![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Eeee tylko, że Centuria nie płynie na terenach Silesii.... Zależy, co przyjąć za Silesię ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szykuje się nam kolejny materiał o Dąbrowie. Dziś jadąc ulicą Spacerową widziałem auto TVP. Filmowali drzewka i domy w Antoniowie. Może nawet się załapię, bo przejechałem przez sam kadr
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Nawet fajny ten odcinek "Podrozy"
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj widziałem w TVS przerywnik z DG - z każdego miasta jest ale z DG jest fajny, pokazują Centrum, PKZ, Pogorię....widziałem też reklamę NEMO....nawet fajna i zachęca do przyjazdu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jest w TVP taki jeden konkurs audiotele. Beata Sadowska (wolałem ją w MTV) jeździ po Polsce, zatrzymuje się w różnych ładnych miejscach. Mówi kilka słów na temat tego co wokół i każe wysyłać SMSy z ilością kilometrów dzielących te miejsca od Wa-wy. Można coś tam wygrać.
Dziś przy obiedzie, aż mi łyżka z ręki wypadła bo audiotele było z... DG. Sadowska pokazała się przy Pogorii, wspomniała o Pustyni Błędowskiej i całym dąbrowskim pojezierzu. A na koniec pokazało się zdjęcie pentagonu z napisem w stylu "Odcinek sponsorowany przez miasto DG". ![]() Szczerze mówiąc, przy dotychczasowej mizerii reklamowej naszego miasta, nie spodziewałem się takiego pomysłu. Wielki krok ekipy Podrazy w dobrą stronę ![]() Teraz kolej na wykupienie dnia w TVN Meteo. I to szybko. Zanim lato się skończy ![]() Ten post edytował bzenek wto, 19 sie 2008 - 17:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest w TVP taki jeden konkurs audiotele. Beata Sadowska (wolałem ją w MTV) jeździ po Polsce, zatrzymuje się w różnych ładnych miejscach. Mówi kilka słów na temat tego co wokół i każe wysyłać SMSy z ilością kilometrów dzielących te miejsca od Wa-wy. Można coś tam wygrać. Dziś przy obiedzie, aż mi łyżka z ręki wypadła bo audiotele było z... DG. Sadowska pokazała się przy Pogorii, wspomniała o Pustyni Błędowskiej i całym dąbrowskim pojezierzu. A na koniec pokazało się zdjęcie pentagonu z napisem w stylu "Odcinek sponsorowany przez miasto DG". ![]() Szczerze mówiąc, przy dotychczasowej mizerii reklamowej naszego miasta, nie spodziewałem się takiego pomysłu. Wielki krok ekipy Podrazy w dobrą stronę ![]() Teraz kolej na wykupienie dnia w TVN Meteo. I to szybko. Zanim lato się skończy ![]() Troche pozno niz wcale....na stronie TVS zauwazylem tez baner Nemo.... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A 26 sierpnia na TVP1 od godziny 6.00 do 8.00 na life'ie z DG będzie "Kawa czy Herbata?".
Aż sobię obejrzę ;d -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A dokładniej skąd ma być ta "Kawa i Herbata"??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Może ktoś nagrać? Nie jestem wyposażony w polską telewizję
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: pon, 04 lut 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,095 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Dzisiaj widziałem reklamę na telebimie PKZ "Kawy czy herbaty"!!! 26 sierpień ( wtorek ) godzina 6.00 - 8.00 studio w Nemo Wodny Świat wszystko na żywo Prowadzenie Krzysztof Turowski i Iwona Schymalla pozdro za www.dabrowa-gornicza.pl "Kawa czy herbata ?" na żywo z Dąbrowy Górniczej W najbliższy wtorek, 26 sierpnia od godz. 6, widzowie TVP 1 będą mogli delektować się poranną kawą lub herbatą w towarzystwie dąbrowskich pejzaży, miejskich atrakcji i specjalnych gości. Wszystko dzięki popularnemu programowi „Kawa czy herbata ?”, który we wtorek swoje studio rozłoży w Aquaparku „Nemo”. Tam pojawi się wiele ciekawych osobistości z naszego miasta; sportowców, artystów i gwiazd estrady. Poza tym widzowie zobaczą m. in. malownicze plenery Pogorii III i Pustyni Błędowskiej. Nie zabraknie także dąbrowskich ciekawostek i historii miasta. Zapraszamy do oglądania programu „Kawa czy herbata ?” w TVP 1 we wtorek od godz. 6 do godz. 8. Ten post edytował kursor pią, 22 sie 2008 - 08:18 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Jest w TVP taki jeden konkurs audiotele. Beata Sadowska (wolałem ją w MTV) jeździ po Polsce, zatrzymuje się w różnych ładnych miejscach. Mówi kilka słów na temat tego co wokół i każe wysyłać SMSy z ilością kilometrów dzielących te miejsca od Wa-wy. Można coś tam wygrać. Dziś przy obiedzie, aż mi łyżka z ręki wypadła bo audiotele było z... DG. Sadowska pokazała się przy Pogorii, wspomniała o Pustyni Błędowskiej i całym dąbrowskim pojezierzu. A na koniec pokazało się zdjęcie pentagonu z napisem w stylu "Odcinek sponsorowany przez miasto DG". ![]() Szczerze mówiąc, przy dotychczasowej mizerii reklamowej naszego miasta, nie spodziewałem się takiego pomysłu. Wielki krok ekipy Podrazy w dobrą stronę ![]() Teraz kolej na wykupienie dnia w TVN Meteo. I to szybko. Zanim lato się skończy ![]() Wlasnie przed chwila wiedzialem to w calosci. Oczywiscie pierwsze zdanie wypowiedziane przez prowadzaca zaczyna sie od slow 'Dziś dotarłam na Śląsk ...' |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
no więc właśnie, zapowiedź "jestem na śląsku w DG..." powaliła mnie na kolana , a ponoc mam sie relaksowac na urlopie ;p ehh... może doczekamy czasów kiedy ludzie zaczną myślec zanim coś palną :/
ps: plus za pomysł za zwrócenie uwagi na DG -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: pon, 14 lip 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza (Gołonóg) Nr użytkownika: 1,373 Płeć: Kobieta ![]() |
"jestem na śląsku w DG..." kiedy będza odróżniać Zagłębie od Śląska -------------------- BO KAŻDY SZUKA KOGOŚ BY ISĆ TĄ SAMĄ I W DZIEŃ W NOCY
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Może tak kiedyś ktoś przywitałby się:
"Dziś dotarłam do Zagłębia. Witam Państwa z Gliwic!" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Jutro od 6.00 - 8.00 program TVP1 "Kawa czy herbata" na żywo z Dąbrowy Górniczej. Wybiera się ktoś do Nemo? pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jutro od 6.00 - 8.00 program TVP1 "Kawa czy herbata" na żywo z Dąbrowy Górniczej. Wybiera się ktoś do Nemo? Bój się boga kursor - o tej porze ? ![]() Straszna to będzie próba dla ciekawych osobistości z naszego miasta. Sportowcy, artyści i gwiazdy estrady to lubią sobie pospać. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Niech ktoś nagra, wrzuci na jakiegoś YT czy coś... Niestety nie dam rady obejrzeć.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i juz po emocji
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 08:22 |