![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
I tak jeśli by coś zrobili to i tak to będzie w takim tępie ze do 2008 na wiosne nie zdązą
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Nie ma sensu robienie nowych fotek bo nic specjalnego się nie dzieje. W obecnej chwili fundamenty pod część zachodnią są wylane. W tej chwili trwa uzupełnianie złomem ceglanym (?) przestrzeni między częściami fundamentów oraz wylewanie kolejnych pod Reala. Zauważylem też, że działa myjnia kółek betoniarek. Tyle, że nie przy samym wyjeździe a dobre 50 przed. Cóż dobre i to.
pozdrawiam z pola boju - olo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kwintosz -respect za ten list!!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dobrze ze nawet o 18 pracuja i jest spory ruch
@Olo czekamy na kolejne relacje z pola boju I tak jeśli by coś zrobili to i tak to będzie w takim tępie ze do 2008 na wiosne nie zdązą ![]() ten termin jest od bardzo dawna nieaktualny PS. troche nie po pl -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Dobrze ze nawet o 18 pracuja i jest spory ruch @Olo czekamy na kolejne relacje z pola boju ten termin jest od bardzo dawna nieaktualny PS. troche nie po pl Mało, ze po 18. W ub. tygodniu lali beton już po ciemku. Oświetlali sobie teren lampami samochodów. Swoją drogą ciekawe kiedy tam prąd podciągną. Wszak szybkie mroki już niedługo. ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: pon, 07 maj 07 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 672 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla ciekawych, co się dzieje na terenie budowy
![]() ![]() ![]() Na drugim zdjęciu widoczny jest niebieski Kangoo (chyba) i o ile się nie mylę takie samochody ma Enion. Możliwe, że prąd podłączają. Ten post edytował dacik pon, 15 paź 2007 - 17:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Przepraszam jakie zdjęcia, gdzie one są
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niezła kupa piachu! Z tego co widziałem to nawet sporo ludzi pracuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 16 sie 07 Nr użytkownika: 786 Płeć: Kobieta ![]() |
Będzie wkońcu ta Pogoria?, bo słyszałam że po wejściu tej ustawy o ograniczenie metrażu obiektów wstrzymali jakiekolwiek prace
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie nie będzie, tam budują wyrzutnie rakiet lotniczych! ![]() Ponoć ma tam być tarcza antyrakietowa co by obroniła Zagłębie i Śląsk ![]() Ten post edytował Sebastian22 pon, 15 paź 2007 - 19:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Panowie i Panie, do rzeczy prosiłbym.. jeszcze nowi przeczytają i się wystraszą.
![]() Ciekawie to wygląda, sporo już tego betonu wylali. ![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Panowie i Panie, do rzeczy prosiłbym.. jeszcze nowi przeczytają i się wystraszą. ![]() Ciekawie to wygląda, sporo już tego betonu wylali. ![]() ![]() ![]() No, na logikę. Najpierw wyleją fundamenty, póki ciepło. Potem sobie będą składać te swoje pręciki, kształtowniczki i śrubki do kupy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Budowa idzie dalej... tylko, że z pierwszego zdjęcia dacik-a wyłania mi się taka teza, że budynek po policji pójdzie do rozbiórki, bo jeśli mieliby go zamiar remontować to zabezpieczyliby chociaż dach, żeby dalej nie niszczał, a tak to na wiosnę się rozbierze, bo będzie w fatalnym stanie.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
Budowa idzie dalej... tylko, że z pierwszego zdjęcia dacik-a wyłania mi się taka teza, że budynek po policji pójdzie do rozbiórki, bo jeśli mieliby go zamiar remontować to zabezpieczyliby chociaż dach, żeby dalej nie niszczał, a tak to na wiosnę się rozbierze, bo będzie w fatalnym stanie. ![]() no to moze ja tez wrzuce jakies foto z budowy robione w niedziele 14.10
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
Mi nie działa to zdjęcie, widzę miniaturę, a jak chcę powiększyć to otwiera mi się puste okienko :/
Możesz to wrzucić np. na http://imageshack.us i podać linki? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
Mi nie działa to zdjęcie, widzę miniaturę, a jak chcę powiększyć to otwiera mi się puste okienko :/Możesz to wrzucić np. na http://imageshack.us i podać linki? ![]() przy okazji to tu jest troche moich fot http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=2578sporo z dabrowy |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
super ta forka
![]() na pewno chca skonczyc betonowanie przed zima a konstrukcje to moga skladac kiedy chca. Jak widac jeszcze dlugo to potrwa -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzygit! Robiłeś tą fotę z jakiegoś samolotu, lotnicz, śmigłowca czy co?!
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 01:13 |