![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(klocek) Misiek dzieki!!! Wiesz ze jestem w tym dobrze zorientowany, ale caŁy czas myslaŁem ze meczyk w sobote, a tu taka niespodzianka/zmiana w niedziele. Dobrze ze to napisaŁes bo ja wszystkimm rozpowiadaŁem ,Że w sobote :lol: :wink: Do zobaczenia na meczu Kwasny , rafi , Pan kleks, pozdrawiam Was tez chciaŁbym zobaczyĆ na Ludowym :shock: No ba. Na takim meczu nie byc to grzech. |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja juz bilety mam, kto nie ma radze po nie jechac, bo chodza sluchy ,ze w dniu meczu ma ich braknac :20:
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Klocek ja postaram siĘbyĆ .Tylko zaŁatw jakĄŚ awanture po meczu.Pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No niestety na mecze nie jeŻdze bo mam zatargi z lokalnymi blokowymi fanami zagŁĘbia z mojej klatki. A nie chiaŁbym siĘz nimi spotkaĆ na meczu.
No ale Życze zagŁĘbiu jak najlepiej. |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
:21: :29: :7: :15: :3:
:6: :21: :29: :7: :15: :3: Chyba nie musze tlumaczyc dla kogo te emotikony hehe Kamien spadl mi z serca. Po prostu jest super |
|
|
![]()
|
|
AAAAAAAAhahahahha ale byla jazda :19: :11: :19: :11: :19: :11: :19: :11: :19: :11: :19: :11: :19: :11: :19: :11: JEDNEGO ZALUJE i NIE PRZEZALUJE. TEGO ZE NIE WZIOLEM APARATU !!!!!!! My juz od 12 bylismy na meczu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Powiem tylko tyle ...... byŁo fantastycznie (zarÓwno na boisku jak i na trybunach) :!: :!: :!:
Drugoligowiec - nasze ZAGŁĘBIE :!: KwaŚny jeŚli chcesz fotki to na stronie www.zaglebie.sosnowiec.pl jest ponad 200 zdjĘĆ. ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Prasa o niedzielnym meczu:
Tempo Feta w Sosnowcu. Nie tylko spotkania WisŁy z LegiĄ mogĄ elektryzowaĆ kibicÓw. Mecz miaŁ znakomitĄ oprawĘa piŁkarze robili wszystko, by dostosowaĆ siĘdo wysokiego poziomu prezentowanego przez kibicÓw. Oprawa meczu i zachowanie fanÓw godne byŁo europejskich stadionÓw. Trybuna ŚlĄska Druga liga, druga liga ZagŁĘbie - woŁali po meczu ze ŚlĄskiem WrocŁaw sosnowieccy kibice. SpeŁnienie ich ŻyczeĹ jest tuŻ-tuŻ. Sosnowiczanie w meczu na szczycie nie dali szans ŚlĄskowi i majĄ juŻ dziesiĘĆ punktÓw przewagi nad wrocŁawianami. Gazeta Wyborcza Trzecioligowy hit dla ZagŁĘbia. ZagŁĘbie jest juŻ jednĄ nogĄ w drugiej lidze. Sukces sosnowieckiej druŻyny nad najgroĹşniejszym konkurentem do awansu oklaskiwaŁo ponad 10 tys. kibicÓw! Fakt WiĘcej widzÓw niŻ na meczu WisŁa - Legia. Blisko jedenaŚcie tysiĘcy kibicÓw na trybunach, atmosfera wielkiego ŚwiĘta i emocje na boisku. TakĄ oprawĘmiaŁo spotkanie o mistrzostwo trzeciej ligi pomiĘdzy ZagŁĘbiem Sosnowiec i ŚlĄskiem WrocŁaw. 8) 8) 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Misiek) Powiem tylko tyle ...... byŁo fantastycznie (zarÓwno na boisku jak i na trybunach) :!: :!: :!: Drugoligowiec - nasze ZAGŁĘBIE :!: KwaŚny jeŚli chcesz fotki to na stronie www.zaglebie.sosnowiec.pl jest ponad 200 zdjĘĆ. :D Misiek buahahha, strone znam od urodzenia. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No i Zaglebie doplynelo do II Ligi. :)
Teraz trzeba wytezyc sily, bo na horyzoncie Ekstraklasa :), ale fale ogromne ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nareszcie :!: :!: :!:
DRUGOLIGOWIEC - NASZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC :!: :!: :!: Trzeba budowaĆ zespÓŁ na drugĄ ligĘ... ale pÓki co czeka nas teraz weekend peŁen wraŻeĹ : 11 czerwca 2004, godz. 19:00 [size=18]GKS Katowice - Legia [b]12 czerwca 2004, godz. 17:00 [size=18][b]Ruch RadzionkÓw - ZagŁĘbie Serdecznie zapraszamy na obydwa pojedynki. Bilety na mecz w Radzionkowie do nabycia w Sklepie Kibica na ul. Targowej w Sosnowcu. Koszt 15 zŁ (mecz + przejazd pociĄgiem specjalnym), od piĄtku 17 zŁ. Liczymy na liczne przybycie ... .... no i w sobotĘwieczorem oficjalnie fetujemy awans w szeregi drugoligowcÓw. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
Jak mi postawisz bilet ewentualnie loda to pojade...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: pon, 16 lut 04 Nr użytkownika: 55 ![]() |
KLEKS , NIE MARUDZ TYLKO BIERZ DUPE I W DROGE DO RADZIONKOWA!! MUSIMY TAM BYC W DUZEJ SILE...NON STOP DOPING JAK NA MK :))
-------------------- ADVENTURE GROUP
|
|
|
![]()
|
|
Kleks nie rozmywaj tematu ... a jeŚli marzĄ ci siĘlody to polecam jakĄŚ agencjĘtowarzyskĄ lub wycieczkĘna autostradĘ...
![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 78 Dołączył: nie, 05 paź 03 Nr użytkownika: 26 ![]() |
10.102004r. Wydarzenie sezonu - Stadion Ludowy godz. 13.00
[size=24][b]ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC [size=18][b]Ruch ChorzÓw Zapraszamy :!: :!: :!: |
|
|
![]()
|
|
Ktos chce jechac z MDC ? my melanzujemy od 12.30 sa u nas ziomale z Warszawy jak cos mozna sie piknac gdzies
![]() |
|
|
![]()
|
|
W dalszym ciĄgu nasze ZAGŁĘBIE nie rezygnuje z gry w baraŻach o extraklasĘ. Sytuacja w tabeli II ligi na dwie kolejki przed koĹcem rozgrywek wyglĄda nastĘpujĄco:
4. Widzew ŁÓdĹş - 54 pkt 5. Kujawiak WŁocŁawek - 54 pkt 6. Podbeskidzie B-B - 52 pkt 7. ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - 51 pkt 8. Jagiellonia BiaŁystok - 50 pkt W ŚrodĘWidzew zagra z ŁKS-em, Kujawiak gra w BiaŁymstoku, a ZAGŁĘBIE w Bielsku-BiaŁej. Ostatnia kolejka (sobota - 11.06) dla zainteresowanych zespoŁÓw wyglĄda tak: ZAGŁĘBIE - Kszo Kujawiak - Widzew Tak wiĘc jedziemy do Bielska po zwyciĘstwo :!: Jest organizowany specjalny pociĄg na przejazd - koszt: 20 zŁ (ŁĄcznie z biletem na mecz). ZbiÓrka na pociĄg 8.06 (Środa) o godz. 14.30 na dworcu gŁÓwnym w Sosnowcu :!: [size=18]PODBESKIDZIE [b]BĄdĹş tam i TY :!: :!: :!: :!: :!: -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: pon, 18 lip 05 Nr użytkownika: 155 ![]() |
jestem kibicem a zarazem graczem zagŁebia (mam 15 lat) :) BYŁO JEST I BĘDZIE ZAGŁEBIE!!!!!! wrzucajcie jakies ciekawostki o zagŁĘbiu bo ogÓlnie maŁo siĘdzieje na tym forum(co nie jest za ciekawe).Czy was teŻ dziwi transfer ujka do GKS beŁchatÓw,chociaŻ jego transfer byŁ nieunikniony to myslaŁem Że jeszcze przez jakiŚ czas bĘdzie wzmacniaŁ skŁad ZAGŁĘBIA.Teraz z cierpliwoŚciĄ czekam na wejŚcie ZAGŁEBIA do 1 ligi.(sŁyszaŁem z wiarygodnych ĹşrÓdeŁ 8) Że ZAGŁĘBIE w tym sezonie planuje przejŚcie do 1 ligi).To byŁoby speŁnienie marzeĹ wielu kibicÓw
pozdro piszcie ciekawostki o ZAGŁEBIU ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą") to rap gra człowieku!!!!!!!! (molesta-"rap gra") |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jako że jest to największy klub w Zagłębiu duża rzesza naszych mieszkańców właśnie im kibicuje.
Osobiście chcialbym by Zagłębie wróciło do najwyższej klasy rogrywkowej czyli OE ale jednocześnie nie jest mi obojętny los druzyn z Dąbrowy. Ale do rzeczy, jeśli są na forum kibice Zagłębia to myślę że będziemy mieli o czym porozmawiać. Na początek więc: QUOTE W meczu inaugurującym 11. kolejkę drugiej ligi Górnik Polkowice wczoraj przegrał przed własną publicznością z Zagłębiem Sosnowiec 1:2 (0:1). Prowadzenie dla gości zdobył w doliczonym czasie gry pierwszej połowy Jacek Berensztajn. Na 2:0 dla Zagłębia podwyższył w 55. minucie Jarosław Piątkowski. Gospodarzy stać było jedynie na zdobycie honorowego gola. W 70. minucie bramkarza Zagłębia pokonał Kamil Witkowski. Dzięki temu zwycięstwu Zagłębie awansowało na 4 pozycję! Po niezbyt dobrym początku sezony, zaczyna być coraz lepiej.. Jak zapatrujecie się na szanse awansu Zagłębia? Nie chce krakać ale moim zdaniem skończy się jak w poprzednim sezonie, czegoś im brakuje... P.S Czy na forum jest ktoś kto bawi się w bukmacherstwo?? Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz sob, 30 wrz 2006 - 13:06 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a jak z kupowaniem meczow?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:07 |