![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Owi panowie podpieli sie tez pod awans Zagłębia do OE (w S-cu widziałem bilbord z gratulacjami).
Co do budowy - dziwnie wysoko wystaja studzienki kanalizacyjne. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dzisiaj już troche mniejszy ruch był na budowie... Chyba dwie koparki pracowały na samym końcu budowy, tam gdzie ma być parking. Bardzo dużo rur zostało zwiezionych i jeszcze jakieś metalowe płyty... Nie wiem do czego to jest. Mam nadzieje, że we wrześniu zaczną pracować wkońcu.... Bo ile to miesięcy można utwardzać teren...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: czw, 30 sie 07 Nr użytkownika: 793 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam,
Wie ktoś moze cos wiecej odnosnie multipleksu w Dąbrowie? jakis czas temu były pogłoski ze bedzie to cinema city. Pani w Maylad która zajmuje sie wynajmem powierzchni urzytkowych w c. h. Pogoria nie chciała mi udzielic takiej informacji. Apropo wynajmu lokali ceny wynajmu 1 m kw są od 20 -50 euro troche kosmos moim zdaniem. ponoc 80 procent powierzchni jest juz wynajętych. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ta ponoć
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Byle nie helios... ???? Why?
|
|
|
![]()
|
|
Helios mnie nie przekonuje, jest troche droższy niż cinema... Wogóle dla mnie klimat jest lepszy w cinema city, ale to zależy od danej osoby... No i heliosa mamy w Sosnowcu i Katowicach.
Bym zapomniał napisać ![]() Ten post edytował szer pią, 31 sie 2007 - 16:40 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Słyszałem, że kino ma się nazywać "ARS-POGORIA".
Dla mnie w porządku. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Słyszałem, że kino ma się nazywać "ARS-POGORIA". Dla mnie w porządku. To nie bedzie jednak kina ze znanych sieci? Zresztą mi tam ganz egal i to nie chodzę. Byle by dali wiecej konkretnych newsow na stronce bo ta dogorywa od kilku miesiecy! Co dalej z realem przy katowickiej? Ile sprzedanych juz powierzchni i komu? Brak konkretow! |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać? Hmmm nazwa kina jest dobra, tylko żeby był repertuar, który skusi ludzi do przyjścia... Co do braku informacji to troche może niepokoić... Nie wiemy nic na temat Reala przy katowickiej, podobno wynajęte jest 70%? No jesli te firmy co sa na stronie to wszystkie to widać ile ich jeszcze będzie :/
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
... Co dalej z realem przy katowickiej?... Kilka dni temu słyszałem plotkę, że Real ma zostać "przeniesiony" do Pogorii natomiast w starym miejscu ma być jakiś magazyn/centrum przeładunkowe czy coś takiego. Nie wiem jednak skąd to info pochodzi, może to tylko plotka. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wątpie! Za dobry tenen na jakiś tam "magazyn/centrum przeładunkowe"! Aha! I po co takie magazyny Realowi i to w Dąbrowie?! Oni to po prostu chyba sprzedadzą w cholerę i tyle! :> Fajnie by było, jakby tam jakiś inny hipermarket powstał - Carrefour albo cuś, Tesco? Albo Media Markt i już!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jeśli już bierzemy pod uwagę sprzedaż to wątpię by Real wpuścił tam konkurencję. Jak już to myślę że powstałby sklep z sieci Metro a więc właściciela reala, np. z branży elektronicznej.
A póki co to możemy sobie tak mówić czy podawać różnego rodzaju plotki. Ten real jak dobrze pamiętam to już miał się zawalić, spalić, zbankrutować a on dalej stoi! Trzymajmy lepiej kciuki aby w końcu ruszyła budowa CH Pogorii bo póki co na to się nie zanosi. A główna droga w centrum jak była rozwalona tak jest, wstyd! -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mocno się wkurze jak tam przy Katowickiej zrobią magazyny lub coś w tym stylu... a co wtedy z parkingiem? zniszczyli mi na niego za oknem piękny park w którym sie wychowałem, więc niech chociaż zrobią coś co będzie "służyć" okolicznym mieszkańcom.
Ten post edytował prezes czw, 06 wrz 2007 - 13:24 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech tam zrobią lodowisko
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe.... i to by było dobre :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj byłem w plejadzie w Sosnowcu. Wszędzie pełno wiaderek które miały za zadanie zbierać wodę która kapie na klientów! Wyglądało to komicznie, ale i strasznie. Patrząc do góry widać gołym okiem m.in żółte plamy przypominające jakiegoś grzyba lub coś w tym stylu. Wchodząc do różnych sklepów to samo, w każdym sklepie po kilka wiaderek które zbierały wodę.
Ciekawe kiedy się to cudo zawali ;/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 08 mar 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 538 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- pozdrawiam,
chris |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od i cuda nowocznesnej architektury, budowane w pośpiechu i jak najtaniej, ale może to celowy zabieg. Jaks taka atrakcja czy coś?
|
|
|
![]()
|
|
Tak atrakcja
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Co do budowy - dziwnie wysoko wystaja studzienki kanalizacyjne. Tymczasowe rozwiązanie. Położono więcej kręgów aby studzienka była widoczna i nie została rozjechana ciężkim sprzętem. Potem obniżą do poziomu 0. (...) wątpię by Real wpuścił tam konkurencję. Jak już to myślę że powstałby sklep z sieci Metro a więc właściciela reala, np. z branży elektronicznej. Ja stawiam, że pozostanie tam real. Czasem lepiej mieć dwa średnio zyskowne punkty obok siebie niż wpuścić sobie konkurencję. Tak zadziałało Cinema City w Katowicach. Tam też mają dwa kina w odległości 5 min jazdy samochodem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 20:34 |