie widzieli !!! klejcie gdzie się tylko da , nawet w autobusach możecie , w barach , szkołach , sklepach !!!!!! Niech nas będzie jak najwięcej !!! LICZYMY NA WAS !
endriu
Wed, 26 Mar 2008 - 22:47
Goły
Fri, 28 Mar 2008 - 01:13
Rozwieszał ktoś plakaty ?????? bo jesli plakatów nie będzie na mieście to wszystko psu w d**e i to będzie zwykły mecz !!!!!! Działamy !
Zibar
Fri, 28 Mar 2008 - 06:14
Ja rozwieszałem plakaty klubowe w przejściu pozdziemnym i WSB oraz okolicy centrum, te ulotki przez Was zrobione widziałem dwie w przejściu.
Goły
Fri, 28 Mar 2008 - 12:49
W niedziele w Hali "centrum" odbędzie się mecz pomiedzy MKSem Dąbrowa Górnicza a MKSem Muszyna . Jest to ostatni mecz rundy zasadniczej , stawmy się w ten dzień w jak największej liczbie na meczu i podziękujmy siatkarkom gorącym dopingiem za cały sezon walki a przede wszystkim za utrzymanie się w LSK ! Na ten mecz planowana jest efektowna oprawa ale bez sporej frekwencji wszystkie starania legną w gruzach ... Namawiajmy więc kolegów , braci , kuzynów , ojców , wujków , pasierbów , i kogo tam się jeszcze da i WSZYSCY stawmy się w sektorze Klubu Kibica !!!!! Niech chociaż ten jeden jedyny raz będzie mega głośny doping !
1.Rozsyłajcie to do wszystkich i przez wszystko co się da ..
2. Wszyscy ustawiamy linki na komunikatorach : "30.03.08r MKS DG - MKS Muszyna godz. 15 ! MUSISZ TAM BYĆ ! "
3. Namawiajmy osobiście każdego kto tylko mógłby tego dnia dawac z siebie wszystko na naszym sektorze ... Jak każdy z nas przyprowadzi po 2 osoby to będzie super !
rolnik
Fri, 28 Mar 2008 - 14:17
z kolegami rozwiesilismy plakaty w centrum, na redenie i manhattanie

takie pyt. robić konfetti? bo jestem w trakcie juz troche mam i niewiem czy jeszcze dużo ciąć czy nie. Czy przyjśc wczesniej na hale w celu pomocy przygotowania sektora?
Bocian
Fri, 28 Mar 2008 - 14:33
Konfetti jeszcze jest trochę w magazynie więc nie musisz robić za dużo. Jeśli będziemy potrzebowali pomocy to się do Ciebie odezwiemy na PW. Pozdrawiam.
Goły
Fri, 28 Mar 2008 - 17:12
Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem ..
endriu
Fri, 28 Mar 2008 - 17:31
Goły luzik!!! Były plakaty, ja osobiście widziałem. Moje klikanie potwierdzi Szczepan i inni!!!
A wałek np. korbowy owszem śmierdzi, ale tylko w sytuacji ekstremalnej z braku...
Prawdą jest, nie było o plakatach informacji, należy to uznać za zaniedbanie!!!
pozdr...
Michael
Fri, 28 Mar 2008 - 17:33
Co do plakatow na niedzielny mecz to na miescie widzialem moze ze 3..., o wiele, wiele wiecej bylo plakatow na koszykowke...
Piotrekdg
Fri, 28 Mar 2008 - 17:58
W centrum spotkałem pare plakatów na mecz z Muszyną,jeden nawet był przyklejony na plakacie informującym o meczu koszykówki:P . Na osdiedlu widoczne plakaty kolorowe.Szkoda że nie dysponujemy takimi dużymi plakatami jakie są rozwieszana na mecze koszykówki.
Z kibicowskim pozdrowieniem:D
Lui
Fri, 28 Mar 2008 - 18:25
CYTAT(Goły @ pią, 28 mar 2008 - 17:12)

Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem ..
Nie śmierdzi wałkiem tylko ja z kolegą dzisiaj ok. godziny 15:30 poszliśmy na halr po plakaty i wzieliśmy wszystkie te czarne było ich 30 i 6 tych kolorowych i wszystkie je porozwieszaliśmy : Mydlice , Reden , Morcinek.I jeszcze w środe też rozwieszałem z kolegą tylko że wtedy to mieliśmy grubo ponad 50 i je wszystkie porozwieszaliśmy w Centrum i okolice..

Goły możesz być spokojny one wszystkie zostały powieszone , nie zabrane i wyrzucone !

Pozdro..
Padziu
Fri, 28 Mar 2008 - 18:28
Ja z Luim rozwieszaliśmy dziś plakaty nasze i klubowe w sumie około 50 w tym z 5-7 kolorowych
Miejscówy : Centrum, Mydlice, reden, gołonóg
endriu
Fri, 28 Mar 2008 - 18:40
Rozumiem, że temat plakatów mamy z głowy
Pamiętajcie, aby na meczyk się nie spóźnić!!!
Z sobotki na niedzielkę wskazówy pchamy o godzinę do przodu!
pozdr...
Goły
Fri, 28 Mar 2008 - 18:51
To się chwali panowie !
Lui
Fri, 28 Mar 2008 - 20:33
noo to bedziemy wiedzieć następnym razem..

z transmisjii nici , na stronie TV4 pisze , że jest transmitowana Liga Włoska..:/
a na stronie Polsatu Sport pisze że najbliższa transmisja odbędzie się 4 kwietnia Puchar Polski
http://www.polsatsport.tv/program.php?id=2...mp;program_id=1
Szczepan
Sat, 29 Mar 2008 - 15:35
Potwierdzam wziołem 3 plakaty klubowe i kilka naszych przed wyjazdem na turniej do Zawiercia. Zapomniałem ich zabrać po powrocie, ale na drugi dzień endriu mi je podrzucił i w ten sam dzień wieczorem je rozwiesiłem.
POZ.
Dzięki za informacje o zmianie czasu - zapomniałem!!
Damian86mdc
Sat, 29 Mar 2008 - 16:08
widziaem dzisiaj przed Plusem Na Mysdlicahc kartkę informującą o meczu. Tyle że przydało by się aby NAzwy klubu były większymi i grubszymi literami. Było by wtedy bardziej widoczne.
Ale nie narezkajmy i tak dobrze ze komuś sie chciało rozwieszać informacje
Lui
Sat, 29 Mar 2008 - 20:29
Noo akurat ja tam powiesiłem z Padziem :]
Damian86mdc
Sun, 30 Mar 2008 - 16:59
No tak i jaednak niespodzianki nie było i MKS przegrał , powiedzmy sobie szczerze w fatalnym stylu. KOncówka 1 seta i poczatek 2 jeszcze dobre było , ale potem to oczom nie wierzyłem
Dziewczyny myslały już chyba o Play-Offach ale jesli beda w nich grały tak jak dzisiaj , seria niewymuszonych błędów a przede wszystkim tragiczny odbiór .Moze to przez brak Tkaczewskiej ale to potwierdza ze naprawade potrzebne sa nam wzmocnienia i to na kazdej pozycji
Bartek90
Sun, 30 Mar 2008 - 17:01
Napewno szkoda bo dziewczyny oddaly mecz praktycznie bez walki... ale nie ma sie tez co dziwic w tak okrojonym skladzie... w 8 zawodniczek bardzo ciezko cos ugrac... ale i tak naleza sie dla nich brawa za ten pierwszy sezon w LSK. Ostatecznie konczymy na 7 miejscu i w play-offach zmierzymy sie z Winiarami Kalisz...
Kamil_
Sun, 30 Mar 2008 - 17:05
Kto znajdzie jakieś zdjęcia z meczu (zwłaszcza sektorówka) niech wrzuca tu linki, bo na zdjęcia na stronie klubowej będzie trzeba pewnie troszkę poczekać
Tomek_dg
Sun, 30 Mar 2008 - 17:17
Dobra niech będzie że dziewczyny już są w Play-Offach i zagrały w okrojonym składzie, ale kibice płacą za bilety i przychodzą oglądać mecz, a nie jak drużyna wychodzi na parkiet poodbijać sobie piłkę. Mecz oddany zupełnie bez walki. Dziewczyny z Muszyny w 3 secie stojąc pod siatką nawet sobie śpiewały, czyli zero przejęcia, zero presji już wiedziały że maja wygraną w kieszeni. To na pewno nie zachęca ludzi do przychodzenia na mecze. Brawo dla was chłopaki że potrafiliście nawet pod koniec 3 seta dopingować.
Lui
Sun, 30 Mar 2008 - 18:32
Noo i mamy Play-Off'y z Kaliszem

a więc
WSZYSCY DO KALISZA !
checkin
Sun, 30 Mar 2008 - 18:57
rolnik
Sun, 30 Mar 2008 - 19:29
No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami.
Bartek90
Sun, 30 Mar 2008 - 19:46
CYTAT(rolnik @ nie, 30 mar 2008 - 19:29)

No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami.

A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje...

Ale ogolnie sektor byl prawie pelny i to nie koniecznie zapelniony "lesnymi dziadkami"
Prosty
Sun, 30 Mar 2008 - 20:12
CYTAT(Bartek90 @ nie, 30 mar 2008 - 18:46)

A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje...

Ale ogolnie sektor byl prawie pelny i to nie koniecznie zapelniony "lesnymi dziadkami"

wiadomo, bo mecz z bydzia byl w tygodniu... ale i tak jakos malo bylo
Michael
Sun, 30 Mar 2008 - 20:33
CYTAT
Po meczu powiedzieli:
Izabela Bełcik (rozgrywająca MKS Muszynianki Fakro): – Ten mecz praktycznie od samego początku układał się po naszej myśli. Było to spowodowane tym, że nasze rywalki mają poważne problemy kadrowe. Właśnie z tego powodu brakowało im koncentracji w dzisiejszym meczu. Bardzo cieszymy się ze zwycięstwa, udało się nam postawić kropkę nad „i”, nie męcząc się w tym spotkaniu za bardzo.
Aleksandra Przybysz (kapitan MKS Muszynianki Fakro): – Naszym celem było wywieźć z Dąbrowy Górniczej trzy punkty, tak też się stało. Cieszymy się ze zwycięstwa, chociaż mamy świadomość, że dąbrowianki do tego spotkania podeszły zdziesiątkowane. Teraz myślmy o przygotowaniach do turnieju finałowego Pucharu Polski.
Ewa Cabajewska (kapitan MKS Dąbrowy Górniczej): – Serdecznie gratulujemy Muszyniance zwycięstwa. Od samego początku zdawałyśmy sobie sprawę z tego, że będzie to bardzo trudne spotkanie, a faworytem będzie zespół gości. Liczyłyśmy, że troszkę bardziej powalczymy w tym meczu, ale niestety nie udało się. Bardzo nam przykro z tego powodu.
Wiesław Popik (trener MKS Dąbrowy Górniczej): – Ten mecz musiał się odbyć… Z tego miejsca chciałem serdecznie przeprosić naszych kibiców, którzy tak fanatycznie dopingowali nasz przez cały sezon. Na usprawiedliwienie powiem tylko, że przed tygodniem dziewczyny tak zacięcie walczyły w Białymstoku, że w dzisiejszym spotkaniu trochę uszło z nich powietrze. Ten mecz i tak niczego by nie zmienił, bo i tak gramy w play-off, a przed nimi musimy naładować akumulatory. Chcieliśmy na pewno zagrać lepiej, jednak sił starczyło tylko na to, aby ugrać te kilkadziesiąt punktów.
siatka.org
endriu
Mon, 31 Mar 2008 - 10:36
domeldg
Mon, 31 Mar 2008 - 15:05
O to filmik z poczatku meczu
niestety transparentu niezauwazyłem na dole i w całosci nie jest pokazany ;/
POZDRAWIAM ......
Prosty
Mon, 31 Mar 2008 - 17:24
ma ktos zdjecie tego transparentu na dole ?
andy
Mon, 31 Mar 2008 - 22:28
no to teraz playoff z Winiarami pierwszy meczyk u nas 9 kwietnia

do 2 wygranych sie gra wiec trzeba wygrac hehe
bartos
Tue, 01 Apr 2008 - 00:38
CYTAT(Kamil_ @ nie, 30 mar 2008 - 17:05)

Kto znajdzie jakieś zdjęcia z meczu (zwłaszcza sektorówka) niech wrzuca tu linki, bo na zdjęcia na stronie klubowej będzie trzeba pewnie troszkę poczekać

pozostałe fotki z tego meczu - [
TUTAJ ] (klikajac w [sets] znajdziecie sety z fotkami z meczów z Bielskiem i z Centrostalem B.
Mod:
Pozostałe zdjęcia na
i stronach Checkin i Kucharrr (linki z prawej strony na picasa klubu)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.