![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
chyba jednak w innym miejscu go poprawiali bo jechałam godzinę temu tramwajem i w tym miejscu gdzie robiliśmy zdjęcia, nadal płot jest niepoprawiony
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
![]() Co do Opery, fakt pod nią jest pasek z napisem... Ale tutaj nie chodzi o to, że IE i FF są niezgodne czy coś... Pod Operą nie wszystkie skrypty JS są obsługiwane. A serwis Picasy jedzie głównie na niech ![]() Zboczyliśmy z tematu =] Konczac ![]() Nieprawda ![]() W Picasie nie ma nic, co by nie moglo byc zrobione zgodnie z W3C. Z dobrze zrobionym Ajaxem nie ma zadnego problemu. Gorzej z ActiveX, ale da sie uzywac pod Opera, tylko po co taki syf. PS. te 29 bledow usunietych, forum juz w pelni zgodne ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Konczac ![]() Nieprawda ![]() Słusznie, bo Opera od początku była pomyślana jako przeglądarka nie trzymająca się kurczowo standardów ![]() Ale faktycznie nie ma sensu tego ciągnąć ![]() EOT A co do walidacji forum, nie jest tak różowo: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 Ten post edytował Leszek wto, 11 mar 2008 - 19:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dla glownej jest ok
![]() A Opera wlasnie ze jest pomyslana tak, aby jak najbardziej sie ich trzymac ![]() Te posty juz chyba bedzie trzeba gdzies przeniesc ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pogoria rosnie, i kino tez rosnie. Spory ruch. Przesuneli ogrodzenie od strony Sobieskiego do samej jezdni. Jest teraz duzo nizej i o wiele lepiej widac budowe z przeciwnej strony ulicy.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fotki z 10.01.2007 i z teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
no no super ujecia z innej perspektywy, park i te porownania
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super fotki - dzięki ! Widać że wkrótce kino będzie rosło w górę - ciekawie sie robi...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Fajne fotki, dzięki.
![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Byc moze wlasnie ruszy przebudowa ukladu komunikacyjnego. Moze zwiazane jest to wlasnie z Pogoria. Na Sobieskiego od strony Bedzina, kilkadziesiat metrow przed rondem pojawily sie znaki o robotach drogowych i zwezeniu.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
czyżby zdjęcia robione z mojego bloku (sobieskiego 9)?
|
|
|
![]()
|
|
wybrane nowe fotki nddg i nowe perspektywy, na ktorych widac dwie Pogorie (wiecej na dabrowa.pl):
http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...ieskiego-9+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...ieskiego-9+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...sciuszki-7+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...ieskiego-9+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...kiewicza-7+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...kiewicza-7+.jpg http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_2008/2008031...kiewicza-7+.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Na parkingu ruszyły prace przy układaniu krawężników. Zwożą szlakę i niwelują końcową część placu, przy wjeździe na parking. Myśl o rozpoczęciu prac drogowych zaczyna mnie trochę przerażać. Obawiam się, że sporo wcześniej trzeba będzie do pracy wyjeżdżać. Chyba, że wreszcie wrócę do dojazdów rowerem, jak za starych dobrych czasów. Z pewnością będzie szybciej. Nasuwa mi się pytanie. Skoro ul. Przybylaka ma mieć 7 m. szerokości to dlaczego jeszcze nie wyburza się budynków i nie zbiera garaży. Chyba, że zostanie taka wąska dróżka jak teraz. Jeśli tak ma być, to dwa "tiry" będą mieć problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no to z ukladem ruszaja na calego, jak wspominalem wczoraj, na Sobieskiego tez sie zacznie bo sa juz znaki. Moze Przybylaka poszerza w strone parku.
Ale ten budynek na rogu i garaze sa paskudne. Mial byc wyburzony i cisza, nie wiem czy tam ktos jeszcze mieszka. Jak to zostanie to bedzie niezly kontrast -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
no to z ukladem ruszaja na calego, jak wspominalem wczoraj, na Sobieskiego tez sie zacznie bo sa juz znaki. Moze Przybylaka poszerza w strone parku. Ale ten budynek na rogu i garaze sa paskudne. Mial byc wyburzony i cisza, nie wiem czy tam ktos jeszcze mieszka. Jak to zostanie to bedzie niezly kontrast Raczej nie, bo alejki dobiegają do samego chodnika. Ciekaw jestem również czy będzie jakaś renowacja tego paskudnego muru wzdłuż Przybylaka. Jak widać pytań jest jeszcze wiele. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No widać na tych fotkach jak sie biorą za całe otoczenie - no chyba najwyższy już czas, zleci kilka dni i kwiecień a jak chcą dotrzymać terminu to muszą robić. Ciekawi mnie jedynie ta policja że nadal tam stoi choć pewno długo już jej nie będziemy oglądać.
|
|
|
![]()
|
|
Szlag mnie trafia jak się ładują zdjęcia i ucieka mi to co czytam. Odechciewa mi się otwierania tego wątku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
To poczekaj aż wszystkie się załadują, wtedy nie ucieknie.
![]() ![]() Aż się boje myśleć jak oni zamierzają ten układ komunikacyjny robić. ![]() ![]() Szkoda że tak rzadko pojawiają się zdjęcia z tego bloku. Świetny widok na budowę, jeszcze gdyby zbliżenia były to by było zajedwabiście.. ![]() Proszę o częściej, tym bardziej że teraz zajęli nam miejsce które do tej pory było standardem z którego się robiło. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Aż się boje myśleć jak oni zamierzają ten układ komunikacyjny robić. ![]() ![]() Jeśli chcesz mieć namiastkę tego co może tam się dziać po otwarciu, przyjdź na Przybylaka gdzieś tak za 15, za 20 czternasta. I najlepiej pod koniec miesiąca. Zobaczysz co tam się dzieje. Sajgon. Dziesiątki kobitek, dobrze, że po ostatnim wypadku już chodzą chodnikiem. W tej chwili budowlańcy zablokowali chodnik, piesi schodzą na ulicę robi się totalne zamieszanie. Mam nadzieję, że w chwil robót na Kościuszki, ruch pieszych zostanie już skierowany przez park. Kolejna sprawa, nie wiem czy zwrócą na to uwagę. Brak zatoki autobusowej w kierunku ronda. Bardzo często autobusy robią sobie tam postój między kursami. W tej chwili to nie problem, ale po otwarciu już będzie. Wypada czekać jak to rozwiążą. Ten post edytował olo czw, 20 mar 2008 - 11:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zatoczka autobusowa bedzie.
Czy ja dobrze wczoraj widzialem? Kolejne znaki na Sobieskiego ustawial nasz Boszko-Kozubski? ( znaczyloby to, ze oni zajma sie ukladem drogowym). To bylo z daleka i nie dostrzeglem logo, ale jakies podobne. PS. Co do wczytywania fotek, gdy nie chcecie ogladac ponownie i czekac az sie zaladuja, po wczytaniu samego forum wystarczy zatrzymac dalsze pobieranie w przegladarce. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 16 października 2025 - 18:44 |