![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo dawno nie jeździłem do Katowic Gierkówką w godzinach porannych a przez jakiś czas mnie to czeka. Dlatego mam prośbę o podanie informacji
Czy jadąc do Katowic- Centrum na godzinę 8:00 wystarczy jak wyjadę o 7:30? Podobno jest remont wiaduktu w Sosnowcu i korek robi się już od okolic Żylety. Jazda Jedynką i autostradą mnie nie urządza. Z góry dziękuję za odpowiedź ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie nie ma reguły, choć 4 razy w tygodniu spokojnie zdążysz, ale 5 już możesz nie, jak będzie gdzieś kolizja.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie pomogę wiele... jeżdżę tą trasą o 8.45 - mimo zwężenia w Sosnowcu da się spokojnie dojechać w 15-20min. Natomiast - tak jak napisał _Kamil - od czasu do czasu coś się wydarza. A to tunel zamknięty, a to wypadek i wszyscy zwalniają etc. Relatywnie często się coś dzieje na tej trasie.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja zjeżdżam co prawda na Szopienice (jeżdżę na 7:30) ale jak pisali poprzednicy - raz pół godziny spokojnie wystarczy, innym razem coś się wydarzy i jest korek, 5-15 minut postoisz, wystarczy, że spadnie trochę śniegu na przykład. Zależy gdzie jeździsz, ja np. ostatnio jeżdżę coraz częściej przez Sosnowiec, czas jest dokładnie ten sam ale nic nigdy mnie nie zaskakuje, jedynie dziury w Szopienicach okropnie więc jak masz nowe auto to nie polecam mimo wszystko. Tylko ja jeżdżę w okolice pętli tramwajowej na Zawodziu więc akurat mi przez Sosnowiec pasuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki Wam
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: nie, 03 lut 13 Nr użytkownika: 5,153 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jedź na 7. I korki ominiesz i szef zobaczy jak bardzo się starasz. Na koniec powrót o 18, a w samochodzie będziesz spędzał max 1 godz dziennie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jedź na 7. I korki ominiesz i szef zobaczy jak bardzo się starasz. Na koniec powrót o 18, a w samochodzie będziesz spędzał max 1 godz dziennie ![]() dobry pomysł i będę mieć więcej czasu na rozkulbaczenie wierzchowca pod firmą ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja jezdze na 6. do rudy slaskiej wiec w kato jestem ok. 5.30 i jest luzno
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Przed 8 korek jest na wiadukcie koło żylety, więc proponowałbym wyjechać nieco wcześniej niż 7.30. Z powrotem możesz się trochę denerwować. Ja jeżdżę na 6 i 14 więc nawet nie odczuwam problemów, 15-20 minut
![]() -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
dzisiaj jechałem pierwszy raz i faktycznie był korek ale nie było generalnie źle - może przytrzymał mnie 7-8 minut
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:24 |