![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
a to dorzuce jeszcze jedno
typowo dąbrowskie ... http://www.onephoto.net/info.php3?id=363919 zrobiłem nowe zdjęcie w dąbrowie .. jeszcze ciepłe wczoraj cyknięte
takie typowo dąbrowskie ;-) http://www.onephoto.net/info.php3?id=363824# |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Dodać napis "Czerwone Zagłębie", powielić i sprzedawać jako pocztowkę lub pamiątkę z 1-majowego pochodu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pamietam wtedy ta akcje....tyle ludzi na placu przed/na pomniku.....ale udało się - pomnik ocalał. W koncu zbudowano go za pieniądze naszych rodziców - drugi pomnik w centrum - zaraz na wejsciu do parku Hallera - nie przetrwal.....ale tez go pamietam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie sie podoba, jak migawka na Discovery o komunistycznych Chinach albo Korei a to przecież Dąbrowa hehehehehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: FdZD Postów: 42 Dołączył: śro, 17 sty 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza/Sabadell/Barcelona Nr użytkownika: 405 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zobaczcie sobie moje wątki ze zdjęciami z Zagłębia :) Niektórzy zapewne już je widzieli na innych forach :)
kościoły neogotyckie w Dąbrowie Górniczej i Sosnowcu www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=365334 Strzemieszyce Wielkie www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=340829]http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=340829 pożar kancelarii parafialnej w Sosnowcu www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=361919 Jest jeszcze kilka ale muszę je znaleźć :) Ten post edytował Adasmos czw, 18 sty 2007 - 17:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 05 gru 06 Nr użytkownika: 356 ![]() |
To i ja dorzuce swoje 3 grosze :)
http://www.photosig.com/go/photos/view;jse...mp;forward=user Moje miasto we mgle:) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Ekstra jest to zdjęcie. A gdzie zrobione?? Okolice targowiska?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 05 gru 06 Nr użytkownika: 356 ![]() |
Blisko :) Planty przy Korczaka
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
http://img02.picoodle.com/img/img02/7/1/21...dem_540d6ca.jpg
moze nie do konca oddaje "miasto" ale to jest widok z mojego okna:D zgadnie ktos? |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
duzo fajnych fotek autorstwa Pawloka z SSC, miedzy innymi z dachu superjednostki
http://zdzichu.fotosik.pl/albumy/304765.html -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Aaaa jakies 2 dni temu w googlach mi znalazło tą galerie zdjęć i sobie przejrzałem
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szer mówisz o tych fotkach z powyższego linku?
bo jak dlamnie to są jakieś takie bardzo nijakie, by nie powiedzieć że nudne, poprostu "wypstrykane" jak leci, tak jak by ktoś nowy aparat testował ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 758 Płeć: Mężczyzna ![]() |
picaro, to moze zrób lepsze panoramy i wrzuć to chętnie obejrzymy.
znalazł się foto-pasek ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm Picaro no niezgodze się. Zdjęcia są fajne i liczą się intencje człowieka, który jes zrobił :). Potrafisz zrobić lepsze z lepszych pozycji to zapraszam do zrobienia...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojejwyraziłem swoją opinie, a zdjęcia sa jakie są i poprostu dla mnie "wspaniałe" nie są. I wcale nie odmawiam ani talentu, ani żadnych intencji autorowi, jakie kolwiek one były czy są. Czy potarfię robić lepsze? Tego nie wiem, bo trudno mi samemu ocenić, ale jak bede miał chiwlę to wrzuce jakieś foto gdzieś na stronkę i podam linka. Choć i tak się już ich pełno gdzieś tam pałęta po świecie. A może poprostu mi tematyka nie przypasowała, bo te bloki są paskudne więc osiedli, czy jakiegoś placu budowy to raczej nie będe fotografował, ale to co gdzieś tam mam to wrzucę. Oczywiście w tematyce DG. Bo chyba o takie foty tu chodzi. I jeszcze jedno zdanie w kwesti wyjaśnienia:Nie chodziło mi o to by krytykować te zdjęcia czy ich autora, a jedynie się zapytałem czy napewno słówko "wspaniałe" odnosi się do tych samych zdjęć, no i dodałem swoją opinię. Ale luzik
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Spoko Picaro
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
no i za to mu chwała
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurcze strasznie wygląda Huta Katowice na tle naszego miasta
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
fajna nawet ta wieczorna fota centrum
na tych innych huta rzeczywiście nie prezentuje sie najlepiej ale dąbrowa to miasto przemysłowe przynajmniej mamy pogorie i park zielona Ten post edytował filip13 śro, 05 gru 2007 - 18:06 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
http://picasaweb.google.com/picaro80/
no i znalazłem dzisiaj chwilkę, pogrzebałem w fotach i jakieś 2 galerie wymęczyłem na szybko a przy okazji znalazłem na picasaweb troszkę interesujących fotek z DG ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |