![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Macie jakieŚ problemy, pytania, cos jest niejasnego odnoŚnie sprzĘtu i oprogramowania???
Piszcie -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 20 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 10 ![]() |
Haha ja wiem co jest niejasne:) Twoj nowy "superowy system" Windows Serwer 2003:) hehe szopka jak nie wiem, raz dziaŁa raz nie, zwisy dhcp, i pieron wie co jeszcze, hehe ostatnio byl spoko nocny remont i dochodzenie o co biega (a rano ledwo ŻyŁem) a i tak nie doszliŚmy o co chodzi :5: Prosta rada wywal szczĘpa. Ha i jeszcze jedna rada: nie poŻyczajcie windowsa bo zawsze jak jest potrzebny to go nie ma na hacie...skĄd my to znamy Jashi no nie :rambo:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
E tam ta winda nie jest najgorsza ale to i tak syf tak samo jak xp czy 2000 ale te problemy to gŁÓwnie przez to ,Że grzebiĘ, grzebiĘ, a pÓĹşniej siĘwszystko jebie.
A to dhcp nie przypisywaŁ mi przez ten program z lasu co miaŁem zainstalowany. Wtedy waliŁo siĘIPSEC i mi blokowaŁo caŁy ruch tcp. Ale juŻ doszedŁem mniej wiĘcej co i jak (tak mi sie wydaje) -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 20 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 10 ![]() |
No Takie Życie:) Jak mniej wieszto lepiej dla ciebie:) A kumple sie dziwiĄ, Że co kfile cos padŁo:/ Tak to jest jak czŁowiek sie zagŁĘbia, zagŁĘbia, zagŁĘbia a potemn JEB.....i po zabawie:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
PotrzebujĘpilnie (tzn. nie ja, tylko mÓj kumpel) dodatku do programu QuarkXpress o nazwie Gwarek. Jest to roszerzenie, ktÓre umoŻliwia dzielenie wyrazÓw, w jĘzyku polskim.
JeŻeli ktoŚ to ma, lub wie skĄd mÓgŁbym to ŚciĄgnĄĆ, to byŁbym bardzo wdziĘczny. MoŻe nawet browara postawie ... przy okazji. :))) Z gÓry dziĘkujĘza pomoc. -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
No juŻ siĘŚciĄga (wersja 4.11 do nowszych nie znalazŁem)
![]() -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pod wpŁywem kŁujĄcej w oczy jak cholera stopki jednego ze szlajajĄcych
![]() ŚciĄgaŁem z http://www.mojaopera.idu.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
EEEE tam, moim zdaniem opera to badziew. Dlaczogo ? Ano dlatego, ze wiekrzosc stron ( przewarznie opartych na skryptach php,java script itp ) poprostu nie wyswietla sie poprawnie. Ja uzywam Maxtrona i nic do opery mnie nie przekona.
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Hehehe Opera rzadzi :). Probowales gesty myszy? Za to powinni dostac Nobla...:)
A co do poprawnosci wyswietlania stron, to Opera (chyba jako jedyna przegladarka) spelnia wytyczne przedstawiane przez w3c (na przyklad jako jedyna na rynku w pelni wspolpracuje ze stylami css). Jesli wiec pojawiaja sie bledy w wyswietlaniu stron to jest to w 99% :) wina tworcow witryny a nie Opery. To nie wina Opery, ze ludzie pisza strony tak jak pisza (czyli glownie pod IE) |
|
|
![]()
|
|
Maxthon to kolejna nakŁadka na IE i musi wszystko dobrze wyŚwietlaĆ bo to w sumie IE
a Opera to zarĄbisty kombajn, wkurza tylko to Że wiĘkszoŚc stron zoptymalizowane jest pod IE i czasami trzeba korzystaĆ z IE ale jest coraz lepiej... -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
tak jest Opera rzadzi :!: :!: :!: uzywam jej od bardzo dawna i sie bardzo do niej przyzwyczailem-jest the best. Do tego nie instaluja sie tak smieci jak przy korzystaniu z najnedzniejszego IE
Obecnie czekam na ukonczenie 7.60 :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
ja od bardzo dawna, bo od samych poczatkow uzywam firefoxa, wczesniej nazywalo sie to firebird... uwazam, ze jest lepszy od opery bo jest darmowy, nie ma zadnego banera na gorze oraz ilosc miejsca na sama strone jest duzo wieksza...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po prawie miesiĄcu Operowania zraziŁem siĘtrochĘ: kilkanaŚcie niespodziewnych zwisÓw, powolnoŚĆ w wielu przypadkach, i inne takie. Udogodnienia nie zastĘpujĄ stabilnoŚci. Teraz czas na MozillĘ...
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Z okazji 10 lecia Operki, mozna ja zarejestrowac za free (wtedy znika baner reklamowy). Ale chyba tylko dzis (30.08.2005). Oto link:
http://my.opera.com/community/party/reg.dml Ja juz to zrobilem a TY? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(rafi) Z okazji 10 lecia Operki, mozna ja zarejestrowac za free (wtedy znika baner reklamowy). Ale chyba tylko dzis (30.08.2005). Oto link:
http://my.opera.com/community/party/reg.dml Ja juz to zrobilem a TY? ![]() Link z ciekawostkĄ dla operowiczÓw: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,3...81,2923978.html A ja uŻywam Firefoxa... |
|
|
![]()
|
|
No i git. Ja juz zassalem operke 8.50
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21 |