![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po prostu full wypas blink:
![]() Jedynie może mozna po swietach zmienic czerwony na jakiś inny bo troszeczke razi po oczach ale pasuje do atmosfery światecznej : -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: wto, 28 lis 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 347 ![]() |
Forum wygląda super :) Bardzo fajnie, podoba się Waszce :)
|
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
dla mnie lekko przedobrzone
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 268 ![]() |
Sympatyczny pomysł z tym świątecznym layoutem;)
Brawa z trzymanie ręki na pulsie! Na dłuższą metę lżejsze kolory będą czytelniejsze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sympatyczny pomysł z tym świątecznym layoutem;) Brawa z trzymanie ręki na pulsie! Na dłuższą metę lżejsze kolory będą czytelniejsze. Przypominam,ze jest to tylko layout na swieta. Jezeli komus nie pasuje to ma mozliwosc zmiany skorki na stara (lewy dolny rog ) I dalej nie dowiedzialem sie co was razi ???? U mnie wszystko wyglada ok, a przynajmniej nic nie RAZI |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Z tym oczami to bylismy po prostu zaskoczeni
![]() ![]() Totalny szok ![]() ![]() Co do kolorow to swiateczne, oki, ale dzis siadl mi czerwony w monitorze wiec sie nie wypowiadam ![]() (pewnie mam gorsze niz na laptopie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trochę daje po oczach ale sympatycznie. Czy na Wielkanoc będzie kurczaczek
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
po swietach - przed nowym rokiem ja chce fajerwerki w tle
![]() ![]() pozdr -------------------- |
|
|
Guest_Gość_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Podoba się nowa grafika bardzo.
Ale z przyzwyczajenia wróciłem do poprzedniego ustawienia, popisałem parę postów, poszedłem sobie - wracam a tu znowu Christmas. ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
No i już wszystko jasne!!
Nie byłem zalogowany - to otworzyła mi się wersja świąteczna. Wysłałem posta - patrzę "gość" Otwieram swój profil i już jest stary dobry ambience. Jak ktoś z modów chce skasować te posty to proszę. Już wszystko jasne. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dodalem na probe nowy styl do wyboru - IPB Enhanced
dla tych ktorzy lubia prostote - jest oparty na standardowym IPB ale bardzo zmieniony i moim zdaniem znacznie lepszy. Moze Komus sie spodoba -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
dodalem na probe nowy styl do wyboru - IPB Enhanced dla tych ktorzy lubia prostote - jest oparty na standardowym IPB ale bardzo zmieniony i moim zdaniem znacznie lepszy. Moze Komus sie spodoba Super, to będzie mój ulubiony :) -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
fajnie ze sie podoba.
jesli sie przyjmie to mozna bedzie pomyslec nad logo i zostawic na zawsze jako alternatywny. W sumie to mozna nawet wrzucic logo z ambience ale wtedy trzeba by bylo ustawic na stale szerokosc i bardziej zwezic. Teraz IPBEnhanced jest na 75% a ambience na sztywno. dzisiaj nie po raz pierwszy zabraklo mi emotek ![]() Ktos juz wczesniej tez o tym wspominal. Tych obecnych jest malo i nie sa za ladne. Jesli chcecie to poszukajcie jakiegos fajnego zestawu -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no no no - zauwazylem obsluge rss'ow na forum
juz dodalem kanal w swoim cafenews - jak narazie smiga ok :) nice work :) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
zrobilem na szybko logo do IPBEnhanced. Mam nadzieje ze autor tej fajnej fotki sie nie obrazi
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrobilem na szybko logo do IPBEnhanced. Mam nadzieje ze autor tej fajnej fotki sie nie obrazi ;) Jak dla mnie IPBEnh. jest najlepszym z dotąd stosowanych skryptów, najbardziej przejrzysty i funkcjonalny. Ustawiłem sobie jako domyślny i z mam teraz motywację, aby się logować - ten świąteczny design może i fajny jest, ale już mi się znudził. Logo "wporzo", Dżygit się pewnie nie obrazi, zresztą nie protestował do tej pory, że tu i ówdzie na forum pojawiają się Jego foty. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
to tylko skorka a skrypt dla wszystkich ten sam - IPB 2.1.7
to logo jest tymczasowe i robione naprawde bardzo na szybko. Wykorzystana fotka nowego uzytkownika - Dzygita ze strony www.speleo.inform.pl fajne ujecie tylko szkoda ze nie obejmuje jeszcze centrum ![]() Mozecie macie pomysl jak powinno wygladac logo i co w nim umiescic? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to tylko skorka a skrypt dla wszystkich ten sam - IPB 2.1.7 Łeeee... miałem napisać "stylów" ![]() -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Kolejne najświeższe info, tam nas jeszcze nie było!!
Wklejam treść maila jakiego otrzymałem: QUOTE Witaj!
Właśnie przed sekundą strona o adresie: http://www.dabrowa-gornicza.org/ , która została przez Ciebie zgłoszona, przeszła pomyślnie wszystkie testy i już jutro zostanie dodana do Katalogu! Jeżeli masz jakieś uwagi lub chcesz coś poprawić, wypełnij następujący formularz: h**p://pomoc.wp.pl/formularz.html?serwis=Katalog. Twój list nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi. Pomoc do Katalogu WP - Jeśli masz jakieś wątpliwości i pytania udaj się na h**p://katalog.wp.pl/pomoc.html Zmiana wpisu o stronie - tu h**p://katalog.wp.pl/zmien.html możesz zaproponować zmiany we wpisie Twojej strony już zarejestrowanej w Katalogu WP. Załóż bezpłatne konto pocztowe h**p://poczta.wp.pl/ Po założeniu konta stwórz swoją stronę WWW h**p://webpark.wp.pl/ Wyszukiwanie w WP - w celu znalezienia interesującej Cię informacji wpisz adres h**p://szukaj.wp.pl/ - przeszukasz tu: - Katalog Wirtualnej Polski - Polskie Zasoby WWW - Światowe Zasoby WWW - Firmy - Obrazki - Encyklopedię - Produkty Powodzenia! Administrator Katalogu WP -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
no i mamy page rank 3 a do tej pory bylo 0
dla porownania: dabrowa-gornicza.pl - 4 dabrowa.pl - 3 zagblebie.info - 3 sosnowiec.pl - 4 sosnowiec.info.pl - 3 onet.pl - 7 google.com - 10 ![]() i wreszcie w google dla "dąbrowa górnicza forum" jestesmy na 1 pozycji "forum mieszkańców" tez 1 "dąbrowa górnicza" - pozycja 23 i tu dobrze byloby dojsc do pierwszej strony "dabrowa gornicza" - 1 strona, pozycja 9 i Linki do www.dabrowa-gornicza.org Google 2 MSN 65 Yahoo 3130 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:12 |