Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KALENDARZ 2008 - siatkarek MKS DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
stranger
Witam

Milo mi zakomunikowac ze trwaja przygotowania kalendarza na rok 2008 z siatkarkami MKS'u

Pod koniec roku powinnismy wydac w pelni gotowy kalendarz z dziewczynami z zespolu MKS Dabrowa Gornicza.

Wspolnie ze sponsorami dziewczyny postanowily ze dochod z licytacji kalendarza przekaza dla Agaty Mroz by mogla walczyc ze swoja choroba.

W chwili obecnej trwaja pierwsze sesje zdjeciowe naszych pieknych zawodniczek MKS Dabrowa Gornicza.
O terminie wydania i licytacji poinformujemy juz wkrotce.
Pytania w sprawie kalendarza mozna kierowac pod adres: peter@of.pl

Ponizej kilka fotek z przygotowan do sesji.

Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Kamil_
Szkoda że licytacja, bo zwykły śmiertelnik, fan nie ma szans kupić, no ale cóż cel szczytny to i myślę, mam nadzieję że kwota będzie duuuża laugh.gif
stranger
Naklad bedzie spory i kazdy bedzie mogl go kupic.

Licytowane beda tylko kalendarze z podpisami dziewczyn.

Kolejne kilka fotek z przygotowan:

Bartek
Hmm, a wiadomo gdzie będzie można kupić taki kalendarz? :)
stranger
Kalendarze bedzie mozna zamawiac na stronie mks'u w strefie kibica http://mks.dabrowa.pl
Kamil_
CYTAT(stranger @ pią, 14 gru 2007 - 08:17) *
Naklad bedzie spory i kazdy bedzie mogl go kupic.

Licytowane beda tylko kalendarze z podpisami dziewczyn.

Kolejne kilka fotek z przygotowan:

No chyba że tak :) to aż się zaopatrzę w taki kalendarz biggrin.gif
stranger
Widze ze po malych problemach z forum poznikalo wiele pilikow. No to dodam jeszcze raz kilka fotek z przygotowan kalendarza wink.gif
neodg
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale tych zdjęć nie da się powiększyć, wyskakuje komunikat o błędach.
Prosty
CYTAT(neodg @ śro, 19 gru 2007 - 17:35) *
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale tych zdjęć nie da się powiększyć, wyskakuje komunikat o błędach.

tylko u Ciebie :) znana jest data wydania i koszt kalendarza ?
ario
CYTAT
Obrazek "http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?act=attach&type=post&id=238" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy

mnie też się pojawia błąd :|

edit: z Opery się wczytuje, z Mozilli nie. Dziwne...
Zibar
Co do zdjęć poczytajcie ten temat -link
stranger
Cena kalendarza bedzie sie miescila w 20 PLN - przynajmniej takie sa zalozenia.
W EMPIK'u takie kalendarze kosztuja duzo wiecej nawet o do 100 PLN.

Mam nadzieje ze sie on wam spodoba i ze uda sie nam go wydac do konca roku.

Kalendarz bedzie najprawdopodobniej na 2 lata.
filip13
to fajnie, ja kupiłbym nawet za 50zl wink.gif
Tomek_dg
Czy już coś wiadomo na temat kalendarza, a konkretnie kiedy będzie można go kupić?
stranger
CYTAT(Tomek_dg @ pon, 07 sty 2008 - 22:33) *
Czy już coś wiadomo na temat kalendarza, a konkretnie kiedy będzie można go kupić?

Kalendarz jest juz drukowany ale ze wgledu na to ze bedzie jeszcze pokrywany folia caly druk sie przeciagnie o tydzien. Najprawdopodobniej do 20 stycznia. Przepraszamy za opoznienia ale uwierzcie warto poczekac rolleyes.gif
stranger
Witam

Kalendarze trafia do sprzedazy w srode 23.01.2008r.

Niestety z przykroscia stwierdzam ze nie udalo sie zachowac planowanej ceny gdyz kalendarze zostaly jeszcze dodatkowo pokryte folia, zostaly dodane dodatkowe strony oraz zdecydowalismy ze bedzie drukowany na grubszym papierze niz wszesniej zakladalismy.

CENA KALENDARZA TO 34,90 PLN - za taka cene bedzie sprzedawany w normalnej dystrybucji.

Teraz dobra informacja. Dla Klubu Kibica cena bedzie wynosila 20,00 PLN
Chociaz w taki sposob mozemy docenic to co robicie dla naszego zespolu.

Ustalmy spotkanie KK na ktore bede mogl przyjechac z kalendarzami.

Pozdrawiam
Piotrek

szer
Zebranie KK jest bodajże dnia 24 stycznia o godzinie 18.00 =]. Zapraszamy smile2.gif. No i dobra nowina dla KK oczywiście, dziękujemy za docenienie smile2.gif
stranger
Ok. W takim razie przywioze kalendarze na to spotkanie.
Tomek_dg
CYTAT(stranger @ pią, 18 sty 2008 - 20:11) *
Kalendarze trafia do sprzedazy w srode 23.01.2008r.

Gdzie będzie można je kupić ?
Lui
A ile będzie tych kalendarzy na zebraniu KK , tyle żeby starczyło dla wszystkich chętnych? wink.gif
Padziu
CYTAT(Lui @ pon, 21 sty 2008 - 16:29) *
A ile będzie tych kalendarzy na zebraniu KK , tyle żeby starczyło dla wszystkich chętnych? wink.gif

Zgadnij ile ich będzie. Ja sądzę że dla ciebie na pewno starczy, i innych także
stranger
Witam ponownie

Co do ilosci kalendarzy to podajcie mi mniej wiecej orientacyjna liczbe ile kalendarzy potrzebujecie? Ile jest poprostu chlonkow klubu kibica +/- 10 sztuk.? Caly naklad to 1000 szt. Cieszylbym sie bardzo jakby tylu bylo kibicow z KK smile2.gif Tylko ze wagowo i gabarytowo do normalnego auta nie wejdzie wiecej jak 300 szt. smile2.gif
Informacje jaka dostalem 15 minut temu z drukarni wynika ze nie dadza rady mi na srode rano dostarczyc kalendarzy ze bedzie to dopiero w piatek. Krew mnie juz zalewa z ta drukarnia bo to juz 3 przesuniecie terminu. Wlasciciel zaklinal sie ze na piatek beda gotowe na 100%

Czy bedzie mozliwe spotkanie sie z wami w piatek po godzinie 16??

Przepraszam za zamieszanie ale nie wynika ono z mojej winy. Chyba przesadzilismy z wygladem tego kalendarza ale chcielismy zeby byl wyjatkowy.

Pozdrawiam
Piotrek
Lui
W klubie kibica jest chyba 73 osoby bo na ostatnim zebraniu jakiś koleś dostał chyba ostatnia wejściówkę wink.gif

To przynieś ok. 100 bo może ktoś kilka weźmie smile2.gif
stranger
Tylko ustalmy jakis termin i godzine zebym mogl sie z wami spotkac.
siikor
a ja myślę że jak 50 pójdzie to będzie dobrze.. a co do spotkania w piątek to możesz ewentualnie ustalić sobie jakieś z tymi osobami które ten kalendarz chcą kupić...

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Prosty
Na hale to zablisko nie mam ... szkoda, ze nie bedzie w czwartek, bo w piatek napewno mnie nie bedzie. Moze na meczu, na sektorze ? wink.gif
Kamil_
Ja mam pytanie. Kto jest na styczniowej stronie? Bo się człowiek nie zdąży napatrzyć wink.gif
stranger
Na styczniowej kartce jest chyba Kasia Wysocka jako numer 1

Macie jakies propozycje zeby sie gdzies spotkac w piatek lub moze w sobote?
szer
Ja tam moge wszędzie ;p... Zależy jakby Ci było lepiej =]. Jedną sztukę zawezme oczywiście smile2.gif.
Tomek_dg
Może ktoś podać chociaż jeden konkretny punkt gdzie będzie można kupić kalendarz, lub czy jeżeli już zostanie ustalony termin spotkania z KK czy osoba z poza klubu będzie mogła przyjść i kupić kalendarz na tym spotkaniu ?
Padziu
CYTAT(stranger @ wto, 22 sty 2008 - 19:13) *
Na styczniowej kartce jest chyba Kasia Wysocka jako numer 1

Macie jakies propozycje zeby sie gdzies spotkac w piatek lub moze w sobote?

Może poprosić kierownika hali żeby na 15-20 min udostępnił w piątek kawiarnie. Kupimy kalendarze i się zmyjemy:)
Goły
Ludzie , ochłońcie. Na meczu z Białymstokiem będzie prowadzona sprzedaż szalików , nie możecie SE wtedy kupic i kalendarza ?
Prosty
CYTAT(Goły @ wto, 22 sty 2008 - 22:45) *
Ludzie , ochłońcie. Na meczu z Białymstokiem będzie prowadzona sprzedaż szalików , nie możecie SE wtedy kupic i kalendarza ?

a to zalezy za ile bedzie wtedy ten kalendarz blink.gif
wezu_91
Pokażesz karnet klubu kibica i zgodnie z obietnicą będzie po 20 zł smile2.gif
Przynajmniej mam taką nadzieje smile2.gif
stranger
Oczywiscie ze kazdy bedzie mogl kupic kalendarz na ewentualnym spotkaniu KK. Co do samego spotkania to jest ono po to, zebyscie mogli jako pierwsi dostac te kalendarze bo nie wiem jak CSiR rozwiaze sprawe sprzedazy kalendarzy na meczach czy w kasach i bog jeden wie gdzie. My bedziemy sprzedawac kalendarze u siebie w firmie i w paru miejsach.

Kazdy kto bedzie mial legitymacje KK moze nabyc kalendarz po cenie 20 PLN
endriu
Jutro na spotkaniu KK (godz. 18.00) ustalimy termin sprzedaży kalendarzy:)

Na tę chwilę planujemy "spotkanie" z kalendarzami w najbliższą sobotę o godz. 11.00.
Szczegóły jutro.

Zapraszamy.

pozdr...
filip13
może sporządzić listę chętnych? wink.gif
mydlik
Najlepsza lista to z zapłaconymi pieniądzmi.Dzisiaj o 17.00 sparing z Gwardią Wrocław.
Padziu
CYTAT(mydlik @ śro, 23 sty 2008 - 13:38) *
Najlepsza lista to z zapłaconymi pieniądzmi.Dzisiaj o 17.00 sparing z Gwardią Wrocław.

Ten sparing to sprawa pewna??? Można przyjść i zobaczyć??? proszę o szybką odpowiedź
Kamil_
Sparing pewna sprawa, na stronie klubu pisze. Ale czy można przyjść...to nie wiem.
szer
Sie przejde pod hale ;p. Wpuszczą to będzie gut, nie wpuszczą to cóż ;p... Choć problemów raczej być nie powinno jak to mówione było na zebraniu =]
mydlik
Jakby klub nie życzył sobie uczestnictwa kibiców w sparingu to o tym meczu by poinformował po jego zakończeniu.Wejście raczej portiernią.
endriu
W sobotę 26.01.2008 zainteresowani kupnem kalendarza spotykają się przed halą o godz. 11.00.

Zapraszamy.

pozdr...
Tomek_dg
Kalendarz super opłacało sie tyle czekać. Podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do jego powstania.
ario
Może ktoś wrzucić jakieś zdjęcie tego kalendarza?
Ja niestety zaspałem i nie mogłem wpaść biggrin.gif
szer
Tiaaaa kalendarz jest zarąbisty ;p. Można szczerze powiedzieć "niezłe laski" ;p... Co do fotek to hmmm... może i bym wrzucić, aczkolwiek nie wiem czy mi wolno ;p
Kamil_
Ano kalendarz bardzo fajny smile2.gif U mnie już wisi smile2.gif
ario
CYTAT(szer @ sob, 26 sty 2008 - 12:20) *
Tiaaaa kalendarz jest zarąbisty ;p. Można szczerze powiedzieć "niezłe laski" ;p... Co do fotek to hmmm... może i bym wrzucić, aczkolwiek nie wiem czy mi wolno ;p

No jedną fotkę taką z daleka wink.gif Chciałbym zobaczyć jak się prezentuje tongue.gif
Kamil_
Na stronie Hali masz "jakieś" fotki wink.gif
Oto link smile2.gif
ario
Oj kurde, ale chodzi mi o coś większego wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.