![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Dzięki
![]() Myślę, że nie będzie tak źle (a w najgorszym razie admini i moderatorzy będą mogli się wykazać ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Temat: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...&start=1420
Chociaż i w innych pojawia się ten błąd - nie da się powiększyć miniaturek zdjęć, zarówno w FF (3.6.3 - błąd kodowania zawartości) jak i w IE. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Temat: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...&start=1420 Chociaż i w innych pojawia się ten błąd - nie da się powiększyć miniaturek zdjęć, zarówno w FF (3.6.3 - błąd kodowania zawartości) jak i w IE. Już gdzieś ten błąd tu się przewinął, dlatego zostało dodane narzędzie Imageshack: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Witam. Czy coś zmienialiście w kodzie? Na zagłębie.info nie widzę linków do Waszego forum. Proszę adminów o kontakt - redakcja@zaglebie.info
Pozdrawiam Krawiec -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moderatorzy w dziale Sport do wymiany
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Inne fora smigaja. A z tym juz mam 2 raz problem przy wchodzeniu na glowna strone. Te wyksztalciuchy z doswiadczenie powinny zabrac sie do pracy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciemność widzę, ciemność widzę to epidemia czy jednostkowy przypadek.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie wszystko śmiga? Chyba, że to mroczność po spożyciu?
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Tez sprawdzałem,u mnie na komórce wszystko śmiga.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Komorka komorce nie jest rowna; zwlaszcza jak dostaje sie sprzet sluzbowy. U mnie pojemniejsze strony z wieksza iloscia zdjec/filmikow smiga szybciej i lepiej niz to badziewne forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No widzę ze 10 dniowa nieobecność na badziewnym forum nic Ciebie nie nauczyła. Wiec teraz odpoczniemy sobie od Ciebie trochę dłużej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Czy jest możliwość takiego ustawienia, by zagłosowanie w ankiecie w jakimś temacie nie powodowało oznaczenia go jako nieprzeczytanego?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Komorka komorce nie jest rowna; zwlaszcza jak dostaje sie sprzet sluzbowy. U mnie pojemniejsze strony z wieksza iloscia zdjec/filmikow smiga szybciej i lepiej niz to badziewne forum. Hehe dzisiaj odpaliłem forum na moim Samsungu Duoz C 6112, żaden smartfon - zwykły telefon. Działa elegancko, forum jest ładnie czytelne, nie wiem OCB ![]() ps. Wiem, że post już trochę ma ale nie dawało mi to spokoju ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak to się mówi - ROTFL LMAO
![]() Właśnie dostałem maila z forum, m.in. z takim fragmentem: CYTAT Leszek, Coś podobnego, to naprawdę Ty! Jesteś członkiem Niezależnego Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej, prawda?! Co słychać? Wpadasz jeszcze na forum? Fantastycznie byłoby znów zobaczyć Twoją aktywność na naszym forum (www.dabrowa-gornicza.org). Może rozważysz powrót? Może porozmawiasz z nami o życiu w Dąbrowie Górniczej? Wiele zdarzyło się w świecie Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej przez ubiegły rok, wiele też jeszcze przed nami. Jesteśmy razem już ponad 8 lat i nie widać końca. Zobacz, co nowego na forum i co się dzieje aktualnie w Dąbrowiei przekonaj się sam/a. Znaczy się za mało spamuję i powinienem bardziej? Spoko, da się zrobic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Natomiast ja dostałem 6 identycznych maili...
|
|
|
![]()
|
|
Ja tylko dwa - widać jesteś jeszcze mniej aktywny
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja niestety 3. To chyba wynika z funkcjonalności forum, oczywiście mówiąc od strony administracyjnej.. Niestety ja tam nie mam dostępu
![]() Pamiętajcie także, że mail taki ma trafić przede wszystkim do zaginionych dusz. Osób które kiedyś odwiedzały forum, lub odwiedzają ale nie systematycznie. A poza tym, każdy sposób jest dobry na powiększenie grona osób udzielających się na forum ![]() Ten post edytował kwintosz wto, 29 lis 2011 - 23:28 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pomysł jak najbardziej słuszny - brawo dla Adminów. Może warto w jakimś cyklu wysyłać te maile?
Do mnie dotarł jeden mail. Jeśli mogę zasugerować to - ze względu na 'przygody' ze stroną kodową - warto usunąć polską czcionkę w temacie. Z początku pomyślałem, że to spam: CYTAT Co nowego na forum20(=20Forum=20Mieszka=F1c=F3w=20D=B1browy=20G=F3rniczej=20)?=
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja prosiłbym osoby redagujące takie rzeczy na przyszłość aby nie myliły Wyższej Szkoły Biznesu z Wyższą Szkołą Bankową, której w Dąbrowie chyba nie ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
Też dostałem 6, co ciekawe - wygląda tak jakby każda poszła z innego serwera
![]() Mimo to - pomysł jak najbardziej dobry ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:50 |