![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a moze sie znajdzie ktos? Tam duzo ludzi mieszka....
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Z tym wystrojem i nawiązaniem do przyrody DG, a w szczególności jezior...
Wiem, że marzyłoby nam się w środku mini muzeum DG, jak pomysł z modelem berkantyny Pogoria, galerią znad naszego pojezierza. A gdy tak sobie idę sosnowieckim Auchan, który ma już 10 lat i jest z ery pierwszych marketów to podoba mi się bardzo prosty w swej formule pomysł z namalowaniem sosnowego lasu na ścianach pasażu - to było po prostu genialne :) Wyraziste i ciekawe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Dziś widziałem koparke na terenie Pogorii która wyrównywała teren :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dziś widziałem koparke na terenie Pogorii która wyrównywała teren :) uff bo ja nic nie widzialem, juz myslalem ze po 1 dniu sie wycofali -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
temat cos ucichl
czekam na te propozycje - wypadaloby sie cos do mayland odezwac :) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
hmmmm mayland mógłby wiecej wizualek na strone wrzucić.... 2 to troche malo...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
hmmmm mayland mógłby wiecej wizualek na strone wrzucić.... 2 to troche malo... to przeciez Hator dostal od nich kolejne -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ale na strone mogli by wrzucić a nie przesyłać tylko nam. Już sam mam problemy z przeszukiwaniem temu w celu znalezienia wizualek nowych...
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z jakimś bilbordem - wizualką, a potem reklamą od strony torów? Fajnie jakby każdy widział co powstaje, a potem, że takie coś istnieje. Najlepiej jakby był tam widok CH od strony Sobieskiego, bądź z lotu ptaka.
I najlepiej byłoby zasłonić takim czymś nasz piękny nieczynny dworzec i ten z kasami również ![]() ![]() Co do środka, to bardzo dobrym pomysłem było by to umieszczenie prezentacji naszych czterech Pogorii i innych atrakcji naturalnych, np. pustyni. Można zrobić każdą pogorie w innym miejscu, takie małe ołtarzyki ![]() Uważam, że ciekawe by było także umieszczenie tam jakiegoś punktu informacji głównie turystycznej o naszym wspaniałym mieście, bo chcąc nie chcąc tych walorów turystycznych mamy trochę i mogą nam tego pozazdrościć inne okoliczne miasta ![]() oczywiście w CH Pogoria powinno być dużo fontann jak już kiedyś pisałem. I w środku i na zewnątrz. Woda powinna tu grać duża rolę :) Ten post edytował mydliczek czw, 30 lis 2006 - 16:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak taka firanka z wizualką na niby rusztowaniach budynku przy torach - fajnieby wyglądała, ale to teren PKP i pwenie kasa będzie przszkodą
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
takie tablice to inwestorzy umieszczaja na swoim terenie a gdzie indziej to przeciez nie beda placic. Zreszta ja bym sie tam nie reklamowal bo wstyd.
Myslicie ze zrobienie takich wizualek to zaden problem i maja takich nieograniczona ilosc ze wszystkich mozliwych "ujec"? ![]() wszystkie najlepsze na pewno nam udostepnili -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A mi brakuje jakichkolwiek bliższych informacji, na temat wnętrza. :) W jakim stylu będzie wykonane, czy jest już jakaś koncepcja, poza podziałem wnętrza na odpowiednie powierzchnie sklepowe.
![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
mały offtopic: Na stronie PKE tez są kamerki pokazujące na żywo plac budowy w Łagiszy.
|
|
|
![]()
|
|
Mayland Real Estate i Gray International maja ten sam adres :)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie mają takie same adresy....
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcialbym aby do nast tyg - powiedzmy ze moze do tej nd - napisali wstepne propozycje odnosnie CH Pogoria i mogli je w pon wyslac :)
ma ktos jakies ciekawe propozycje oprocz wyzej wymienionych? pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś widziałem koparke na terenie Pogorii która wyrównywała teren :) W tym miesiącu "łądujemy podwójnie" ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
To Wam teraz zdradzę, że parę tygodni temu (mniej więcej wtedy, kiedy stawiali te tablice informacyjne o CH Pogoria) dzwonił do mnie ankieter i pytał o jakieś tam duperele - wiek, zawód, wykształcenie itd. A kiedy już się wywiedział to zaczął pytać o zachowania konsumenckie. Generalnie mówił, że pracuje dla sieci handlowej, która bada rynek w DG.
Gość pyta o to czy kupuję elektronikę i AGD, jak często i ile na to wydaję w ciągu miesiąca. Ja ponieważ nie lubię żadnych takich ankiet to chciałem gościa jak najszybciej zbyć. I powiedziałem, że nic nie kupuję i nic na to nie wydaję i w ogóle mnie to nie interesuje. Podziękował i skończył. A ja dopiero potem skojarzyłem, że jak takich jak ja więcej było, to w CH Pogoria będziemy mieli nie Media Markt albo Saturna ale Avans albo Euro co najwyżej. :) |
|
|
![]()
|
|
co by was zachecic do dzialania prezentuje robocze propozycje ktore wczesniej pisalem i inni tez pisali :
1) odniesienie wnetrza ch do powiazan z pogoria (jeziora, statek, pustynia a takze atrakcje jury) 2) stworzenie obok kina jakiegos centrum rozrywkowego - cos jak plaza at night czy punkt 44 (zazwyczaj obok kin tworzy sie kregielnie wraz z miejscami gdzie mozna przyjsc, pogadac, napic sie piwka itp :) ) oczywiscie to nie musi byc kregielnia :) no i taki punkt musialby dzialac do wmiare sensownej godziny np do polnocy (wyjscie i wejscie wieczorem byloby wraz z wyjsciami z kina) 3) sprobowanie postawienia apteki na pasazu - wersja "otwarte 24h" - najlepiej przy wejsciu albo jakims okienkiem by gdy centrum bylo zamkniete to i tak by mozna bylo robic zakupy lekow 4) proba dogadania sie z PKP i wynajecia im malej budki np na chodniku w pasazu z sprzedaza biletow kolejowych (wiem ze to sci fi ae moze pomysl chyci :) ) - do czasu remontu dworca mielibysmy ladna "prowizore" przynajmniej ![]() 5) proba dogadania sie z pkp i wladzami miasta i jako takiego remontu peronu albo choc odswiezenia w zamian za umieszczenie podswietlanych reklam zarowno miasta (turystycznie) jak i ch (warto by sprobowac) to sa moje wstepne robocze propozycje - mam nadz ze cos w temacie sie ruszy z Wami :) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
2) stworzenie obok kina jakiegos centrum rozrywkowego - cos jak plaza at night czy punkt 44 (zazwyczaj 3) sprobowanie postawienia apteki na pasazu - wersja "otwarte 24h" - najlepiej przy wejsciu albo jakims Kregielnia jest już w Nemo, kiedys w niedzielę był kołopot z rezerwacją, ale teraz nie wiem... Apteka całodobowa Bankowa jest na Sobieskiego - tak, że druga prawie w tym samym miejscu Ale z PKP to naprawdę mogliby się dogadać ! Ten post edytował Zibar wto, 05 gru 2006 - 21:32 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:50 |