![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Sphinx to podstawa! Adidasa dla mnie nie musi być.. "..dres, mam dres.."
![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
tamte wymienilem jako znane a mi niepotrzebne, no moze Puma jeszcze, szczegolnie buty.
Ale za to bardzo bym chcial Sphinxa i dobrze jakby podpisali tez z Amrest http://www.amrest.pl/ - za jednym zamachem KFC, Pizza Hut, Burger King i do tego ewnetualnie jeszcze od nich Freshpoint a w Rodeo Drive raczej nie ma co liczyc i szczerze to w tym ostatnim nie bylem. Nie mowiac ze jeszcze wlasnie oni maja do Polski wprowadzac Starbucks ale to w DG to az nie do wiary heh... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...i salonu Ferrari
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
No to ja teraz zarzucę plotką: ponieważ pracuję przy budowie m.in. Saturnów/MM to często mam kontakt z ludźmi odpowiedzialnymi za budowę tych obiektów. No i dzisiaj właśnie rozmawiałem z gościem, który akurat zleca nam z ramienia MediaSaturn te roboty - powiedział mi, że w 2008 roku planują rozwój tych sieci w naszym regionie (w tym roku budowali się wszędzie tylko nie u nas - w sumie chyba 16 czy 18 marketów było w planach, nie wiem co z tego wyszło ale ja pracowałem przy 4) ale co ważniejsze - powiedział, że w planach na 2008 r. jest... MM w Dąbrowie :) Nie wiem na ile pewne jest to info - on twierdził, że pewne ale szczegółów żadnych zdradzić nie chciał...
Dlaczego w tym temacie o tym piszę - z tego co widzę to poza Pogorią nic takiego u nas nie powstaje więc czyżby zamiast Reala miał być MM? Zaraz chyba do Maylanda skrobnę maila :) [Edycja] Niestety: CYTAT <mayland@mayland.pl>: host mx01.agnat.pl[193.239.44.66] said: 550 Unknown user (in reply to RCPT TO command) więc na razie lipa... Ten post edytował vacu śro, 19 gru 2007 - 18:45 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Bralismy taka opcje pod uwage - w miejscu dawnego Reala - MM lub Saturn, pewnie z polowa a druga na cos innego. Albo pozostawienie Reala. Te 2 opcje nie wpuscilyby konkurencji. 3 - chyba mniej prawdopodobna opcja to oddanie tego miejsca.
Jest tez tajemnicza inwestycja maylandu nr 2, o ktorej pisal DZ. Niby juz jest pozwolenie na budowe i tu nic nie wiemy, czy mzoe planuja stworzyc obok park handlowy, podobnie jak w Opolu i tam moze bylby wlasnie MM. Pisalismy kiedys do nich i bez odpowiedzi. W sprawie MM chyba najlepiej zapytac tu http://www.metrogroup.pl/servlet/PB/menu/1...10/contact.html ...i salonu Ferrari ![]() czemu sie smiejesz ![]() Starbucks wchodzi na poczatku roku i raczej na wielka skale, moze nawet kiedys bedzie tego tyle co McDonald'sow. Sphinx jest juz w mniejszych od DG miastach a restauracje AmRestu sa w wiekszosci CH. Syzio lubi wysylac maile wiec moze by tak do wszystkich po kolei, zawsze jest kilka % szans na odp heh ![]() @vacu przycisnij goscia ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No zobaczymy co z Realem na Katowickiej ale mysle ze na pewno nie zostawią go jak jest. Mysle ze MM czy Saturn powinien sie pojawic, bo Euro RTV AGD pozostawi troche niedosyt
![]() |
|
|
![]()
|
|
drugi zuraw jest juz stawiany
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
muszę iść zobaczyć na ta budowę bo dawno nie byłem. hmmm... albo zostanę, szer obiecywał fotki na niedziele
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Obiecałem i będą :). Chyba, że jeszcze w sobote mi się uda zrobić przed wyjazdem na mecz, to będą dzień wcześniej :)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A tymczasem:
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No liczymy na fotki - mam nadzieje ze pokażą duzo zmian.
PS. Jak ktos bedzie robil fotki Pogorii to niech cyknie ProLine'a. Ponoc sie tam wzieli za remont porządnie |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
te"tereny po byłej hucie"Bankowa" - eeeh... tak jakby jej już nie było! :["dąbrowszczanki" - ROTFL!
![]() Ten post edytował kwintosz sob, 22 gru 2007 - 01:05
Powód Edycji: poprawiona składnia
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
zobaczymy czy mayland sprawdzi sie w sponsoringu
![]() jezeli tak to mógłby zostac sponsorem strategicznym, wiele klubów tak robi ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
No coz - moze dla nich to "cos" co zostalo to nie huta....hmmm wiekszosc ludzi piszacych na stronie Maylandu nigdy w zyciu nie byla w DG a budowe CH obserwuje z fotografii (byc moze z tych prywatnych fotek z naszego forum).
|
|
|
![]()
|
|
Drugi żuraw stoi obok spalonej kamienicy, więc będzie wykorzystywany do budowy części kinowej i tego nowego budynku na miejscu spalonego budynku :)
|
|
|
![]()
|
|
Ciekawe kiedy to wyburzą....
|
|
|
![]()
|
|
Skoro żurawia postawili, to może niedługo :). Ogólnie widać postępy budowy co cieszy... Teraz tylko oglądać jak rośnie nam piąta Pogoria
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Jakby ktoś miał info o wyburzaniu to pisać, chętnie bym popatrzył
![]() |
|
|
![]()
|
|
Heh co do informacji o wyburzaniu będzie ciężko... Chociaż można się przejść pod brame główną i zapytać jakiegoś robola :).
Fotki będą jutro rano (dzisiaj niestetyczasu zabrakło)... PeeS: fotki jednak dzisiaj. Przed wyjazdem do Bielska zoribłem fotki :) http://picasaweb.google.com/pogoriach/20071222 Ten post edytował szer sob, 22 gru 2007 - 21:19 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 20:08 |