![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Mam rodziców, starszych kolegów więc mam prawo wiedzieć tyle co Ty. Nie uważam też, że wiem lepiej. Po prostu napisałem, że uważam, że motywacje ludzi były troszkę inne MOIM ZDANIEM. No ale Ty musiałeś naskoczyć, że oceniam negatywnie bo nie miałem odwagi wziąć udziału. Nie wiem po co te wycieczki ad personam. Mimo to pozdrawiam i życzę więcej otwartości na przeciwne poglądy ![]() W takim razie chętnie poczytam wspomnienia Twoich rodziców i starszych kolegów o tym, co działo się wówczas pod pomnikiem. Wielu z nas, ja również, mamy problem z pamięcią i, choćby, datą wydarzeń, więc te relacje będą dla nas niezwykle cenne. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Panowie, rozumiem post lub dwa posty komentujące zdjęcia, ale zrobił się tu mały OT. No chyba, że macie zdjęcia przedstawiające Waszą dyskusję..
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam pytanie: co widać z tego okna? chodzi o światło, które co wieczór się zaświeca na horyzoncie. widać jakby to było spory kawałek od bloku a jednak światło jest mocne.
zdjęcie zrobione z Morcinka 16. http://sh4dow.pl/d/e/0bce4c7c.png niestety zdjęcie jest słabej jakości, lepszego nie mam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sowa - nie mogę zlokalizować nr 16 a śnieg utrudnia identyfikację ulic. Możesz precyzyjniej zorientować blok i kierunek wykonania fotografii?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
http://sh4dow.pl/d/e/39d6308b.png tak będzie najłatwiej mi wytłumaczyć
![]() czyli ogólnie mówiąc zdjęcie robione w stronę Pogorii, Zielonej trudno mi tylko określić jak daleko to jest w rzeczywistości... Ten post edytował sowa czw, 22 gru 2011 - 00:05 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
a ja mam pytanie: co widać z tego okna? chodzi o światło, które co wieczór się zaświeca na horyzoncie. widać jakby to było spory kawałek od bloku a jednak światło jest mocne. zdjęcie zrobione z Morcinka 16. http://sh4dow.pl/d/e/0bce4c7c.png niestety zdjęcie jest słabej jakości, lepszego nie mam ![]() Zdjęcie mniej więcej w kierunku lotniska. Może to, to? Bo Łagisza jest chyba bardziej na lewo. Chyba, że coś tam jeszcze po drodze jest? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Zdjęcie dokładnie w kierunku lotniska i nic po drodze nie ma.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To co widać to łuna ze szklarni/cieplarni w Sarnowie, ale fajnie wygląda w mgliste dni - jak NOL jakiś
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
To co widać to łuna ze szklarni/cieplarni w Sarnowie, ale fajnie wygląda w mgliste dni - jak NOL jakiś ![]() http://g.co/maps/s4qnu czyli, że to jest takie oświetlone? |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie, dwa lata temu jak ją pierwszy raz zauważyłem to myślałem, że na Łagiszy coś świeci albo na bocznicach PKP (tak to wyglądało z perspektywy moich okien - raz wyżej raz niżej), ale kolega mieszka niedaleko tych szklarni i dopiero mi "naświetlił" sprawę skąd ta łuna.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: nie, 22 lis 09 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,570 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zgadzam się z Zibarem , to te szklarnie w Sarnowie . Widać je jadąc trasą i są naprawdę mocno oświetlone
|
|
|
![]() ![]()
|
|
łał
![]() ![]() nie wiedziałam w ogóle o istnieniu tych szklarni, a na pewno nie spodziewałabym się , że to szklarnie mogą być tak intensywnie oświetlane... Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
![]() Kilka dni temu specjalnie jeździliśmy po okolicy, żeby się upewnić - bo tak też mi się kojarzyło, że to szklarnie są ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Niesamowity jest też efekt, jak się jedzie DK86 w bardzo gęstej mgle w nocy - wygląda faktycznie jakby NOL wylądował, bo ni c gruchy ni z pietruchy w szczerym polu takie światło a nie widać skąd pochodzi, teraz też już wiem ale za pierwszym razem to się też mocno drapałem w głowę
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Niesamowity jest też efekt, jak się jedzie DK86 w bardzo gęstej mgle w nocy - wygląda faktycznie jakby NOL wylądował, bo ni c gruchy ni z pietruchy w szczerym polu takie światło a nie widać skąd pochodzi, teraz też już wiem ale za pierwszym razem to się też mocno drapałem w głowę ![]() A mnie parę lat temu na tyn forum powiedziano, że to kurnik ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
wystawiłem zdjęcia lotnicze naszych okolic
w trochę lepszej jakości niż zazwyczaj www.fotolot.com.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
Zapraszamy na spotkanie paralotniowe w ramach festiwalu nauki
będzie Jacek Gocyła , ja i wielu innych paralotniarzy będą zdjęcia i filmy z latania nad Afryką i Dąbrową Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś o paralotniarstwie i macie jakiekolwiek pytania to zapraszamy. spotkanie będzie w knajpie więc jest okazja do napicia się piwa ;-) Piątek 23.03.2012 Hala Widowisko - Sportowa „Centrum”, Al. Róż 3, Dąbrowa Górniczatam jest jakiś PUB sportowy - tam będziemy PS zabierzemy nasz sprzęt będzie można obejrzeć i pomacać Dzygit aaa zapomniełem godzina 18:00 - do 20:00 po 20:00 pewnie będe juz zbyt pijany Ten post edytował Dzygit śro, 21 mar 2012 - 19:13 |
|
|
![]()
|
|
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6...8671&type=1
konkurs - rozpoznaj lokalizacje w DG do wygrania fotoalbumy z DG więcej zdjęć lotniczych https://www.facebook.com/foto.lotnicze Dzygit |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |