Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siatkarski HP
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4
marcin0
CYTAT(dg 31 @ sob, 10 wrz 2011 - 10:30) *
Sprzedam 1 bilet na niedzielny mecz Memoriał Agaty Mróz ,mecz Polska-Rosja. Godz 14sta.

aktualne ?
dg 31
CYTAT(marcin0 @ sob, 10 wrz 2011 - 18:04) *
CYTAT(dg 31 @ sob, 10 wrz 2011 - 10:30) *
Sprzedam 1 bilet na niedzielny mecz Memoriał Agaty Mróz ,mecz Polska-Rosja. Godz 14sta.

aktualne ?

aktualne
kamillll
a ja mam tylko jedną uwagę...nie wiem czy to nasz KK czy KK bielska jest najaktywniejszy na memoriale...ale drodzy koledzy i koleżanki...krzyczycie "polska!! biało-czerwoni!!" a to grają kobiety smile2.gif
nie wiem czy jesteście aż tak zajęci kibicowaniem i nie widzicie ale powinniście krzyczeć "polska!! biało-czerwone!!" smile2.gif
Kamil_
Wstań do fali to chętnie wysłuchamy Twoich rad ;-)
Kamil_
CYTAT
Wczoraj w 15 osób meldujemy się na meczu naszych kadetek, gdzie w asyście bębna przez cały mecz prowadzimy równy, dobry doping.

Nasze młode zawodniczki rozgrywały mecz w ramach półfinału MŚ z drużyną Płomienia Sosnowiec. Wygrały gładko 3-0. Dzisiaj kolejny mecz.

Była to już nasza 3 zorganizowana wizyta w tym sezonie na meczu naszych rezerw bądź drużyn młodzieżowych!

JEDNA SEKCJA, WIELE DRUŻYN! MKS DĄBROWA GÓRNICZA!

Z fanpage EKIPA CENTRUM
http://www.facebook.com/EkipaCentrum
Zibar
KONKURS na SD

Do wygrania ponownie kalendarz 2013 pt. "To mnie kręci w Dąbrowie" z sesją zdjęciową naszych siatkarek.
Chętnych serdecznie zapraszam snf (51).gif
Prosty
CYTAT
47. wygranych na 47. rozegranych meczów w sezonie – to rezultat VakifBanku na krajowym i europejskim podwórku. Podopieczne Giovanniego Gudetti potwierdziły wielką klasę i w finale ligi pokonały obrończynie tytułu Eczacibasi. To trzeci tytuł dla Glinki i koleżanek w tym sezonie, wcześniej tryumfowały w Pucharze Turcji i Lidze Mistrzyń. Poniżej wyniki finałowych meczów.

taka ciekawostka, moze kogos zainteresuje kto sie nie interesuje innymi ligami, ciekawe gdzie bedzie nastepny sezon Glinki wink.gif
http://www.s-w-o.pl/index.php/ligi-zagrani...zow-finalowych/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.