![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mozna mówić ze na placu budowy nic sie nie dzieje. Ostatnio zajrzałem tam od strony Przybylaka, nie wyglada to jakos powalająco , ale jest juz dosc duzo roznego rodzaju koparek, spychaczy , dzwigow i materiałow budowlanych... trzeba czekać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
co do ostatniego artykulu DZ.
Widac ze w najblizszym czasie przebudowa ukladu drogowego nie ruszy bo inaczej Mayland by sie pochwalil np "w nablizszym czasie", "za kilka tygodni" a tu zero konkretow, nieokreslona przyszlosc. Napisali ze asfalt na Koscuszki zerwany od kilku miesiecy a naprawde bylo to chyba na wiosne 2006 albo i wczesniej. Poprzednio mayland utrzymywal ze ruszy po wakacjach czy jesienia. Słyszałem, że kino ma się nazywać "ARS-POGORIA". Dla mnie w porządku. Ktos od poczatku rozsiewal takie plotki na forum i taka nazwa mu sie podobala - nie pamietam ale moze to byles wlasnie Ty ![]() ![]() Kilka dni temu słyszałem plotkę, że Real ma zostać "przeniesiony" do Pogorii natomiast w starym miejscu ma być jakiś magazyn/centrum przeładunkowe czy coś takiego. Nie wiem jednak skąd to info pochodzi, może to tylko plotka. zaraz po wybudowaniu dabrowskiego Reala byla juz bardzo podobna plotka bo ktos wymyslil ze przynosi straty ![]() Nic spektakularnego nie dzieje sie na budowie to mamy jakies plotki ![]() Z innych niesprawdzonych zupelnie plotek - w rownolegle prowadzonej i tak samo dlubanej inwestycji w Slupsku - Metro jest zainteresowane tylko 1 Realem a w drugim mozliwe ze bedzie Makro albo wielki zachodni sklep meblowy (Roller ?). Nowy Real ma byc zrealizowany na nowych zasadach, z nowym wystrojem itp, a wiec u nas pewnie tez. U nas makro nie bedzie na pewno ale MediaMarkt czy Saturn to kto wie z dzielonym czyms innym. Ciekawe jak wypadly kiedys prowadzone badania w dabrowskim Realu -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Już wiem czemu się ślimaczą.. ogłoszenie w gazecie wyborczej:
QUOTE Asystentkę koordynatora budowy C.H. Pogoria w Dąbrowie Górniczej Wymagana znajomość j. francuskiego. Tel 032/2685021, 512371339 CV na adres: dabrowa@techstudio.pl Jak tu zaczynać budowę jak nie ma asystentki.. ![]() Ten post edytował kwintosz pon, 10 wrz 2007 - 18:46 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
postawili kontenery dla robotnikow. Chyba mniej niz 10
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ooo dawno tam nie byłem i nie widziałem... Trzeba by się wybrac... Ktoś zrobi jakieś fotki?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
widzial ktos dzisiaj budowe?
podobno ruszyli! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Naprawdę nikt tutaj z forum nie mieszka w centrum i ma 2min do tej budowy żeby zrobić zdjęcie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
olo widzi chyba z okna w pracy i go zacytuje: (forum GW)
"Prace ruszyły, pojawili się nowi specjaliści, pojawiły się betoniarki. Zalewają dziury pod filary, nazwozili nowych akcesoriów. Coś się wreszcie zaczyna dziać." i Jego sprostowanie: "To nie dziury pod filary zalewają a leją ławę pod zbrojenie." ktokolwiek widzial, ktokolwiek cos wie? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
olo widzi chyba z okna w pracy i go zacytuje: (forum GW) "Prace ruszyły, pojawili się nowi specjaliści, pojawiły się betoniarki. Zalewają dziury pod filary, nazwozili nowych akcesoriów. Coś się wreszcie zaczyna dziać." i Jego sprostowanie: "To nie dziury pod filary zalewają a leją ławę pod zbrojenie." ktokolwiek widzial, ktokolwiek cos wie? ![]() Sam se napisze, jeszcze się stąd nie wyprowadziłem. Potwierdzam, leją ławę. Nie znam się na tym, ale prawdopodobnie kiedy ta cienka wastwa połozona na betonie wyschnie, będą kłaść zbrojenia. Dzisiaj wylali gdzieś tak 30x20 m. Znaczy się zaczyna się. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sam se napisze, jeszcze się stąd nie wyprowadziłem. Potwierdzam, leją ławę. Nie znam się na tym, ale prawdopodobnie kiedy ta cienka wastwa połozona na betonie wyschnie, będą kłaść zbrojenia. Dzisiaj wylali gdzieś tak 30x20 m. Znaczy się zaczyna się. Wreszczcie sie coś dzieje......ciekawe czy w tym roku będzie coś widać z poza ogrodzenia... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ktoś jakieś fotki może zapuścić? Bo ja chyba nie będe miał jak zrobić... CHyba, że ewentualnie w sobote rano, ale będzie ciężko bo turniej na hali jest
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Ktoś jakieś fotki może zapuścić? Bo ja chyba nie będe miał jak zrobić... CHyba, że ewentualnie w sobote rano, ale będzie ciężko bo turniej na hali jest TaK jak przypuszczałem, kładą pręty zbrojeniowe. Tempo jest dość szybkie. Sądzę, że z dnia na dzień będą zmiany. Tylko jedno nasuwa się pytanie. Kiedy do K&^$y nędzy wezmą się za drogi. Szczególnie tę jedną - Kościuszki. Link do fotek jutro do południa na gazecie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TaK jak przypuszczałem, kładą pręty zbrojeniowe. Tempo jest dość szybkie. Sądzę, że z dnia na dzień będą zmiany. Tylko jedno nasuwa się pytanie. Kiedy do K&^$y nędzy wezmą się za drogi. Szczególnie tę jedną - Kościuszki. Link do fotek jutro do południa na gazecie. Obawiam się olo ze dopiero wiosną..... |
|
|
![]()
|
|
Obawiam się olo ze dopiero wiosną..... Zezwolenie na pracę przy drodze mają tylko do końca roku. Powiedział jakiś mądry z firmy, że to nie są jakieś wielkie prace drogowe i zdążą. Tylko, że te niewielkie prace drogowe wielce nas denerwuję. A raczej ich brak. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Mam nadzieję że olo się nie obrazi.
Zdjęcia wykonane przez niego, umieszczone na forum dąbrowy na GW: ZDJĘCIE 1 ZDJĘCIE 2 ZDJĘCIE 3 Zobaczymy jak to będzie wszystko się układać, czy to nagłe przyśpieszenie nie jest tymczasowe. Tak to prawda Kościuszki powinna być zrobiona w tym roku, o ile nie będzie tam jakiejś zmiany organizacji ruchu, to samo położenie asfaltu na tej drodze to jest pikuś.. Ciekaw jestem jak w taką pogodę deszczową będzie wyglądać centrum miasta, jak przyśpieszyli to i pewnie ruch na plac budowę się zwiększył. Oby myli koła bo jak nie to będziemy mieli niezłe błotko w środku miasta. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę, że wykonawca CH nie będzie robił ul. Kościuszki do momentu, aż z placu budowy wyjedzie ciężki sprzęt. Czyli praktycznie do samego końca budowy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Naprawdę nikt tutaj z forum nie mieszka w centrum i ma 2min do tej budowy żeby zrobić zdjęcie? ![]() ja mieszkam przy Sobieskiego 9 ale cyfrówki nie posiadam więc lipa ze zdjęciami. Pracuje w Krakowie i często wracam do domu kiedy jest juz ciemno i czasem mało widać. Zaczęli wylewki robic od strony H B. |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem 3 fotki z mojego ulubionego miejsca, czyli od strony Sobieskiego
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 22:56 |