![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
tylko ze zaraz juz bedzie ciemno
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ojojoj rzeczywiście szer sie za bardzo rozpędził
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Argh jest ciemno faktycznie... Porobiłem fotki, ale są... bardziej takie artystyczne, bo światła są rozmazane xD... Nie mogłem dostroić aparatu by fotki wyszły dobre... Kurcze cóż będe musiał w sobotę rano skoczyć i dostarczyć Wam zdjęć :).
A co do budowy... Ruch spory teraz był. Jeździły betoniarki i lali beton. Żuraw w stanie spoczynku jak narazie. Żuraw wysoki nie jest i jego ramie ażtakie długie nie jest, ale napewno ułatwi im to budowe. Więc musicie poczekać do soboty :). Gdyby było jasno, foty byłyby dzisiaj -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
zrobiles dzisiaj zdjecia szer? czy dopiero jutro bedziesz robil?
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Raczej jutro się wybiore zrobić. Dzisiaj wróciłem do domu jak już się ściemniało.... Hehe jakbym tak miał codzienie chodzić fotki robić to by dziennik powstał
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a dzialo sie dzisiaj, bardzo gesto od odblaskowych kamizelek. Wczoraj o 22 po placu jezdzily betoniarki
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja mam takie pytanie i zarazem prośbę. Tak czasem przechodzi mi myśl przez głowę, że niektórzy to chyba tam przy płocie śpią
![]() ![]() ![]() Może warto jednak, byście zabierali ze sobą kamerę. ![]() ![]() Jakiś nowy filar dzisiaj postawili? ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
No to bardzo dobrze, że robią
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Obiecałem i wrzucam:
http://picasaweb.google.com/pogoriach/20071208 Ruch nawet nawet :). Troche roboli było, ochroniarzy, żuraw w pracy. Znaczy się żuraw coś tam robił, ale nie doczekałem się przenoszenia elementów przez niego ![]() Enjoy :) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
dzieki, na to czekalem
![]() @Kwintosz przynajmniej tu jest co obserwowac, a mnie jak i wszystkich na SSC bawi watek o jednym wiezowcu w Wawie - od 1994 r watek ma juz z 60 stron a z budowa dopiero wychodza nad ziemie, widac najczesciej 3-4 robotnikow. Kazdy ruch wzbudza wielkie emocje np ale szaleja "chyba przesuneli kibelek" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No widać postępy - wylali juz chyba cały beton - teraz stawiać będą słupy w okolicach tego okrągłego placu i kina. Ciekawe czy między świętami a nowym rokiem będa prowadzone prace....
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie jest tam pare fotek, które pokazują przyszły okrągły plac... Na fotach nie widać, ale jak się podejdzie i popatrzy to bardzo dobrze go widać :). Co dziwne...jest blisko Sobieskiego i byłego komisariatu :/.... No ale zobaczymy jak to wyjdzie
![]() Hmmm a parking z tyłu... Nie wydaje mi się by tam weszło 1212 samochodów na parkingu... Hmmm :/... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzieki, na to czekalem ![]() @Kwintosz przynajmniej tu jest co obserwowac, a mnie jak i wszystkich na SSC bawi watek o jednym wiezowcu w Wawie - od 1994 r watek ma juz z 60 stron a z budowa dopiero wychodza nad ziemie, widac najczesciej 3-4 robotnikow. Kazdy ruch wzbudza wielkie emocje np ale szaleja "chyba przesuneli kibelek" ![]() Daj no linka ![]() Tak na moje oko to myślę że będzie jeszcze jeden żuraw od strony dworca PKP przy budowie tej wysokiej części w której będzie kino jak i przy budowie tego nowego budynku na miejscu spalonego. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh faktycznie tyle lat ![]() ![]() Z naszego lokalnego podwórka fajnym przykładem jest budowa Katowickiego Centrum Biznesu obok ronda w Katowicach który to budynek do dzisiaj straszy ![]() |
|
|
![]()
|
|
smiac mi sie chce jak widze ten nieszczesny budynek...
dobrze ze z CH pogoria tak raczej nie bedzie... Ten post edytował filip13 sob, 08 gru 2007 - 19:32 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
A nie wiecie,jak z pracą będzie w tym CH? Czy ktoś się tym interesuje? Założmy,że pracuję w sosnowieckim Empiku,ciekawe,czy miałabym szanse się przenieść...Hm.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem jak wygląda polityka kadrowa w Empiku, ale myślę że problemu być nie powinno.
![]() |
|
|
![]()
|
|
W sumie to nie wiem kiedy będą nabory do sklepów w CH Pogoria... Ale powoli powinni zaczynać. Jak w Empiku? Sam nie wiem, ale to chyba nie powinno być problemu :).
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sumie to nie wiem kiedy będą nabory do sklepów w CH Pogoria... Ale powoli powinni zaczynać. Jak w Empiku? Sam nie wiem, ale to chyba nie powinno być problemu :). Jak to powinni już zaczynać? Otwarcie (oby!) za niecały rok i już by mieli rekrutację prowadzić? Nabór pracowników robi się miesiac, góra dwa przed otwarciem! Załóżmy, że rekrutację przeprowadzono by teraz albo w styczniu i bym się kwalifikował a więc by mnie przyjeli - to mam czekaćdo grudnia, aż łaskawie otworzą i bede pracował? A przez rok ziemię gryźć i nic nie robić?! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 14:53 |