![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Trochę nietypowo ale chyba tu tego nie było
![]() http://www.mtv.pl/shows/pimp-my-ride/episo...o-odc-6-714445/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Trochę nietypowo ale chyba tu tego nie było ![]() http://www.mtv.pl/shows/pimp-my-ride/episo...o-odc-6-714445/ Znam program z kilku odcinków amerykańskiej wersji, a że tam mi się mało podobało. To zapewne bym na to nie trafił ![]() A tak swoją drogą czy dobrze mi się wydaje, że ostatnie sceny nie są kręcone w DG? A co ciekawe, auto z manhattanu a jakoś nigdy na nie nie trafiłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba pod Piłsudskiego 22 często to auto stało. Większość materiału jest kręcona na parkingu przy szkole więc to chyba okolice właściciela VW.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
gość z Manhattanu, z bloku 22
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
oczywiście, nie pisałem tego w kontekście, że sądzę, że akcja ustawiona. Bo w sumie tak można było moje słowa zrozumieć.
Co do auta to 1. bujam się trochę po mieście a 2. do t3 mam coś między sentymentem a marzeniem, więc szczególnie zwracam na nie uwagę. A co do końcówki programu to jakaś taka nie dąbrowska ta okolica, więc nie zdziwiło by mnie, jakby dla wygody dokręcili to gdzieś gdzie mają warsztat. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostanie zdjecia na 99% nie DG. Na bloku widac napis ŁKs więc sugeruje mi to Łódz.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
ostanie zdjecia na 99% nie DG. Na bloku widac napis ŁKs więc sugeruje mi to Łódz. Nie zazdroszczę gościowi. Miał rzęcha i mógł trzymać na Manhattanie pod blokiem. Teraz mu nafaszerowali elektroniką i ma problem. Swoją drogą bardziej od tych bajerów interesuje mnie , co tam z silnikiem itp. zrobili. |
|
|
![]()
|
|
Nie zazdroszczę gościowi. Miał rzęcha i mógł trzymać na Manhattanie pod blokiem. Teraz mu nafaszerowali elektroniką i ma problem. Swoją drogą bardziej od tych bajerów interesuje mnie , co tam z silnikiem itp. zrobili. Ciekawe jak wyglądają kulisy tej akcji. Bo wątpię aby mógł go teraz wsadzić do garażu na 100 kłódek i wyjeżdżać raz do roku, bo to auto to reklama dla MTV i ColiZero. No i też interesuje mnie jak wygląda ubezpieczenie takiego samochodu i kosztów z tym związanych, po czyjej to jest stronie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zazdroszczę gościowi. Miał rzęcha i mógł trzymać na Manhattanie pod blokiem. Teraz mu nafaszerowali elektroniką i ma problem. Swoją drogą bardziej od tych bajerów interesuje mnie , co tam z silnikiem itp. zrobili. Ciekawe jak wyglądają kulisy tej akcji. Bo wątpię aby mógł go teraz wsadzić do garażu na 100 kłódek i wyjeżdżać raz do roku, bo to auto to reklama dla MTV i ColiZero. No i też interesuje mnie jak wygląda ubezpieczenie takiego samochodu i kosztów z tym związanych, po czyjej to jest stronie. No myślę, że musi być jakaś umowa, bo tak to ja bym to auto sprzedał na następny dzień z obawy, że ktoś wymyśli sobie wypruć z niego wszystko co tam wsadzili:) W końcu ten sprzęt mało nie kosztuje. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 98 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,438 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostanie zdjecia na 99% nie DG. Na bloku widac napis ŁKs więc sugeruje mi to Łódz. Nie zazdroszczę gościowi. Miał rzęcha i mógł trzymać na Manhattanie pod blokiem. Teraz mu nafaszerowali elektroniką i ma problem. Swoją drogą bardziej od tych bajerów interesuje mnie , co tam z silnikiem itp. zrobili. Szczegóły tutaj: http://www.bccustom.com/pmr-volkswagen-transporter/ ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Katowice/1,104385..._Gorniczej.html Bardzo fajne. Teraz kolej na dalszych inwestorów. niech się miasto rozwija:-) -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
A widzieliście nasze dąbrowskie Origami w TVS
http://www.tvs.pl/tv/video,muzyczna_kuchnia,7979.html Mamy powód do dumy jako dąbrowianie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Artykuł Piotra Sobierajskiego z 09-03-2012 - dąbrowski dodatek do Dziennika Zachodniego:
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: nie, 27 kwi 08 Nr użytkownika: 1,253 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spotkanie rodziny Radia Maryja w Bazylice NMP Anielskiej w Dąbrowie Górniczej - link.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A myślałem że Moja parafia nie trzyma z tym oszustem a tu proszę aż nie chce się do Kościoła chodzić..
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 08 cze 08 Nr użytkownika: 1,328 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"ONET.PL - Grób Pański z wrakiem samochodu"
![]() "a figura Jezusa została zawinięta w folię, tak jak się to dzieje z ciałami po wypadku" "Ideą przewodnią była pamięć o ludziach, którzy zginęli w katastrofach drogowych" Jakoś do mnie to nie przemawia?! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 07:30 |