![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ten na rogu Kosciuszki/Przybylaka mial byc wyburzony ale nie wiem jak postepy z jego wykupieniem i czy dalej ktos w nim mieszka. Niekoniecznie trzeba wyburzac cos wiecej no chyba ze dla estetyki bo rzeczywiscie okoliczne budynki sa tragiczne. Pewnie poszerza tylko krotki odcinek od Kosciuszki do wjazdu a tam maja peeeeeelno miejsca po stronie parku.
Drogi maja byc przebudowywane od poczatku roku. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
- wymiana nawierzchni od "ronda do ronda" - i tu zupelnie nie wiem co mieli na mysli, tak bardzo dawno temu ktos sie wypowiedzial na posiedzeniu jednej z komisji Pierwsze rondo to wiadomo ![]() Drugie rondo będzie na zapleczu CH na Przybylaka mniej więcej na wysokości barmy wjazdowej na teren budowy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ale chyba nie o to chodzilo bo nawierzchnie wymienia az do dworca, a do Przybylaka to trzeba zbudowac a nie wymieniac hmmm. Nie pamietam ale tam ktos wypowiedzial sie dziwnie - nie wiem czy nie mowil o Sobieskiego, ale gdzie drugie rondo na Sobieskiego, no przeciez nie zbuduja na Sienkiewicza
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
juz wczoraj go montowali
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Uśmieszku wielkie dzięki za informacje... Temat jest tak długi, że znalezienie czegoś więcej jest...czasochłonne :). Hmmm zobaczymy jak to teraz będzie centrum wyglądać, jak naprawde chcą na rondzie zrobićś wiatła.... 2+2 pasy na Kościuszki by się przydały...
olo zapowiadali, że w tym roku nie zacznąukładu komunikacyjnego... Podobnież na początku 2008 chcą zacząć... No zobaczymy jak to będzie wyglądało wszystko -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
to CH rzeczywiście moze znacząco powiekszyc ruch w centrum mioasta
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
- wymiana nawierzchni od "ronda do ronda" - i tu zupelnie nie wiem co mieli na mysli, tak bardzo dawno temu ktos sie wypowiedzial na posiedzeniu jednej z komisji Pewnie chodzi od to że będzie wymiana nawieżchni od ronda w centrum do ronda przy zjeździe (wjeździe) z Alei Róż. |
|
|
![]()
|
|
ale czy do czegos takiego przekonali inwestora hmm. Ale to moze byc jakas bzdura, mamy takich radnych, ze kiedys byla propozycja cytuje "powolania" w DG KFC (ze mlodziez chce). Jak to przeczytalem to myslalem ze spadne z fotela
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Pewnie chodzi od to że będzie wymiana nawieżchni od ronda w centrum do ronda przy zjeździe (wjeździe) z Alei Róż. Znając życie i wiedzę ludzi co jest rondem a co nie, to ja bym bardziej pomyślał o odcinku od ronda w centrum do skrzyżowania z Chopina. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmmm mini rondo na przybylaka nawet i dobry pomysł by był... Hmmm ale druga droga dojazdowa to być powinna szczególnie dla ciężarówek dostarczających towar do Reala... Ciekawe jak wielkie zaplecze będą mieli w Realu...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
Witam. dawno mnie tu nie było na forum wiele się zmieniło poszli ostro z budową CH Pogoria. apropo na mojej stronce nowe fotki z budowy wiele się tam dzieje musze przyznać. Czy wiadomo już z której strony będzie główny wjazd?
|
|
|
![]()
|
|
Podobnież od ulicy Przybylaka :)
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 51 Dołączył: sob, 10 gru 05 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 175 ![]() |
ciekawe miejsce:) musze przyznać
|
|
|
![]()
|
|
od poczatku bylo wiadomo gdzie bedzie glowny wjazd/wyjazd. Innej mozliwosci nie bylo
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
ojojo, a dzisiaj raniutko szłam na autobus i serce mi się radowało gdy spojrzałam w stronę CH :] cudnie będzie, cudnie.
btw, choinka w centrum świeci CUDOWNIE!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ach, dawno nie bylem przy ch pogoria,nie moge sie doczekac az to zobacze
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Argh aż mnie tak zaciekawliście, że biorę aparat i ide na budowe zaraz xD.
|
|
![]()
|
|
to kiedy zdjecia opublikujesz? teraz ty mnie zaciekawiłeś!
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 12:33 |