Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klub MKS Dąbrowa Górnicza
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
ptps_pila
Dokładnie wink.gif Mamy nadzieję że się u Nas zjawicie. Sprzedajecie szaliki MKS'u? Jeżeli tak to po ile i czy da radę wysłać pocztą ;P (do Piły oczywiście)
Hi-tek
Temat szalikow na pw....
banny006
mam nadzieje że się spotkamy w sobotę i z chęcią się wymienię na szalik z piły jeśli jest ktoś zainteresowany?
ptps_pila
he-he Może znajdzie się jakiś chętny tongue.gif Chodź ja osobiście jestem nastawiony na kupno Waszego he-hea Wy natomiast z tego co napisał mi "Hi-tek" również chcecie kupić Nasz smile2.gif Widzę że nasze stosunki są coraz lepsze tongue.gif
"Dąbrowe Pozdrawiamy"

Więc tak więcej szczegółów.Jest jedna osoba zainteresowana wymianą :)Jeżeli chodzi o zakup naszych szalików to nie wiadomo czy dojdą do tego meczu lecz jeżeli nie to wysyłka bez problemu.No i tyle tongue.gif Jaką grupą przyjeżdżacie ?

edit.

Czy mi się wydawało czy było "Będzin pozdrawiamy, Piłę pozdrawiamy" hehe
Franek8
CYTAT(ptps_pila @ nie, 21 lut 2010 - 11:17) *
Czy mi się wydawało czy było "Będzin pozdrawiamy, Piłę pozdrawiamy" hehe

tak właśnie było wink.gif
pozdrawiam
Mały77
Chciałem poruszyć ten temat bo jak widzę w klubie nikt o tym nie myśli.
Dlaczego w klubie nie ma profesjonalnego sklepu kibica z pamiątkami, szalikami itp?
Z tego co się orientuje, za sprzedaż szalików u nas w klubie odpowiada KK - inne pamiątki można okazjonalnie gdzieś dostać.
Może nie powinien on być aż tak profesjonalny jak w przypadku klubów piłkarskich ale moim zdaniem powinien istnieć. Dobro klubu jakim jest znak MKS powinno się sprzedawać. Zobaczcie na Bielsko - cały klub kibica w koszulkach - a u nas koszulki mają tylko "Szychy" sad.gif.
A druga sprawa - może wciągnąć w sponsorowanie jakiś bank (zawsze dodatkowa kasa) - a bank mógłby wydawać dla kibiców karty płatnicze, kredytowe z herbem klubu itp. UM już "silnie" jest związany z Getin Bankiem - więc może oni (nie wiem czy wiecie ale cały urząd i wszystkie jednostki administracyjne obsługują za grubą kasę)?
Jednym zdaniem - przydałby się ktoś od marketingu sportowego.
bargidg
Udzielając odpowiedzi na Twoje pytanie w klubie jest taka osoba, która zajmuje się marketingiem klubowym. Jest nią ten sam Pan, który pełnił rolę press officera podczas LM. On zajmuje się całym marketingiem klubowym i m.in. wszystkie broszurki reklamujące nas w LM są jego zasługą. Spokojnie, wszystko w swoim czasie. Jedno jest pewne, wszystko jest na dobrej drodze. Czekajcie, a zostaniecie docenieni smile2.gif
Ugf
To ja może tutaj napiszę, że na Facebooku, który ostatnio jest taki popularny powstała grupa MKS Dąbrowa Górnicza tongue.gif
Mały77
CYTAT(bargidg @ nie, 14 mar 2010 - 10:14) *
Udzielając odpowiedzi na Twoje pytanie w klubie jest taka osoba, która zajmuje się marketingiem klubowym. Jest nią ten sam Pan, który pełnił rolę press officera podczas LM. On zajmuje się całym marketingiem klubowym i m.in. wszystkie broszurki reklamujące nas w LM są jego zasługą. Spokojnie, wszystko w swoim czasie. Jedno jest pewne, wszystko jest na dobrej drodze. Czekajcie, a zostaniecie docenieni smile2.gif

No i minęło ponad pół roku a w klubie dalej nic - strona nieaktualna, plakatów zapraszających na mecz brak, przed meczem rozdawanie terminarzy bez dat - Panie i Panowie - co jest grane? Czyżby ankieta z ostatnich meczy sezonu wyszła tak tragicznie, że nie opłaca się w Dąbrowie tego robić? Ktoś napisze jakie klub wnioski wyciągnął z tej ankiety?
tomekl80
CYTAT(Mały77 @ nie, 05 gru 2010 - 19:59) *
Ktoś napisze jakie klub wnioski wyciągnął z tej ankiety?

Raczej żadne! Jak był syf tak jest syf na stronie. Kompletnie nic nie robią!
Mały77
Nie no - kurde tragedia!!! Strona jest tak nieaktualna że aż strach - nie ma nawet info o niedzielnym meczu - WSTYD!!!
Jeżeli nie ma kto tego uaktualnić to ja się zlituje i mogę porobić coś na tej stronie - przynajmniej będzie aktualna do czasu odsłonięcie tego nowego, superwypasionego serwisu wink.gif
Mały77
W końcu coś pokazali wink.gif
http://www.nowa.mks.dabrowa.pl
ark
W załączeniu przedstawiam pismo jakie po wczorajszym meczu Klub Kibica BKS Bielsko-Biała postanowił wysłać do Prezesa MKS Dąbrowa Górnicza - Pana Roberta Karlika. O zaistniałych faktach poinformowaliśmy także kierownictwo naszego klubu.

CYTAT
Bielsko-Biała , 20.12.2010 r

Szanowny Pan Prezes MKS Dąbrowa Górnicza
Robert Karlik

Klub Kibica BKS Bielsko Biała chciałby wyrazić swoją bezgraniczną wdzięczność za ochronę, roztoczoną nad naszą ok. 30-osobową grupą, która 19 grudnia uczestniczyła w meczu wyjazdowym w Dąbrowie Górniczej. Opieka Agencji Ochrony FOX zabezpieczającej siatkarskie widowisko między naszymi klubami, ale również eskortującej przedstawicieli naszego Klubu Kibica czy do restauracji, czy - co ważniejsze -konwojująca nas w zorganizowanej grupie do WC, na długo pozostanie w naszej pamięci. Również drobiazgowa i wnikliwa kontrola osobista, plecaków, rurek od flag oraz dokładna weryfikacja flag, benerów, sektorówek i napisów na nich jest godna pozazdroszczenia. Przy okazji chcieliśmy jeszcze raz przetłumaczyć dla jednej z Pań ochraniających nas, iż łaciński napis na jednej z nich (i nie jest to łacina potocznie nazywana "podwórkową") "PER ASPERA AD ASTRA" znaczy ni mniej, ni więcej tylko: "Przez ciernie do gwiazd" lub "Przez trudy do celu" oraz serdecznie podziękować za zgodę na rozłożenie sektorówek, bo - jak się dowiedzieliśmy od tej samej pani - zwykle nie jest ona wydawana kibicom przyjezdnych ekip.

a na poważnie ...

Jesteśmy zażenowani tym, co działo się wczoraj w hali Centrum. To był już nasz kolejny wyjazd na mecz do Dąbrowy Górniczej. Za każdym razem, podczas sześciu czy siedmiu wizyt nie tylko na meczach ligowych, pucharowych ale także na Pucharze Prezydenta Miasta Dąbrowy Górniczej, byliśmy kontrolowani i rozumiemy pracę i obowiązki firmy ochraniającej widowisko sportowe. Jednak to, co działo się w niedzielę 19 grudnia, przebiło wszystko, co dotychczas nas spotkało. Chodzenie kilkuosobową grupą z ochroną do WC jest nie tylko mało komfortowe, ale i uwłaczające w pewnym stopniu naszej godności. Nie dopuszczono także grupy kilku osób z Klubu Kibica BKS by ta mogła chociaż przywitać się z miejscowymi kibicami, z którymi od dłuższego czasu łączą nas prywatne przyjazne stosunki. Tylko jedna osoba od nas mogła podejść do miejscowych kibiców, jak również - po sporych problemach - jeden z miejscowych kibiców MKS Dąbrowa Górnicza przed samym meczem mógł przyjść do nas. W tym miejscu chcielibyśmy zaznaczyć, że podczas ostatniego Memoriału Agaty Mróz-Olszewskiej wspólnie grupy KK z Dąbrowy Górniczej i Bielska-Białej organizowały doping, oprawę, razem wręczaliśmy również prezent dla córki Agaty - Lilianki oraz przekazaliśmy wspólnie zebrane środki dla Stowarzyszenia Malarstwa Emocjonalnego Adama Plackowskiego. Chcemy również nadmienić, iż nigdy nie było z nami jakichkolwiek problemów czy to w tej, czy w żadnej innej hali, nie tylko w Polsce, ale również w czasie naszych kilku wyjazdów w Czechach, Serbii czy Włoszech.

Podsumowując temat.
Rozumiemy pracę ochrony oraz to, że pewne mecze wymagają wzmożonej czujności. Jednak kompletnie nie zrozumiałe jest dla nas "zaangażowanie w ochronę" kibiców zaprzyjaźnionego klubu, który nie pierwszy raz gości w tej hali - kibiców polskiej siatkówki, o których to kibicach wszyscy głośno mówią iż są NAJLEPSI NA ŚWIECIE !

Z kibicowskim pozdrowieniem
Klub Kibica BKS Bielsko-Biała

http://www.bksbielsko.pl/index.php?subacti...mp;ucat=35&

-------------------

Korzystając z okazji pozdrawiamy wszystkich kibiców MKS Dąbrowa Górnicza i dziękujemy za wczorajszy doping. Powodzenia w kolejnych meczach.
KK BKS
Tomasz_Pasek
Nowy MKS sp.z o.o.?
http://tomaszpasek.pl/artykuly-75-miejska_siatka.html

Nikogo nie zastanowiło, czemu spółka prawa handlowego zgarnia ponad 1/3 kasy przeznaczonych na dotację dla klubów?
czy to przypadek, że w KRS-sie są TAKIE nazwiska?
O co tu tak naprawdę chodzi?
Mały77
CYTAT(Tomasz_Pasek @ czw, 10 mar 2011 - 15:14) *
Nowy MKS sp.z o.o.?
http://tomaszpasek.pl/artykuly-75-miejska_siatka.html

Nikogo nie zastanowiło, czemu spółka prawa handlowego zgarnia ponad 1/3 kasy przeznaczonych na dotację dla klubów?
czy to przypadek, że w KRS-sie są TAKIE nazwiska?
O co tu tak naprawdę chodzi?

Panie Pasek - może zechciałby Pan odpowiedzieć rzeczowo w innym temacie bo widzę, że ma Pan trochę wolnego czasu a tam odpowiedzi brak.
I jak Pan już coś pisze to niech Pan pisze bez "byków" - bo spółka raczej nie mogła powstać "08.12.2011".
szer
Spółka prawa handlowego musiała powstać. Takie wymogi Profesjonalnej Ligi Piłki Siatkowej...

"Spółka z kilkunastodniowym" - może i spółka nie jest taka stara, ale klub istnieje od 1992 roku...
"Prywatna spółka - prywatna transakcja, zupełnie prywatne pieniądze?" - no to skoro prywatna spółka to co komu do tego, kto jest we władzach? Jak dla mnie to nawet sam Benedykt XVI może tam być, a ja to mam głęboko gdzieś. Wszędzie wietrzy się spiski, a o sukcesach to już się nie mówi.
Co do drogi dojazdowej do hali to chyba za prezydenta Talkowskiego ten pomysł powstał?
checkin
Dla zainteresowanych:

CYTAT
1. Informacje o zawarciu lub zmianie umowy spółki DNIA 29 PAŹDZIERNIKA 2010 R. NOTARIUSZ ADRIAN PODSIADŁO KANCELARIA NOTARIALNA W DĄBROWIE GÓRNICZEJ PRZY UL. GRANICZNEJ 12, REPERTORIUM A NR 9535/2010 03 GRUDNIA 2010 R. REPERTORIUM A NR 10366/2010 KANCELARIA NOTARIALNA W DĄBROWIE GÓRNICZEJ PRZY UL. GRANICZNEJ 12, PRZED NOTARIUSZENM ADRIANEM PODSIADŁO ZMIANA PAR. 1

Cały wpis do KRS
Tomasz_Pasek
W podlinkowanym KRS widnieje data 8.12.2010 r, jako data wpisu do rejestru ( jako pierwsze zdanie). Data październikowa jest być może datą zawarcia umowy między wspólnikami...
endriu
Panie Tomasz_Pasek, jak Pan już nie będziesz w opozycji i będziesz Pan siedział cicho, to pamiętaj Pan, że gawiedź chce igrzysk:)))
Kiedyś walczono z lwami, jutro np. z łódzkimi siatkarkami.

pozdr...
Szczepan
Mnie zastanawia ile się p. Paskowi urwało z tego żłoba?
Master
A mnie akrat stanowisko i zdanie T.Paska coraz bardziej sie podoba. Jesli MKS był Miejski to jasne ze powinien dostawac dotacje na klub i stypendia dla zawodniczek. A w sytuacji jesli sekcja siakówki staje sie osobną przywatna spółka w której skład wchodzą "krewni i znajomi królika" o kapitale zakładowy 90 tys. dostaje dotacje na 570 tys to rzeczywiscie cos jest nie tak. A moze ja tez mam 10 tys i tez z checia bym chiał zostac udziałowcem MKS sp z o.o.
Mick
Ja też mam wrażenie, że zastosowano tu mechanizmy rodem z Rosji z lat 90-tych. Gdzie przynależność do szerokiego kręgu władzy dawała możliwość "sprywatyzowania" klubu piłkarskiego, rafinerii, huty aluminium albo czegoś takiego.

Jeżeli to co pisze p. T. Pasek to prawda, to rzecz wygląda paskudnie - jak jakiś modelowy przykład "uwłaszczenia nomenklatury" (mówiło się tak kiedyś smile2.gif)
Szczepan
Klika była i jest z ordynatorem chirurgi i nauczycielami w-fu.
A że p.Pasek się nie załapał to jego problem.
Może utalentowane osobowości?
Ja nikomu w portfel nie zaglądam, ale też nie lubię jak znikają moje miedziaki.
Mały77
Ja chciałem zauważyć, że nasze narzekania trochę poskutkowały. Widzę więcej plakatów na mieście, bilbordy z Krysią się pojawiły, promocja w Dominium, reklamy i promocja Planeta FM, sklepik kibica się otwiera - tak więc widać dużą poprawę. Mam nadzieję, że te działania spowodują, że hala podczas PO będzie pękać w szwach.
Do zobaczenia o 18 na hali smile2.gif I życzę dziewczyną szybkiego 3:0.
Grzesko
na youtubbe już dosttępneHistoryczny awas do Lsk
WielkiKlubKibica
A ja mam pytanie... Jeśli jesteśmy jednym klubem.. Jedno miasto.. To dlaczego kibice siatkówki i my .. nie możemy się dogadać w sprawie flag.. bębnów.. Przecież to jest chore!!! Jesteśmy jednym klubem a kłócimy się jakbyśmy byli najgorszymi wrogami.. Szkoda gadać!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla siatkarzy -.- Dzisiaj na meczu przychodzi dwóch cwaniaków i zaczęli pyskować . CO TO MA BYĆ??????!!!!!!!!
Grzesko
Pozdro dla siatkarek,jak już...........................A problem jest taki,że małyklubkibica nie wniósł żadnych środków do flag itak dalej.Z tego co wiem to wszystko zostało zakupione ze środków kk siatkarek
checkin
Grzesko już wcześnie wspominał, ale teraz oficjalnie ;-)

Założyłem na YouTube kanał z meczami siatkarek z Dąbrowy Górniczej: Video MKS DG.

Są tam całe mecze z lat 2007-2008 i późniejsze, które możecie znać ze strony galerii i kanału Yash58 .
Mecze Yash'a to pełne mecze z wyciętymi zagrywkami w siatkę , autami itp. Oczywiście Yash wyraził zgodę na podlinkowanie jego kanału, więc będzie dostęp do wszystkich meczów z kanału VideoMKSDG.
9 meczów z lat 2007-2008 to pełne mecze, które Mietek Lewicki udostępnił po latach dla szerokiego grona kibiców. Niektóre z tych meczów mają ponad 1,5 godziny

Poniżej filmy Mietka, w tym absolutne hity dla kibiców Dąbrowy (mam nadzieję, że nie tylko;-), mecze play-off z Wisłą Kraków o awans do LSK

2007-03-10 Mecz 24 kolejki, 1 ligi siatkówki kobiet, pomiędzy TS Wisła Enion Kraków a MMKS DG. (Mieczysław Lewicki)
2007-05-18 1 mecz play-off, pomiędzy TS Wisła Enion Kraków a MMKS DG. (Mieczysław Lewicki)
2007-05-19 2 mecz play-off, pomiędzy TS Wisła Enion Kraków a MMKS DG. (Mieczysław Lewicki)
2007-05-30 3 mecz play-off, pomiędzy MMKS DG a TS Wisła Enion Kraków. (Mieczysław Lewicki)
2007-05-31 4 mecz play-off, pomiędzy MMKS DG a TS Wisła Enion Kraków. (Mieczysław Lewicki)

2007-12-29 Mecz 6 kolejki LSK 2007/2008 MKS DG - KPSK Stal Mielec. (Mieczysław Lewicki)
2008-02-10 Mecz 9 kolejki LSK 2007/2008 MKS Muszynianka Muszyna - MKS DG. (Mieczysław Lewicki)
2008-02-27 Mecz 12 kolejki LSK 2007/2008 MKS DG - Farmutil Piła. (Mieczysław Lewicki)
2008-03-18 Mecz 16 kolejki LSK 2007/2008 MKS DG - GCB Centrostal Bydgoszcz. (Mieczysław Lewicki)

Łącznie jest tam ponad 50 meczów i będzie ich przybywało;-)
SokratesDG
Podaję link do artykułu o FC Barcelona. Wiem co zaraz będzie, że to klub piłki kopanej, ale tu nie chodzi o dyscyplinę sportową, tylko o fakt co można osiągnąć gdy kibice są naprawdę z klubem. Ja wiem, że by osiągnąć to co oni to trzeba na to wielu lat, ale jeśli chcemy zbudować coś więcej niż tylko jeden z wielu klubów zależnych od kogokolwiek, to jest to właściwa droga, może długa i wyboista, ale za to jaki cel.
Zdaję sobie sprawę, że u nas coś takiego jest raczej niemożliwe, ale pomysł jest i może warto się nad nim zastanowić, zwłaszcza, że robią tak nie tylko w Hiszpanii, ale i w Wielkiej Brytanii (Manchester, Liverpool), ale także i w Grecji.

Link do artykułu TUTAJ
szer
MKS Dąbrowa nie wystąpi w Lidze Mistrzyń.

CYTAT
20 clubs, including 5 rookies, to join Europe's most elitist competition
Luxembourg, June 6, 2010. After checking the files and applications submitted by their respective National Federations, the European Volleyball Confederation has retained a total of 20 clubs that will be joining the 2012 CEV Volleyball Champions League – Women. The starting field for the next campaign includes:

Rabita BAKU (AZE)
Azerrail BAKU (AZE)
VK Modranska PROSTEJOV (CZE)
RC CANNES (FRA)
ASPTT MULHOUSE (FRA)
SCHWERINER SC (GER)
DRESDNER SC (GER)
Volley BERGAMO (ITA)
MC-Carnaghi VILLA CORTESE (ITA)
Scavolini PESARO (ITA)
Atom Trefl SOPOT (POL)
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL)
2004 Tomis CONSTANTA (ROU)
Dinamo KAZAN (RUS)
Dinamo MOSCOW (RUS)
Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Voléro ZÜRICH (SUI)
FenerbahceAcibadem ISTANBUL (TUR)
VakifGunesTTelekom ISTANBUL (TUR)
Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR)

The Drawing of Lots for the League Round will be staged next July 1 at the Uniqa Tower in Vienna in combination with the European Volleyball Gala. The five rookies of Europe’s finest club competition are Russia's sensation Dinamo KAZAN, Poland’s Atom Trefl SOPOT, Romania’s 2004 Tomis CONSTANTA, plus SCHWERINER SC and DRESDNER SC that will be representing Germany.
wojna
CYTAT(Zibar @ wto, 07 cze 2011 - 11:15) *

WSZYSTKO CO PISZECIE PIĘKNIE. MOŻE MI KTOŚ PODPOWIE CO SIĘ STAŁO Z MĘSKĄ SIATKÓWKĄ W DĄBROWIE?????? PRZECIEŻ W ROKU 2006, 2007 NIEŹLE SOBIE RADZILI. CO SIĘ STAŁO Z TYMI CHŁOPAKAMI?????????MOŻE DAMY RADE WRÓCIĆ DO GRY??????? wub.gif rolleyes.gif
Slyzaba
http://www.dg.pl/news/show/group/1/id/4549...p%C3%B3%C5%82ki

CYTAT
Miasto kupiło akcję siatkarskiej spółki
Dąbrowa Górnicza zostanie współwłaścicielem siatkarskiego MKS'u. W środę 6 marca odbyło się posiedzenie Rady Miejskiej, na którym rozpatrzono m.in. projekt uchwały w sprawie przejęcia przez gminę udziałów w spółce Miejski Klub Sportowy. Radni zdecydowali, że miasto wykupi 200 akcji klubu za łączną kwotę 20 tys. złotych.

Udział Dąbrowy Górniczej w spółce ma poprawić wizerunek klubu, umożliwić jego szybszy rozwój, ale przynieść również korzyści w promocji samego miasta. Doradca prezydenta miasta i jednocześnie prezes MKS'u - Robert Koćma - podkreślał podczas sesji, że klub działa non profit, a udziałowcy klubu wspomagają go na własny koszt. Koćma przywołał również argument o dużej oglądalności meczów siatkówki podkreślając, że szacowana wartość medialna klubu wynosi 11 mln złotych.

Głos zabrał również Robert Cygan, Wiceprezes Klubu Kibica Miejskiego Klubu Siatkarskiego mówiąc, że klub stał się sposobem na spędzanie wolnego czasu i budowanie więzi międzyludzkich. Stał się również ważnym symbolem Dąbrowy Górniczej, budując dumę miasta.

Większość radnych była podobnego zdania. - Popieram uchwałę o przystąpieniu do spółki w całej rozciągłości. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że wchodzimy tu w pewien rodzaj partnerstwa publiczno-prywatnego. Kiedy miasto staje się współwłaścielem spółki, otwiera się furtka, żeby w prosty sposób dotować podmiot z gminnych środków. Jako radni będziemy się temu przyglądać. To nasz obowiązek - podkreślił radny Artur Borowicz.

Ustawę przegłosowano niemal jednogłośnie: 21 radnych było za, natomiast 2 wstrzymało się od głosu.
Kamil_
CYTAT(Slyzaba @ pią, 08 mar 2013 - 00:46) *
http://www.dg.pl/news/show/group/1/id/4549...p%C3%B3%C5%82ki

CYTAT
Dąbrowa Górnicza zostanie współwłaścicielem siatkarskiego MKS'u. W środę 6 marca odbyło się posiedzenie Rady Miejskiej, na którym rozpatrzono m.in. projekt uchwały w sprawie przejęcia przez gminę udziałów w spółce Miejski Klub Sportowy. Radni zdecydowali, że miasto wykupi 200 akcji klubu za łączną kwotę 20 tys. złotych.

Udział Dąbrowy Górniczej w spółce ma poprawić wizerunek klubu, umożliwić jego szybszy rozwój, ale przynieść również korzyści w promocji samego miasta. Doradca prezydenta miasta i jednocześnie prezes MKS'u - Robert Koćma - podkreślał podczas sesji, że klub działa non profit, a udziałowcy klubu wspomagają go na własny koszt. Koćma przywołał również argument o dużej oglądalności meczów siatkówki podkreślając, że szacowana wartość medialna klubu wynosi 11 mln złotych.

Głos zabrał również Robert Cygan, Wiceprezes Klubu Kibica Miejskiego Klubu Siatkarskiego mówiąc, że klub stał się sposobem na spędzanie wolnego czasu i budowanie więzi międzyludzkich. Stał się również ważnym symbolem Dąbrowy Górniczej, budując dumę miasta.

Większość radnych była podobnego zdania. - Popieram uchwałę o przystąpieniu do spółki w całej rozciągłości. Chciałabym tylko zwrócić uwagę, że wchodzimy tu w pewien rodzaj partnerstwa publiczno-prywatnego. Kiedy miasto staje się współwłaścielem spółki, otwiera się furtka, żeby w prosty sposób dotować podmiot z gminnych środków. Jako radni będziemy się temu przyglądać. To nasz obowiązek - podkreślił radny Artur Borowicz.

Ustawę przegłosowano niemal jednogłośnie: 21 radnych było za, natomiast 2 wstrzymało się od głosu.

Klubu Kibica Seniora! Z nami nie ma nic wspólnego.

To tak prostując i precyzując.
Slyzaba
MKS ma w DG dwa Kluby Kibica???
Kamil_
CYTAT(Slyzaba @ pią, 08 mar 2013 - 12:06) *
MKS ma w DG dwa Kluby Kibica???

Tak. Klub Kibica działający od 2007 roku występujący pod nazwą EKIPA CENTRUM, działający jako grupa nieformalna, nie identyfikujący się ze sponsorem lecz z klubem, przygotowujący oprawy meczowe. To właśnie my wydawaliśmy gadżety meczowe zanim powstał klubowy sklepik kibica, to my organizowaliśmy wyjazdy kibiców zanim zaczął organizować konkurencyjne także klub kibica seniora.

Tutaj nasza historia na oficjalnej stronie klubowej -> http://www.mks.dabrowa.pl/2,1096,klub-kibica.html

Tutaj nasz fanpage na fb -> http://www.facebook.com/EkipaCentrum

Działa także jako stowarzyszenie Klub Kibica Seniora, który jednak chętnie identyfikuje się ze sponsorem, co jest sprzeczne z zasadami ruchu kibicowskiego w Polsce.
szer
CYTAT(Kamil_ @ pią, 08 mar 2013 - 13:22) *
Działa także jako stowarzyszenie Klub Kibica Seniora, który jednak chętnie identyfikuje się ze sponsorem, co jest sprzeczne z zasadami ruchu kibicowskiego w Polsce.

Przedstaw fizyczny dowód na jakiekolwiek związki Klubu Kibica Seniora ze sponsorem. Inaczej Twoje słowa są nic nie warte i siejesz tylko zamęt zamiast wspólnymi siłami wspierać klub.
Kamil_
CYTAT(szer @ pią, 08 mar 2013 - 13:52) *
CYTAT(Kamil_ @ pią, 08 mar 2013 - 13:22) *

Przedstaw fizyczny dowód na jakiekolwiek związki Klubu Kibica Seniora ze sponsorem. Inaczej Twoje słowa są nic nie warte i siejesz tylko zamęt zamiast wspólnymi siłami wspierać klub.

Ja nie mówię o związkach, tylko o utożsamianiu się, a za takie uważam noszenie przez część osób koszulek z reklamami Taurona smile2.gif

Ale dokładnie. Niech każdy działa jak chce, tylko bądźmy precyzyjni w nazewnictwie. Klub Kibica to nie to samo co Klub Kibica Seniora.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.