![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hahaha to sie krakusy odgryzly - "zakaz wjazdu" nam zafundowali....i to naszym kosztem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ja bym lepiej zadał pytanie kto tam w tej eskadrze pracuje: kogo syn, siostrzeniec albo bratowa..
Jakieś denne mają te pomysły wyjątkowo.. 2 wtopy i co do 3 razy sztuka? Jeśli metropolia, to tylko Śląsko-Dąbrowska! -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Poczytajcie komentarze:
http://www.wykop.pl/link/123244/aglomeracj...a-nowe-logo-wtf |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
bo zapewne by było 25 razy drozej
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poczytajcie o innych wałach eskadry:
http://wiadomosci.onet.pl/1887283,11,item.html http://www.rp.pl/artykul/10,240162.html homoseksualne logo Białegostoku do tego zrzynka - ciekawe z czego zrzynkę zrobili by wykonać nasze obleśne logo Ten post edytował xMarcinx sob, 27 gru 2008 - 19:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Jak od B-stoku wyciągnęli ponad 2 mln, to ciekawe ile "od nas" wzieli...
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
I to nie tylko tam sie podobno popisali. Juz gdzies tez mieli podobna "wpadke" jak w Bialymstoku
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I to nie tylko tam sie podobno popisali. Juz gdzies tez mieli podobna "wpadke" jak w Bialymstoku ![]() tam chyba naprawdę pracują homoseksualiści :/ wszędzie gejowskie akcenty |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
nie wspominając o tym, że napisali sami sobie skrypt do fikcyjnych komentarzy :/ żal.pl
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Śląsk liderem dobrobytu Okazuje się, że właśnie Śląsk jest liderem dobrobytu /RMF Wtorek, 13 stycznia (07:28) Każdy chciałby mieszkać tam, gdzie są do tego najlepsze warunki. To nie ulega żadnym wątpliwościom. A czy takie wymarzone miejsce do życia jest również w Polsce? Wszystko wskazuje na to, że tak... Otóż, jak wynika z wyliczeń "Rzeczpospolitej", jeśli mieszkać i pracować, to najlepiej na Śląsku - Standard życia jest tam najwyższy w Polsce. W wyliczonym przez gazetę wskaźniku dobrobytu Śląsk wiedzie prym (1,86 pkt), nieznacznie wyprzedzając województwo mazowieckie (1,79 pkt). "Rz" brała pod uwagę różnice w płacach i bezrobociu między najlepszymi i najgorszymi pod tym względem województwami.czytaj dalej Dlaczego Śląsk tak wyraźnie wyprzedził inne regiony, dystansując też Mazowsze? Jednym słowem uśmiech mieszkańcom Śląska nie schodzi z ust... /AFP - Jest tam silny przemysł, silne związki zawodowe, które potrafią wywalczyć sobie podwyżki. Co więcej, Śląsk znajduje się w czołówce regionów o dużej atrakcyjności inwestycyjnej, więc firmy chętnie lokują tam swoje inwestycje - mówi gazecie dr Wojciech Dziemianowicz z Uniwersytetu Warszawskiego. Statystycznie najgorzej żyje się w Warmińsko-Mazurskim (ma najniższy wskaźnik dobrobytu - 1,0),a także w Podkarpackim i Kujawsko-Pomorskim. Nie dość, że zarabia się tam niewiele, to trudno w ogóle znaleźć pracę - wyjaśnia "Rz". Szczegóły wyliczeń - w dzisiejszym wydaniu "Rzeczpospolitej". INTERIA.PL/PAP -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krótko: ROTFL!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Na śląsku czy w śląskim?
W ESCE reklamują akcję "ja slązak, ja europejczyk" czy jakos tak. Ciekaw jestem czy to ma być w całym województwie czy tylko w jego śląskiej części. Jesli w całym to jakim prawem moja siostra (licealistka) ma sie okreslac czy jest ślązaczką czy europejką! Ja zamierzam w tej sprawie intrerweniować w UW, UM i kuratorium. Walczmy wszyscy o nieśląskość naszych dzieci! -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Eskadra rządzi, projektuje i kasuje!
Dowiemy się wreszcie co to za desant? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na śląsku czy w śląskim? W ESCE reklamują akcję "ja slązak, ja europejczyk" czy jakos tak. Ciekaw jestem czy to ma być w całym województwie czy tylko w jego śląskiej części. Jesli w całym to jakim prawem moja siostra (licealistka) ma sie okreslac czy jest ślązaczką czy europejką! Ja zamierzam w tej sprawie intrerweniować w UW, UM i kuratorium. Walczmy wszyscy o nieśląskość naszych dzieci! Raczej nie ma się co spodziwać że artykuł dotyczył tylko Sląska bez Zagłębia w świadomości większości ludzi w Polsce także niestety dziennikarzy nie istnieje termin Zagłębie Dąbrowskie, o dziwo częsciej o istnieniu Zagłębia można usłyszeć na TVP Katowice niż w mediach z innych regionów naszego kraju. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
przecie my wszyscy jesteśmy slazakami wiec w czym problem? jak się nie podoba, to jedź do małopolskiego
poza tym http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8..._z_Eskadra.html Białystok już podziękował eskadrze, a kiedy to zrobi DG? Ten post edytował xMarcinx czw, 15 sty 2009 - 17:40 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
przecie my wszyscy jesteśmy slazakami wiec w czym problem? jak się nie podoba, to jedź do małopolskiego Skoro jesteś to Twoja sprawa, ale proszę Cię...nie pierd... takich głupot "że wszyscy jesteśmy ślązakami". Ja bynajmniej nie jestem ślązakiem. I nie wiem czy wiesz, ale jesteśmy w małopolsce... Więc nie musze jechać do woj. małopolskiego Ten post edytował szer czw, 15 sty 2009 - 18:04 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Może Ty jesteś ślązak, ale ja jestem ZAGŁĘBIAKIEM! To, że mieszkam w woj.sląskim nie czyni ze mnie ślązaka. I może się jeszcze Twojej śląskiej gwary mam uczyć, co?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Tak ilość bzdur w kilku linijkach że nie wiem czy jest sens odpowiadać ci w sposób merytoryczny
przecie my wszyscy jesteśmy slazakami wiec w czym problem? Jestesmy takimi samymi Slązakami jak mieszkańcy Częstochowy czy Bielska Białej, robisz podstawowy a może "podstawówkowy" ![]() Po drugie zagalopowałeś się z mówieniem kto gdzie ma jechać jesteś w zdecydowanej mniejszości więc jak juz ktoś ma wyjeżdzać to możesz to zrobic ty jak sie czujesz tak bardzo Ślązakiem to za Brynice jest niedaleko Po trzecie to kolejną bzdurę wyjasnił ci szer Ten post edytował BARES czw, 15 sty 2009 - 20:22 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ślazak = mieszkaniec woj. śląskiego ale też regionu śląskiego
jeśli odbierasz to tylko jako drugie to jesteś typowa ekwiwokacją |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:17 |