![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 16 sty 13 Nr użytkownika: 5,135 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i impreza się udała. Może mało spektakularnie było ale obleci.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Apropo Origami i reklamy, to przecież normalne jest to, że lokal się reklamuje m.in na forach internetowych, tylko zamiast marketingu szeptanego który bardzo irytuje, lepiej prosto z mostu walić reklamę na forum i np. na hasło "forum dabrowa-gornicza.org" dają 10% zniżki. Do tego jakiś konkurs na kolację walentynkową przeprowadzony wraz z właścicielami forum i już wizerunek się poprawia ;-) Nie wiem kto jest managerem tej restauracji i czy takiego mają, ale póki co to kiepsko z pozytywną reklamą w społeczności.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,150 Płeć: Kobieta ![]() |
Bartku i chyba właśnie dzięki Tobie tutaj jestem z czego się bardzo cieszę :-)
Ale właśnie dlatego , że mam dość szczególne poczucie humoru Ty jesteś pierwszym zwycięzcą na tym forum. Za odwagę w wyrażaniu swoich poglądów dostajesz ode mnie zaproszenie na kolację dla dwóch osób [ skontaktuję się priva] Gratulacje ! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,150 Płeć: Kobieta ![]() |
Jako , że Bartek ma problem z dojazdem do nas oddaje zaproszenie na konto kogoś z aktywnych użytkowników forum.
Ogłaszam wobec tego konkurs : Kto ułoży najciekawsze hasło dla naszej restauracji? Typu :" Jami, jami w Origami" - ale to już znacie ![]() Konkurs trwa do 08 02 tj. do piątku do godz. 15.00 a zwycięzca dostanie zaproszenie dla 2 osób na weekendową kolację lub obiad :-) Podejmujecie się? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Zdechłe ryby, martwe śledzie.
W Origami na obiedzie. hymm chyba słaby ze mnie poeta ![]() (oczywiście no offence i wszystko w ramach żartu ![]() Ten post edytował gregol wto, 05 lut 2013 - 19:30 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT Zdechłe ryby, martwe śledzie. W Origami na obiedzie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja się chyba poddam walkowerem ![]() Chyba nie o takie hasło chodziło ![]() " Jak w Origami zjem śniadanie, to mnie ryra każde wyzwanie " eeeeee natchnęło mnie ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może tak
![]() Sushi master w Origami On uwiedzie Cię smakami -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
Nie ma bata, Origami w De Gie wymiata
I wersja bardziej oficjalna... W Origami serwują japońskie cuda, Każda randka tam się uda! ;-) Tak, wiem... kiepski ze mnie Leśmian... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() A dla gregola to musimy chyba stworzyć osobną kategorię ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
![]() ![]() Wymiatamy, to się wie! Sushi u Was każdy zje! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A może podejść do tematu inaczej - bez rymu? Proponuję nieco lokalne nawiązania np:
Czy znasz wagoniki sushi? (p. Izo - nie wiem czy prawda ale ponoć czasami mówi się wagoniki?) albo: Czy sushi może być górnicze? ![]() Sos sojowy czy karbid - wybór należy do Ciebie ![]() Ten post edytował Slyzaba śro, 06 lut 2013 - 21:10 -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Kilka moich propozycji:
"Nasze sushi smakiem kusi" "Zjesz tu sushi, znowu wrócisz" "Takie sushi, poznać musisz" I trochę z humorem: "Sushi...? Może sake?" Ten post edytował KAMAZ czw, 07 lut 2013 - 15:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to dodam coś jeszcze filozoficzno-refleksyjnie
Sushi albo Won - ton. Origami należy do Ciebie o kurczę Sylwek widzę dopiero teraz, że miałem podobny pomysł na hasło jak Twoje. Ups..... i tradycyjnie po częstochowsku kiedy słota, dzień do bani na Redenie Origami ! ![]() Ten post edytował Bathurst czw, 07 lut 2013 - 17:48 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
hehe widzę , że każdy układa w rytm branży , którą się zajmuje :-)
Ula - jak zapalony kibic, Slyzaba - we właściwym sobie spokojnym i rzeczowym tonie , Kamaz - gratulacje ale pewnie pomagała Ci żona ![]() Słuchajcie : zostało ponad trzy godziny i zaczynamy burzliwe obrady jury :-) Jeszcze jest szansa na wykazanie się . Wierszyki są obłędne ...pozwolicie , że wykorzystamy je na naszych reklamach.? Sama w życiu bym takich nie wymyśliła ![]() |
|
|
![]()
|
|
weekend blisko, z serca się rym wyrywa
![]() Nie chcę pizzy, nie chcę chleba W Origami sięgam nieba Origami Cię omami -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
hehe widzę , że każdy układa w rytm branży , którą się zajmuje :-) martwe ryby i zdechłe śledzie ![]() ![]() CYTAT Wierszyki są obłędne ...pozwolicie , że wykorzystamy je na naszych reklamach.? swój daję ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zarzucę kilka hasełek
![]() 1) Zamiast zajadać się pierogami wpadaj w mig do Origami ! 2) Zjesz dziś zupę,dwie przystawki wyjdziesz od nas piękny,gładki Dorzuć jeszcze udziec z kury i nie wyjdziesz dziś ponury ! 3) Czy to góry czy to lasy w Origami RARYTASY ! |
|
|
![]()
|
|
Zamykam konkurs i zaczynamy obrady :-)
Trzymajcie kciuki , żebyśmy się nie pobili.wykrakałam ![]() obrady naprawdę burzliwe: skład jury: - szef kuchni - Pani manager - Ja Naprawdę ciężko bo hasła są bardzo dobre i powstał mały konflikt między kucharzem a P. menager ![]() 1 : 0 dla kuchni ![]() I wyszło nam , że tak, nagrody główne w postaci kolacji/ obiadu dla 2 osób dostają: egzekwo: Ulabrzydula z wierszykiem W Origami serwują japońskie cuda, Każda randka tam się uda! ;-) " + za całokształt twórczości :-) Bathurst za wierszyk: " Nie chcę pizzy, nie chcę chleba, W Origami sięgam nieba " + za całokształt twórczości ale ja dodam od siebie , że ufundujemy dodatkowe nagrody w postaci zestawu sushi + 2 soki ze świeżych pomarańczy dla wszystkich uczestników konkursu! Tj.: gregol, yaku, KAMAZ, bonus11, Slyzaba Prosimy o rezerwowanie stolików pod nr tel. 508-38-77-07 Nagrody są do odebrania od teraz do środy 13 lutego :-) Każdemu z Was wyślę na priva hasło , które proszę podajcie rezerwując stolik. Gratuluję zwycięzcom i zapraszam do nas :-) Smacznego :-) Ten post edytował Izabela Gil pią, 08 lut 2013 - 15:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ale fajnie. Dziękuję ![]() na coś się przydały moje przerwy w pracy na odmóżdżenie ![]() Od dziś zaczynam bujać o obłokach na dobre ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziękuję również
![]() Jeśli nic się nie zmieni to będziemy w sobotę - stolik zarezerwowany. Ten post edytował Slyzaba pią, 08 lut 2013 - 19:11 -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:43 |