![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Co do kina to napewno podciągną je w górę ![]() O wiele wyzej. Do tego co jest dojdzie jeszcze ok 2,5 raza wiecej. Razem bedzie jakby 3,5 poziomow. To jest przeciez tylko ta wezsza podstawa ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A tak, tak na to nie spojrzałem
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dokladnie wysokosciowo to ponad 3 poziomy ale rzeczywiscie wydaje sie ze beda 2. Na parterze pod kinem duzy sklep a kino chyba na 1 poziomie, bo przeciez sale musza byc duzo wyzsze, akurat z takie 2 poziomy normalnego pietra. Z zewnetrznego wygladu wydaje sie znana orientacja sal. Tam gdzie jest szerzej u gory, tam bedzie tyl a ekrany po drugiej (rzedy beda sie piely od lewej do prawej).
Zreszta kiedys byl przekroj wnetrza na starej stronie. Nie wiem czy zapisalem sobie na dysk, a jesli tak to nie wiem czy znajde. Chociaz nie wiem jak tam na jednym poziomie wejdzie az 5 sal. Moze jakos pokombinuja i te male beda na 2 poziomach a wielkie na jednym. Kto wie. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia o spadających sufitach wymyśliło mi się hasło powitalne na listopad
WSZYSTKO PIĘKNIE WSZYSTKO ŁADNIE PÓKI COŚ NA ŁEB NIE SPADNIE. ŻARTOWAŁEM ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hehe fakt dodałem ^^... Pogoda była powiem do dupy ;|. Ale jak już wyszedłem z domu to głupio było wracać bez żadnej zdobyczy ;p
Foty: http://picasaweb.google.com/pogoriach/20080127 Jak widać teraz skupili się tyłem Reala, czyli kładą panele no i kinem ![]() Tak pozatym w niektórych miejscach ogrodzenie nieźle się wykrzywiło... W moim stałym miejscu tak fajnie się wykrzywiło, że więcej widać... No i byle dzieciak może wskoczyć na budowe... Ten post edytował szer nie, 27 sty 2008 - 14:07 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na stronie Pana Darka również nowe fotki budowy oraz okolic. (www.dabrowa.pl)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Mam takie dziwne pytanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
W tamtych rejonach tak
![]() ![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wyburzają komisariat od rana.
Żarcik ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powód Edycji: Mod: bez takich panowie, trzymajmy się tematu.. żartownisie.. heh no sorki, sorki ale poniosło mnie, bo co niektórzy jakby tam mogli to by spali na tej budowie. Jak ktoś chce namiot to pożyczę. Będą fotki z budowy kilka razy na dzień ![]() ![]() ![]() A dla ciekawych podaję info, że rośnie już drugi poziom kina i w paru miejscach wystają już pręty na kolejną, taką samą wysokość. |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
heh no sorki, sorki ale poniosło mnie, bo co niektórzy jakby tam mogli to by spali na tej budowie. Jak ktoś chce namiot to pożyczę. Będą fotki z budowy kilka razy na dzień ![]() ![]() ![]() A dla ciekawych podaję info, że rośnie już drugi poziom kina i w paru miejscach wystają już pręty na kolejną, taką samą wysokość. To dla niektórych byłby całkiem dobry pomysł z tymi kamerkami - takie reality show i by wtedy było widać kto sie obija ![]() Ten post edytował Padziu śro, 30 sty 2008 - 19:11 |
|
|
![]()
|
|
A tak dla porownania idzie im obecnie budowa w Opolu (otwarcie w sierpniu):
![]() ![]() a tak drugi ich obiekt w Opolu (obok, otwarcie w 2008) ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ciekawe czy im sie uda wyrobić w czasie w Opolu i kiedy poznamy jakąś bliższa datę otwarcia CH Pogoria a nie "jesień 2008"
|
|
|
![]()
|
|
przeciez znamy - listopad
Otwarcie w Opolu tez bedzie dla nas ciekawe - zobaczymy czy tak jak obiecywali hipermarkety Real beda na nowych "zasadach" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
przeciez znamy - listopad Otwarcie w Opolu tez bedzie dla nas ciekawe - zobaczymy czy tak jak obiecywali hipermarkety Real beda na nowych "zasadach" a jak uśmieszku odniesiesz sie do propozycji zamieszczenia kamer na budowie??? Nie oglądał byś nowatorskiego reality show??? |
|
|
![]()
|
|
Co by w tym bylo nowatorskiego? Jak na DG to tak, ale na bardzo wielu budowach w kraju takie kamerki sa od dawna. Ja wiem czy potrzebne - niewiele w nich widac, ale ogolny zarys postepow to juz tak.
Napisz do Mayland, pewnie z 1% szans na sukces. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co by w tym bylo nowatorskiego? Jak na DG to tak, ale na bardzo wielu budowach w kraju takie kamerki sa od dawna. Ja wiem czy potrzebne - niewiele w nich widac, ale ogolny zarys postepow to juz tak. Napisz do Mayland, pewnie z 1% szans na sukces. ale mi bardziej chodziło o dobrej klasy kamery żeby było widać kto co i jak tam robi |
|
|
![]()
|
|
Za drogi sprzęt ;p. Raczej byłaby to zwykła przymysłówka, choćby taka jak w gliwickim forum była
![]() ![]() Co do soboty to nie wiem czy fotki będą ;p. Może zrobie w tygodniu przyszłym, ale nie wiem czy w sobote. No i kamerki to nie reality-show, bo jakoś im na to nie pozwala ;p. Raczej służą temu, by mieszkańcy mogli zobaczyć jak idą postępy ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: wtorek, 14 października 2025 - 00:49 |