![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
miharu przeczytaj dokładnie temat. Juz od około 5 lat planowana jest budowa Geanta w Centrum ( na terenach byłej Huty Bankowej) .
Macie jakies pomysły na nazwe ?? Moze Galeria Paryska :wink: albo Galeria Omega 8) albo Galeria Viva 8) może Galeria im. J. Talkowskiego. :shock: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nazwa ma byc dopasowana do jej specyfiki a nie pokazali zadnego projektu :x
W mailu napisali tylko "centrum hadlowego" a nie "hadlowo-rozrywkowego". Mam nadzieje ze poza sklepami cos z rozrwyki jednak tam bedzie. Obecnie nie buduje sie juz centrow poprzedniej generacji z samymi sklepami. My chcemy mini multikino :!: :!: :!: ![]() PS. a moze Galeria Czerwonego Zaglebia albo Edwarda G. :wink: -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jako że kiedyś było głośno na ten temat a niedaleko jest siedziba firmy of.pl to można nazwać Różowa Galeria xD
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) nazwa ma byc dopasowana do jej specyfiki a nie pokazali zadnego projektu :x
W mailu napisali tylko "centrum hadlowego" a nie "hadlowo-rozrywkowego". Mam nadzieje ze poza sklepami cos z rozrwyki jednak tam bedzie. Obecnie nie buduje sie juz centrow poprzedniej generacji z samymi sklepami. My chcemy mini multikino :!: :!: :!: :P PS. a moze Galeria Czerwonego Zaglebia albo Edwarda G. :wink:[/quote] Idźmy na całość - Galeria im.F.Dzierżyńskiego ![]() ![]() ![]() A może po prostu Galeria Zagłębie :?: -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Regulamin konkursu Zostań matką/ojcem chrzestnym nowego CH znajdziecie na www.s4.pl :roll:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Galeria zdezelowanego Ikarusa - jako symbolu Zagłębia Dąbrowskiego :twisted:
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
albo Bobra Dabrowiaka
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja myśle o Galerii Dąbrowskiej :oops:
![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(syzio) Ja myśle o Galerii Dąbrowskiej :oops: :D
pierwszego dnia wyslalem takiego smsa ![]() Mamy Galerie Kazimierz w Krakowie, Łódzką itd... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
CZetam w twoim myślach hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
konkurs zakonczony. Czekamy na wyniki i laptopy
![]() ![]() PS. qrcze moglem wyslac Galeria Malpi Gaj ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Wie ktoś gdzie dokładnie znajduje się regulamin tego konkursu? Bo na stronie tej agencji nic takiego nie ma :/. Nawet żadnego info o tym konkursie tam nie ma
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(szer) Wie ktoś gdzie dokładnie znajduje się regulamin tego konkursu? Bo na stronie tej agencji nic takiego nie ma :/. Nawet żadnego info o tym konkursie tam nie ma
jest na samym dole pod menu (na glownej stronie) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ciekaw jestem kiedy zaczną budować :?: :twisted:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(syzio) ciekaw jestem kiedy zaczną budować :?: :twisted:
na pewno w tym roku 8) Ja mysle ze ciagu kilku miesiecy, w sumie moga zaczac w kazdej chwili bo chca otworzyc chyba jesienia 2007. PS. Mogli by wkoncu pokazac projekt. Nawet nazwy nie znamy - no wlasnie ciekawe co z wynikami konkursu na www.s4.pl... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(szer) Jako że kiedyś było głośno na ten temat a niedaleko jest siedziba firmy of.pl to można nazwać Różowa Galeria xD
Hehe ![]() Ja nie jestem pozytywnie nastawiony do tej inwestycji bo w takim miejscu jak to powinno sie wybudowac naprawde cos co bedzie mile dla oka. Dlatego mam nadzieje ze moje zdanie sie na ten temat zmieni gdy zobacze nie barak, z logiem GEANT ale ladny budynek ktory to bedzie wzorem dla pozniejszych inwestycji. GEANT moglby dogadac sie z PKP i wspolfinansowac remont dworca bo w taki sposob zyskalby u mnie plusa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sa wyniki konkursu ale niestety same nazwiska bez wygranych nazw.
Jest wsrod nas zwyciezca :?: Bo ja jak zawsze :cry: -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A możecie tu wkleić te nazwiska bo nie mogę w to wejść :x
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE Laptop Fujitsu – Siemens: Anna Batoryna
Laptop Fujitsu – Siemens: Zbigniew Chmielewski Laptop Fujitsu – Siemens: Maciej Skarszewski Aparat Cyfrowy Olympus: Krystyna Nejno Aparat Cyfrowy Olympus: Wojciech Bigaj Aparat Cyfrowy Olympus: Halina Wójcik Aparat Cyfrowy Olympus: Ewa Wesołowska- Kluska Aparat Cyfrowy Olympus: Agnieszka Markiewicz |
|
|
![]()
|
|
Dobra są nazwiska, ale nie ma zwycięskiej nazwy kiedy ona będzie UJAWNIONA czy wogule dojdzie do inwestycji, ale ja mysle że dojdzie boi by nie wydawali tysięcy na ten konkurs. Więc pytania nasuwają sie trzy
1. KIEDY PODANA BĘDZIE NAZWA OTO JEST PYTANIE? 2. KIEDY ROZPICZNĄ BUDOWĘ? 3. KIEDY OTWORZĄ SKLEP CZY TAM GALERIE ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 14:00 |