![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no fakt - cc bedzie w plazie - zapomnialem
PS tez jestem za heliosem :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ważne by było dobre kino i w miare tanio. Dawno nie byłem w CC tylko w Heliosie. Ostatnio z Katowickiego do Sosnowca sięprzesiadłem więc Helios może być.... Tylko te duże ceny w ich 'popcornowych' sklepach odstraszają....
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nic nie widzialem zeby wogole zaczeli odnawiac elewacje bylego komisariatu. Tym bardziej ze wokol niego trwa jeszcze wyrownywanie terenu.
Przykladem tego ze odleglosci nie maja znaczenia bylo otwarcie CC w SSC a przeciez z kilometr dalej juz bylo od lat wraz z IMAXem - chyba ze nie chcieli wpuscic konkurencji. Co do Multikina tez watpie bo ich multipleksy maja raczej wiecej sal ale co do wielkosci miasta to przeciez w takim Zabrzu powstal jeden z pierwszych. A pamietacie co powiedzial ten gosc z Mayland? Cos ze bedzie to europejski operator. Tak juz mozna "czesc" wykluczyc. No o ile go znal bo z operatorami juz nie raz byly rozne cyrki i do samego konca nie bylo wiadomo kto bedzie obslugiwal kino. Juz sprawy w sadach sie tocza ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wracajac do budowy - ciekawe kiedy skoncza te roboty ziemne i czanie sie prawdziwa budowa hmm czy aby DZ napewno ma racje i bedzie to w marcu? Mi sie zdaje ze dopiero po swietach wielkanocnych czyli po 10.04. ale moge sie mylic
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: czw, 22 lut 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 490 ![]() |
Po Dąbrowie już krążą barwne foldery nowego Centrum. Wygląda nieżle. A cały zarząd centrum będzie siedział w zabytkowym budynku (dawny posterunek). I mamy w końcu szansę na kino z prawdziwego zdarzenia.
![]() Ten post edytował gosiaczek pią, 23 lut 2007 - 17:35 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
O jakie foldery? Niczego nie widziałem....
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jesli ktos wejdzie w posiadanie folderu proszony jest o informacje co w nim sie znajduje
![]() a najlepiej zeskanowac i dolaczyc do posta -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: czw, 22 lut 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 490 ![]() |
Nie ma sprawy. Jak ponownie wpadnie mi w ręce to puszczę skan No teraz lepiej (mam sklerozę)
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Jak na razie kafar ubija ziemię pod filary. Od zachodniej części jeszcze ogrom nierozkruszonego gruzu, ale roboty idą w tempie imponującym. Drobni złomiarze - przeważnie dzieci - mają swoje eldorado.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
szczegolnie 3 akapit
galerie, muzea i hotel???? ![]() Moze w tym starym budynku hmmm w przyszlsoci z dowodami osobistymi i prawami jazdy w CH chyba juz sie zapedzili ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Z jakiej gazety jest to wycinek?
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta załączona wizualizacja to może z CH Pogoria. W końcu te siedzienia wyglądają jak małe łódeczki
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A nie można by tego jakoś na polski przetłumaczyć? Bo nie chce mi się wysilać i się domyślać o co w tym chodzi - wszak ja angielski to tak pół na pół znam...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kiedyś było sporo o tym, że hotel ma powstać w miejscu tej wyburzonej kamienicy na rogu, może inwestor CH wykupił i ten grunt i chce tam wybudowac hotel, który wypełniliby goście pobliskiego ekspo w Zagórzu, a miasto postawi przy hali i Nemo rok później i znowu będą chcieli dopłaty, bo inwestycja będzie nierentowna.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Optymistyczny wniosek jaki się nasuwa po przeczytaniu tego artykułu to taki, że inwestorzy zdali sobie sprawę, iż w mniejszych miastach w rodzaju DG, chcąc przyciągnąć klientów, muszą zaoferować coś więcej niż goły supermarket z galerią handlową. Chcąc liczyć na sukces muszą postawić na jakość i rozszerzoną funkcjonalność, która odróżni ich od już istniejących marketów. A to będzie z korzyścią dla klienta :)
Ten post edytował Dejmon nie, 04 mar 2007 - 15:08 |
|
|
![]()
|
|
rozebrano ten sprzet do ubijania, jednak pozostaje ogrom pracy i wciaz wiele gor
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze gory wywiozą ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Panowie i panie, możecie zajrzeć na stronę: MAYLAND bo wydaje mi się że to są nowe wizualizacje. Mylę się? Mam wrażenie że są trochę z innego kąta niż poprzednie ale nie wnoszą nic nowego do naszej wiedzy. Może byśmy znów napisali maila, czy mają jakieś nowe wiadomości dla nas: terminy, może większy spis sklepów, może jakieś prezentacje, pomysły na sposób wpłynięcia CH na życie miasta itp.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
stare
![]() nie wiem czy Hator dawno temu czegos nie pisal i nie odp, i dlatego nie wysylalismy nowych pytan, w tym o uklad drogowy -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 06:16 |