CYTAT(picaro @ pon, 09 lut 2009 - 09:02)

Już odpowiadam.
Nie ma i nie było, żadnych specjalnych rezerwacji dla urzędu, ani pracowników PKZ. Bilety są od początku dostępne w całej puli. I właśnie z uwagi na bardzo dobrą sprzedaż już w dniu uruchomienia sprzedaży zamieściłem tu wiadomość o imprezie z taką właśnie informacją.
A to czy impreza upada to właśnie pokazuje sprzedaż biletów. Oczywiście impreza jedzie na wyrobionej marce, a to dużo przy sprzedaży, ale moim zdaniem trudno oceniać imprezę przed.
Co do koszulek to nie wiem czy będą ale się dowiem i dam znać.
pozdrawiam
Szczerze powiem że to dziwne, bo wszedłem na ticket online w dzień w którym pisałeś i najlepsze miejsca nie były dostępne. Chyba że tylko w PKZ można było je dostać.
Na szczęście jakimś cudem wyczaiłem, przypadkiem zresztą, dwa miejsca w czwartym rzędzie na Neo-Nówkę (zwroty czy coś?) tak więc akurat mogę powiedzieć że jestem zadowolony.
Sprzedaż biletów.. hmm nie wiem czy to może być jedynym czynnikiem oceniającym popularność imprezy. Na pewno w jakimś stopniu tak ale nie dałbym sobie głowy obciąć że to jedyny wskaźnik. Oceniać imprezę przed jej startem mogę, ponieważ poziom kabaretów które występowały jeszcze 2-3 lata temu był o wiele większy niż kabaretów występujących obecnie. Wystarczy wejść na kabarety.tworzymyhistorie.pl by zobaczyć kto jest popularny i chętnie oglądany i to są te kabarety które wtedy się pojawiały.
Poza tym, serial spadkobiercy z Rewersem czy Kołaczkowską (na debeściaku - niekoniecznie w tv) to po prostu mistrzostwo świata..