![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaki hrabia taka hrabina: ![]() Teraz już wiem dlaczego kobiety nazywa kaszalotami.. to chyba taki komplement wobec małżonki ![]() Powinieneś dostać bana bo burak jesteś nieziemski. Mama z tatą nie nauczyli, że nie mówi się tak o kobietach? To cytat Pana Komorowskiego ;] A hrabina też była w DG, wiec nie śmiałem docenić jej wyborczej przemiany. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie są komentarze na onecie czy interii więc zachowaj dla siebie takie "argumenty" typu zdjęcia czy wierszyki dla siebie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Jaki hrabia taka hrabina: Teraz już wiem dlaczego kobiety nazywa kaszalotami.. to chyba taki komplement wobec małżonki ![]() Powinieneś dostać bana bo burak jesteś nieziemski. Mama z tatą nie nauczyli, że nie mówi się tak o kobietach? To cytat Pana Komorowskiego ;] A hrabina też była w DG, wiec nie śmiałem docenić jej wyborczej przemiany. Chciałbym, żeby ktoś, kiedyś zjechał w ten sam sposób twoją partnerkę...lub partnera. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Chciałbym, żeby ktoś, kiedyś zjechał w ten sam sposób twoją partnerkę...lub partnera. Przecie Pan Komorowski już to zrobił w stosunku do wszystkich kobiet i nawet nie raczył przeprosić. Czy do ciebie nie dociera, że zniżając się do poziomu kretyna (o ile musisz się w ogóle zniżać) sam się nim stajesz? Takim tłumaczeniem nie poprawiasz sobie wizerunku, bo tak to się dzieci mogą tłumaczyć ![]() |
|
|
![]()
|
|
Chciałbym, żeby ktoś, kiedyś zjechał w ten sam sposób twoją partnerkę...lub partnera. Przecie Pan Komorowski już to zrobił w stosunku do wszystkich kobiet i nawet nie raczył przeprosić. Czy do ciebie nie dociera, że zniżając się do poziomu kretyna (o ile musisz się w ogóle zniżać) sam się nim stajesz? Takim tłumaczeniem nie poprawiasz sobie wizerunku, bo tak to się dzieci mogą tłumaczyć ![]() Czy do ciebie nie dociera, ze jest to jest cytat? Wizerunek to chyba ty musisz sobie poprawić, bo najwidoczniej skończyłeś zawodówkę i więcej pojąc nie możesz. W gazetach pełno cytatów/paryfraz gaf marszałka, w tym ta gdzie kobiety nazywa kaszalotami, ale jak ja się na nią powołuje, to niby jestem kretynem? To wole nie myśleć kim są ci bezczelni dziennikarze, tak oczerniający hrabiego.. bo co to ciebie to nie mam wątpliwości, ze jesteś debilem, skoro wypowiedzi negatywne o kimś z życia publicznego to niby temat tabu. Ten post edytował xMarcinx czw, 01 lip 2010 - 09:11 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to teraz pokazałeś swoje prawdziwe ja
![]() Czemu wyborcy jednej partii się tak zacietrzewiają? Hmmm ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Prosimy o zachowanie kultury i stosowanie się do regulaminu. Nie zmuszajcie do stosowania innych narzędzi dyscyplinujących
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
We wczorajszej debacie prezydenckiej Bronisław Komorowski powiedział, że był w Katowicach i odwiedził tam dobrze sprywatyzowaną Hutę Katowice. Ciekawe...
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A to ma tam pracować 23 tysiące ludzi?
![]() Po pierwsze jest to prywatny inwestor więc to on zarządza hutą, a nie Ty. Jeśli będzie miał wizję by pracowało 500 osób tylko to tyle będzie pracować. Jeśli 3000 to tyle. Jeśli coś jest w prywatnych rękach to niech się nikt inny nie wchrzania w czyjąś własność. Poza tym ArcelorMittal realizuje umowę podpisaną z KE... Jeśli będą potrzebować więcej ludzi to ich zatrudnią. Póki co widać nie jest im potrzebne, bo nie ma aż takiego popytu -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
We wczorajszej debacie prezydenckiej Bronisław Komorowski powiedział, że był w Katowicach i odwiedził tam dobrze sprywatyzowaną Hutę Katowice. Ciekawe... ![]() No tak udanie sprywatyzowana, zostało 1/10 tego co wcześniej pracowało. Już od 40 lat wiadomo, że Huta Katowice jest w Dąbrowie Górniczej. Szkoda, że Pan Komorowski tego nie zauważył... |
|
|
![]()
|
|
Póki co widać nie jest im potrzebne, bo nie ma aż takiego popytu Popyt jest ale produkcje przenoszą do Indii i tam teraz Mittal buduje najnowocześniejsze Huty :] Bardzo optymistyczna wizja dla Polskiego społeczeństwa, sprzedać za bezcen w okresie bessy na stal, potem zajechać by zlikwidować - by żyło się lepiej wszystkim! ( u władzy). |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Z tego co mi wiadomo, to nie mozna laczyc tego jak dziala Huta Katowice, a jak byla prywatyzowana Huta Katowice, bo to nie ma nic wspolnego.
Ja slyszalem w wypowiedzi marszalka, ze w DG dzieki schetynowkom poprawila sie jakosc drog. Ktore drogi sabudowane ze schetynowek? Czasem nie chodzi o DK94, ktora to jest na liscie rezerwowej? PS. Z tego co slyszalem Jaroslaw rowniez byl w Zaglebiu. W jakim miescie? Bo niestety nie mialem jak dzis sledzic TV. Ten post edytował sarsolot pią, 02 lip 2010 - 03:31 |
|
|
![]()
|
|
Z tego co mi wiadomo, to nie mozna laczyc tego jak dziala Huta Katowice, a jak byla prywatyzowana Huta Katowice, bo to nie ma nic wspolnego. Ja slyszalem w wypowiedzi marszalka, ze w DG dzieki schetynowkom poprawila sie jakosc drog. Ktore drogi sabudowane ze schetynowek? Czasem nie chodzi o DK94, ktora to jest na liscie rezerwowej? PS. Z tego co slyszalem Jaroslaw rowniez byl w Zaglebiu. W jakim miescie? Bo niestety nie mialem jak dzis sledzic TV. W Sosnowcu był jak zwykle zresztą, liczył na poparcie Gierka, ale on strzelił focha - widać jaki socjalista z niego i jaka jest ta partia pracy.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie strzelił focha tylko byłby skończonym kretynem wierząc w umizgi Jarka. Jeśli kampania trwałaby jeszcze z tydzień to ten pewnie powiedziałby że Gomułka i Bierut też nie byli tacy źli, bo to przecież patrioci
![]() |
|
|
![]()
|
|
eśli kampania trwałaby jeszcze z tydzień to ten pewnie powiedziałby że Gomułka i Bierut też nie byli tacy źli, bo to przecież patrioci ![]() Jasnowidz? Zresztą każdy, ma jakieś zalety i wady, a kampania chyba jest po to by zauważyć te pozytywne cechy nawet u oponenta, jeśli chociaż w cześć programu się pokrywa. |
|
|
![]()
|
|
eśli kampania trwałaby jeszcze z tydzień to ten pewnie powiedziałby że Gomułka i Bierut też nie byli tacy źli, bo to przecież patrioci ![]() Jasnowidz? Zresztą każdy, ma jakieś zalety i wady, a kampania chyba jest po to by zauważyć te pozytywne cechy nawet u oponenta, jeśli chociaż w cześć programu się pokrywa. Chcesz mi powiedzieć, że dla Ciebie Gomułka i Bierut to oponenci Jarosława Kaczyńskiego? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:17 |