![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No Panowie i Panie.
Myslalem, Myslalem i prawde mowiac nic nie wymyslilem,ale..... do czasu. Dzis wpadlem na pomysl,aby zassac na dysk sama tabele z bazy danych MySql, ktora zawiera texty postow i za jednym razem w samym wordzie pozamieniac znaki *^&*%& na litery i co ???? Udalo sie ![]() Wprawdzie jak to word, pozamienial mi na duze litery i niektore slowa sa bez spacji, ale nie mialem czasu dluzej sie bawic. Proponuje samemu sprawdzic. Teraz kazdy powinien przynajmniej sie doczytac. :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Super, dobre i to, chociaż nie wszystkie litery są zamienione ale o wiele czytelniej jest teraz. :) Dobrze bo zaoszczędzi to sporo roboty
![]() Co do skórek tych innych, mi osobiście nie podchodzą.. ale dobrze że jest jakiś wybór. Browar dla Ciebie. Dobra robota. Pozdrawiam. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
@kwasny, mam prośbę. Jako że minął już prawie cały kolejny miesiąc (Październik) mógłbyś udostępnić przed wyjazdem statystyki forum z tego miesiąca?? Ciekaw jestem jak to się teraz prezentuje, poza tym będzie możliwość odniesienia się do tego za 2 msc po wyborach. Pewnie obroty w związku z wyborami nieźle nam podskoczyły.
Druga kwestia dotyczy tego kto będzie zajmował się forum pod Twoją nie obecność, i do kogo zgłaszać ewentualne awarie itp. Pozdrawiam -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Statsy jeszcze dzis tutaj wkleje.
Co do mojej nieobecnosci wiadmomo,adminem jest Klocek,ale co jakis czas tez zajrze na forum czy wszystko ok. Jakos musicie sobie poradzic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
jaki klocek przejrałem członków i nie ma takiego Klocka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no no no - ladna tendencja :)) mam nadzieje ze taka sie u3ma
PS Kwasny wielkie dzieki za forum ![]() OT: udanego zarobku za zach granica:) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
forum idzie dosc szybko w gore na google
"dąbrowa górnicza" - 37 pozycja - 4 strona, jeszcze ze 3 dni temu 6 strona a wczoraj 5... Jeszcze niedawno powyzej 10 "dabrowa gornicza" - 12 pozycja, 2 strona "forum mieszkańców" - 3 pozycja "dąbrowa górnicza forum" - 3 pozycja "forum dąbrowy" - 2 pozycja -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jestem bardzo ciekawy aktualnych statystyk. Master - jest na nie szansa przed powrotem Kwasnego?
Kwasny chyba tez bedzie w szoku ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Statsy z Listopada !!!!!!!!
BTW: Serwer oplacony do maja ![]()
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
wow :)
taki listopad nam sie szybko nie powtorzy, a nawet ciezko bedzie powtarzac taki pazdziernik Serwer oplacony do maja ![]() :) a co potem? bedziesz tak sponsorowal? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Kwasny
ile "kosztuje" rocznie stronka? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przedluzenie domeny to koszt 49.0 zł netto + serwer 299 zl za rok Teraz mamy znajomego Prezydenta, może zasponsoruje Forum? ![]() Ale tak całkowicie "napoważnie" - proponuję już uruchomić jakąś "zrzutkę na stronkę" - do maja powinno się nazbierać. -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
jesli bedzie zrzuta to ja sypne groszem
kiedys kwasny o zrzucie pisal ale wtedy bylem krucho z kasa teraz az tak lepiej nnie jest ![]() zreszta proponuje zrobic liste tu i teraz liste osob ktore chca cos rzucic - powiedzmy do przyszlej srody wlacznie niech sie wspisuja chetni a pozniej ustalimy jakas kwote - no chyba ze co laska (ja jak wspomnialem - ja do 15zl no problemo :) PS zreszta zaloze nowy topic w tym dziale ZRZUTA pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja niestety nie mam kasy, ale może do środy się znajdzie
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
jesli bedzie zrzuta to ja sypne groszem kiedys kwasny o zrzucie pisal ale wtedy bylem krucho z kasa teraz az tak lepiej nnie jest ![]() zreszta proponuje zrobic liste tu i teraz liste osob ktore chca cos rzucic - powiedzmy do przyszlej srody wlacznie niech sie wspisuja chetni a pozniej ustalimy jakas kwote - no chyba ze co laska (ja jak wspomnialem - ja do 15zl no problemo :) PS zreszta zaloze nowy topic w tym dziale ZRZUTA pozdr Hmmm Jako uczciwy czlek chce tez nabaknac,ze: -Serwer wykorzystuje tez do innego celu dlategotez chyba jest to moj interes aby utrzymac go przy zyciu ![]() Jest jeszcze jedna sprawa. Nie wiadomo jak sie potocza zyciowe sprawy i nie wiem, czy w przyszlosci bede mial czas zajmowac sie forum, a nie chce potem slyszec zarzutow, typu " a my tyle pieniachow wylozylismy itp" itd itd.. Gdyby taka sytuacja nastopila, na pewno ktos przejmie cala baze danych itp itp, gdyz chyba szkodaby bylo zaprzepascic tyle postow. Zyczmy jednak sobie,aby doczekac czasow,ze nasze dzieci ( pozostale w DG ) beda sie wypowiadac na tym forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
Oby nie było tak jak mówisz.
PS. Masz jakieś "typy" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:20 |