![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przy okazji rozkładania kebaba na części i rozwodzenia się nad jego szkodliwością, przypomniał mi się niemały hit, jak to Turka w Sosnowcu sanepid odwiedził
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
ojeje trochę Was sprowokowałam .
Czasem sama sięgam po ...wrrrrr czipsy... kebaba nie tkne ze względu na filmik powyżej i kilka innych informacji. Może i jesteśmy do chemii przyzwyczajeni ale ja jestem mocno obrzydliwa - warunki w jakich to jest robione i przez kogo:( Syf i tyle... ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm - gdyby tak do tego podchodzić to chyba nic byśmy nie jedli
![]() Bo po materiałach z cyklu "7 życie kurczaka" i innych z odwiedzin w zakładach mięsnych trzeba by było zostać jaroszem ... tylko czy aby roślinki rosną naturalnie? ![]() Nie ma co przesadzać ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czerwona buda w centrum kebab duży za 11zl sos łagodny.. dostajemy bardzo luźno zawiniętego kebaba (bez widelca nie da rady, chyba że lubimy się opaćkać), jego główny skład to zwykła kapusta, bardzo mało czerwonej i jeszcze mniej mięsa.. najeść się można, jednak do tego co dostaje się w centrum s-ce w Istambule to się chowa.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj zauważyłem nowy duuuży lokal w centrum, przy Placu Wolności, obok PLANETY: Kebab J...cośtam... Ktoś był?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przy dawnym kinie ARS nie ma już fitness klubu (bodajże ALLEGRI się nazywał). Wczoraj zauważyłem, że powstał tam nowy kebab.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na centrum trwa "WYSYP KEBABÓW" , klika miesiecy temu Marhaba Kebab koło Planety, teraz powstał nowy Istambul Kebab w budkach koło DH Centrum, Na ulicy Paryskiej Nadir Kebab,, przy kinie Ars w lokalu po Allegro- fitness- równiez Kebab jest otwierany oraz na ulicy Okrzei obok Profesjonała- chyba Nazar Kebab ( auto z taka reklamą tam stoi). Czyli 5 kebabów na centrum w ok 3-4 miesiace ;] to nie ma racji bytu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na centrum trwa "WYSYP KEBABÓW" , klika miesiecy temu Marhaba Kebab koło Planety, teraz powstał nowy Istambul Kebab w budkach koło DH Centrum, Na ulicy Paryskiej Nadir Kebab,, przy kinie Ars w lokalu po Allegro- fitness- równiez Kebab jest otwierany oraz na ulicy Okrzei obok Profesjonała- chyba Nazar Kebab ( auto z taka reklamą tam stoi). Czyli 5 kebabów na centrum w ok 3-4 miesiace ;] to nie ma racji bytu. No, ten kebab na Okrzei mam centralnie pod moim miejscem pracy - ale bardzo długo się organizują z nim. A ten na Kościuszki koło Telepizzy to też Istamubul - czyżby już trzeci, czy któryś z dotychczasowych się tam przeniesie? |
|
|
![]()
|
|
Uwaga - w BIG PIZZA zauważyłem wczoraj ogłoszenie o treści mniej więcej:
DRUGI KEBAB GRATIS JEŚLI PIERWSZY ZJESZ do 5 MIN ![]() -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
........I JEŚLI W KOLEJNYCH 5 MINUTACH NIE ZWRÓCI SIĘ KEBABA
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
a ma ktoś nr tel i menu istambul kebab z kościuszki tego bliżej centrum, bo ponoć są na dowóz, ale w necie oferty nie znalazłem, a do nich jakoś nie po drodze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |