![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Leszek nie zrozumiałeś mnie. IMO żadną obelga nie jest, że ktoś czyta GW - o ile ma świadomość ich nadinterpretacji faktów i przedstawiania ich w jedynym i słusznym ujęciu. To, że Tobie coś z czymś się kojarzy to jedno, jak jest naprawde to drugie. Prezes bandytami nazwał chuliganów ze stadionów, a nie osoby uprawiające politykę na stadionach. Wyjechałem z GW tylko i wyłącznie z prostego prostego powodu już kilka razy byłem na zdjęciu z podpisem "neofaszysci". Co lepsze, zdjęcie prezentuje legalny pochód z okazji 11 listopada (w Warszawie) m.in członków KoLibra, Ruchu Republikańskiego, UPR, ONR i atakująca go grupkę ANTIFIARZY, którzy przecie są wyznacznikiem kto jest naziol a kto nie;)
Ten post edytował xMarcinx pon, 24 paź 2011 - 15:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych.
Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... CYTAT Prezes bandytami nazwał chuliganów ze stadionów Dopiero po wyborach, wcześniej twierdził, że to patrioci prześladowani przez złego Tuska. Ale to już totalny offtop, z mojej winy zresztą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych. Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... To kolejny Offtop dotyczący salutu rzymskiego, którym posługiwali się narodowcy na długo przed Hitlerem (zarówno 17 wiek jak i 19). No i znowu pytanie czy powitania Sława (Polsce)! To pozdrowienie Hitlera czy nie? Dla mnie nie, niemniej niektórzy już tak jakoś mają, że na wszystko muszą patrzeć przez pryzmat Hitlera. Przez co ich zdaniem cywilizacje powinny zakopywać swoje całe dziedzictwo (dziwnie wpisuje się w cele Antify). Dla mnie czymś innym pozdrowienie się dwóch narodowców w tym geście krzyczących sława! czy też podczas składania przysięgi narodowej, od tegoż samego gestu w otoczce słów Sieg heil.. Ja bym raczej pragnął zwrócić uwagę na statut ONR, WM czy każdej innej narodowej organizacji, która odcina się od przemocy od "statutu" Antify, gdzie czytamy: CYTAT KIM JESTEŚMY? Grupą radykalnych antyfaszystów mających na celu fizyczne i ideologiczne wyeliminowanie skrajnej prawicy jako siły politycznej. Nasza działalność jest odpowiedzią na aktywność ugrupowań szerzących faszyzm, nazizm, rasizm, antysemityzm, nacjonalizm i homofobię. Idee te traktujemy jako bezpośrednie zagrożenie dla swobody jednostek. Wychodzimy z założenia, że w kraju tak mocno doświadczonym przez systemy totalitarne nazizmu, a także państwowego komunizmu, tego typu ideologie i próby ich szerzenia powinny spotykać się ze zdecydowanym i skutecznym sprzeciwem. Nie akceptujemy żadnej współpracy z policją, służbami specjalnymi i partiami politycznymi. Dopiero po wyborach, wcześniej twierdził, że to patrioci prześladowani przez złego Tuska. Ale to już totalny offtop, z mojej winy zresztą ![]() Nie po, bo jeszcze przed, chodźmy w "debacie" z Lisem, wcześniej jeszcze podczas kilku wystąpień w miastach, nie wspominając o konferencji jak Tusk zamknął stadiony i karał za nieprzychylne transparenty. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Każda gazeta ma swoją wizję świata i przedstawia fakty tak, by do niej najlepiej pasowały - i wyborcza nie jest tu żadnym wyjątkiem. Dodatkowo rzetelność i warsztat tzw. dziennikarzy również pozostawia bardzo wiele do życzenia - w każdej chyba gazecie, poczynając od lokalnych. Skoro podpisali Cię jako neofaszystę - nie dziwię się, że jesteś z tego powodu zły, ale to, że pochód jest legalny nie oznacza od razu, że wszyscy biorący w nim udział są czyści jako lelije. Czy to nie ONR ma gustowne brunatne koszule, a kilku jego członków skazano za hajlowanie? Jakoś nie przypominam sobie, żeby organizacja się od nich odcięła... To kolejny Offtop dotyczący salutu rzymskiego, którym posługiwali się narodowcy na długo przed Hitlerem (zarówno 17 wiek jak i 19). No i znowu pytanie czy powitania Sława (Polsce)! To pozdrowienie Hitlera czy nie? Dla mnie nie, niemniej niektórzy już tak jakoś mają, że na wszystko muszą patrzeć przez pryzmat Hitlera. Przez co ich zdaniem cywilizacje powinny zakopywać swoje całe dziedzictwo (dziwnie wpisuje się w cele Antify). Dla mnie czymś innym pozdrowienie się dwóch narodowców w tym geście krzyczących sława! czy też podczas składania przysięgi narodowej, od tegoż samego gestu w otoczce słów Sieg heil.. Szkoda tylko, że sami przyznali się do tego. Swastyki na ramię też jeden nie założył po to, by wspominać Podhalan... CYTAT We wrześniu Sąd Rejonowy w Opolu skazał trzy osoby (w tym dwóch studentów) za hajlowanie podczas ubiegłorocznych Piastonaliów w kampusie UO. Po koncercie muzycznym ustawili się w kole i zaczęli hajlować, a jeden z nich założył na ramię opaskę ze swastyką. Początkowo oskarżeni próbowali przekonywać, że nie hajlowali, tylko wykonywali "starogermańskie pozdrowieniem boga słońca". Inny tłumaczył, że był to rzymski salut. Ostatecznie wszyscy przyznali się do winy i przeprosili za swoje zachowanie. Ale zapewne i tak "żadne krzyki i żadne płacze nie przekonają Cię, że czarne jest czarne, a białe białe" ![]() To mój ostatni post w tym temacie - Ty też nie jesteś w stanie mnie przekonać. Są ciekawsze rzeczy od jałowych dyskusji -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
To kolejny Offtop dotyczący salutu rzymskiego, którym posługiwali się narodowcy na długo przed Hitlerem (zarówno 17 wiek jak i 19). No i znowu pytanie czy powitania Sława (Polsce)! To pozdrowienie Hitlera czy nie? Dla mnie nie, niemniej niektórzy już tak jakoś mają, że na wszystko muszą patrzeć przez pryzmat Hitlera. Przez co ich zdaniem cywilizacje powinny zakopywać swoje całe dziedzictwo (dziwnie wpisuje się w cele Antify). Dla mnie czymś innym pozdrowienie się dwóch narodowców w tym geście krzyczących sława! czy też podczas składania przysięgi narodowej, od tegoż samego gestu w otoczce słów Sieg heil.. Ja bym raczej pragnął zwrócić uwagę na statut ONR, WM czy każdej innej narodowej organizacji, która odcina się od przemocy od "statutu" Antify, gdzie czytamy: Kurcze Marcin tylko powiedz mi jedno - dlaczego ci ludzie (narodowcy czy jak tam ich zwał) posługują się głównie dwuznacznymi symbolami? Dlaczego stylistyka tych symboli jest podobna do tej z flag nazistów? Mamy więcej pięknych symboli nie kojarzących się z Hitlerem - dlaczego ich właśnie nie używać aby nie być posądzonym o neofaszyzm? To jest właśnie dla mnie dziwne. A żebyś mnie właściwie ocenił to powiem, że ostatni raz "wybiórczą" czytałem z 15 lat temu, na co dzień czytuję "PDZ" jeśli ma to znaczenie. |
|
|
![]()
|
|
Kurcze Marcin tylko powiedz mi jedno - dlaczego ci ludzie (narodowcy czy jak tam ich zwał) posługują się głównie dwuznacznymi symbolami? Dlaczego stylistyka tych symboli jest podobna do tej z flag nazistów? Mamy więcej pięknych symboli nie kojarzących się z Hitlerem - dlaczego ich właśnie nie używać aby nie być posądzonym o neofaszyzm? To jest właśnie dla mnie dziwne. A żebyś mnie właściwie ocenił to powiem, że ostatni raz "wybiórczą" czytałem z 15 lat temu, na co dzień czytuję "PDZ" jeśli ma to znaczenie. Znaczenia raczej nie ma ![]() Przypomnę tymi symbolami posługiwali się narodowcy na długo długo przed Hitlerem. Dziwne i niesprawiedliwe by było gdyby mieli porzucić je, porzucić możliwość kultywowania tradycji swojego ruchu, tylko dlatego, że pojawił się jakiś tam Hitler i "zawłaszczył" je sobie. Warto też zwrócić uwagę na jedną z podstawowych tez jednego z najbardziej znanych socjologów naszych czasów Ernesta Gellnera, któregoż to zdaniem nacjonalizm jako idea był bytem pierwotnym wobec narodu, naród jest tylko i wyłącznie ekspresją ów idei. Przenosząc to na nasze podwórko, wyobrażasz sobie (od strony producenta) cole w zielonym woreczku z nazwa pisaną czcionką times new roman, zamiast dotychczasowej? Domyślam się, że nie, a to raptem 125 lat tradycji, kiedy w przypadku nacjonalizmu mówimy o setkach i tysiącach lat. Ten post edytował xMarcinx pon, 24 paź 2011 - 20:13 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Podaj mi przykład agresji skierowanej przez ANTIFE do przeciętnego Kowalskiego, takiego niezwiązanego ze skrajnie nacjonalistycznymi formacjami. Bardzo mnie to ciekawi, bo osobiście nie znam, ale zdaje sobie sprawę, że "moje" media lubią kłamać i zakłamywać prawdę. Więc czekam. Tym samym tropem mogę Ciebie poprosić byś podał mi przykład pobicia przeciętnego Kowalskiego, przez kogoś z ruchu nr. Poza tym kiepska retoryka, to że ktoś się utożsamia z poglądami narodowymi, oznacza, ze trzeba go bić metalowa pałka? Mi to przypomina Hitlera, jesteś Żydem więc do pieca.. i to są ANTYFASZYŚCI?! Sądzę, że rozumiesz co czytasz, więc zwyczajnie manipulujesz moją wypowiedzią, która dotyczyła potępienia zarówno promocji symboli komunistycznych jak i faszystowskich. I była tylko próbą odpowiedzi na pytanie dlaczego jedno wolno drugie nie. A poza tym nigdzie nie napisałem, że pochwalam skrajny sposób działania ANTIFY. Bo dla mnie to legalne działania stowarzyszenia Nigdy Więcej są słuszne, a nie robienie tego samego co "łysi". A dla spełnienia Twojej prośby: to co działo się w M9 (nie wiem jak teraz sytuacja, się tam ma), to co dzieje się teraz w Białym stoku czy to co dzieje się na stadionach (na szczęście coraz częściej incydentalnie)... itd. CYTAT Niestety u nas w kraju mam wrażenie, że tłumnie polskość można manifestować przez wyzywanie mniejszych lub większych grup społecznych. Nie spotkałem takich haseł, jedynie separatystyczne. Czyli dokładnie takie jakimi posługują się izraelici. Z tym, że u nich to tez przejawia się też czynem - murem izraelsko-palestyńskim. Jeśli chodzi natomiast o hasło nasze ulice i kamienice, to chyba wiesz, że jest to odpowiedz na hasło którym przed wojną posługiwali się wyznawcy wiary Mojzeszowej w stosunku do polaków. Nie spotkałeś takich haseł jak "kto nie skacze jest pedałem hej hej hej" czy "chłopka i dziewczyna normalna rodzina"? Zresztą nie chodziło mi tu tylko o środowiska związane z ONR czy MW. Również o tych spod znaku krzyża jak i różnych innych. A ta wypowiedź z której wyrwałeś to zdanie tyczyła ogółu Polaków. I była smutnym pytaniem w powietrze dlaczego nie potrafimy tak jak w sylwestra (np.) bawić się 11listopada. CYTAT Ja mówię o koncertach dla ludzi, nie dla grupki zainteresowanych. Scena RAC raczej tłumów nie przyciągnie. Myślę o koncertach typu sylwestrowe czy na dni miasta, duże (na naszym rynku muzycznym) gwiazdy, transmisja spod PKiN w Warszawie na całą Polskę, pomniejsze wydarzenia w miastach w Polsce, fajerwerki itd. Bez nadęcia i martyrologii. Tylko, że to nie RAC, a m.in zespól Piersi. Impreza w części historycznej prowadzona przez IPN i muzeum warszawskie. Martyrologia jest była i będzie, bo jest wpisana w historie, co oczywiście nie znaczy, że nie można się cieszyć i bawić. Proszę Cię.. nie zauważyłeś jeszcze, że wiem o czym piszę. Miałem pisać już w tamtej wypowiedzi abyś nie wyskakiwał mi z Kukizem ale pomiąłem. CYTAT Tej samej na której wyraźnie widać tych którzy popierają serbskie Kosowo? Sądzę, że kto jak kto ale Ty wiesz co nieco o sprawie Kosowa i konsekwencji przyłączenia tej części Serbii na dalsze losy Bośni i Hercegowiny. A jeśli nie wiesz to nie przywołuj demonstracji, która ośmiesza Twoje argumenty. Bo są rzeczy, których nawet w demokratycznie tolerować nie można.. Znowu generalizujesz i wkładasz wszystkich do tego samego worka. Idąc Twoim tokiem, trzeba by powiedzieć, że koncert Arki Noego jest nazistowski, bo zawsze znajdzie się ktoś z takimi poglądami w okolicy. To co Wasze środowisko jest aż tak kulawe, że wpakowuje Wam się ktoś w Waszą manifestację, kto robi Wam czarny PR i macie to w dupie? Bo jeśli pozwalacie aby grupka ludzi szła z dużym banerem tak aby każdy ich widział mimo, że jak próbujesz nam wcisnąć nie zgadzacie się z tym, a Wy to ignorujecie to albo jesteście dupy albo coś tu nie gra. Pokazujesz nam w tym wątku idealną kwintesencję całego ruchu "narodowego" tańczyć na granicy i idealnie uważać na każde słowo. Tak aby zawsze móc mówić o machaniu do słońca czy innych bzdurach. A to, że ludzie Waszej ideologii czasem pobiją lub zakatują murzyna, wybiją kamieniami szyby w oknach cyganom czy powyzywają na stadionach się nawzajem od żydów to nic.. bo to przecież nie my. "w każdym środowisku znajdą się zwyrodnialcy.. i bla bla bla to sam shit od lat. Dla mnie też ta dyskusja nie ma sensu. Bo wszystkie te argumenty już znam. Ten post edytował gregol wto, 25 paź 2011 - 00:45 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Podyskutowaliśmy trochę sobie o idei, ale jeśli ktoś z Was byłby dalej zainteresowany wyjazdem na Marsz Niepodległości do Warszawy 11.11.2011 proszę o kontakt na mail:
klub.dabrowa@gmail.com ------------------------ Regulamin Marszu Niepodległości 2011 http://marszniepodleglosci.pl/2011/10/09/r...dleglosci-2011/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Gdzieś ten nadmiar testosteronu trzeba wypuścić, ale czy koniecznie 11 listopada i w stolicy?
|
|
|
![]()
|
|
Sądzę, że rozumiesz co czytasz, więc zwyczajnie manipulujesz moją wypowiedzią, która dotyczyła potępienia zarówno promocji symboli komunistycznych jak i faszystowskich. I była tylko próbą odpowiedzi na pytanie dlaczego jedno wolno drugie nie. A poza tym nigdzie nie napisałem, że pochwalam skrajny sposób działania ANTIFY. Bo dla mnie to legalne działania stowarzyszenia Nigdy Więcej są słuszne, a nie robienie tego samego co "łysi". A dla spełnienia Twojej prośby: to co działo się w M9 (nie wiem jak teraz sytuacja, się tam ma), to co dzieje się teraz w Białym stoku czy to co dzieje się na stadionach (na szczęście coraz częściej incydentalnie)... itd. Zawodzi Cie stosowana heurystyka. Nie mam pojęcia skąd wiesz, że ów kibice to akurat członkowie ów ruchów? Nie wiem, też od kiedy osoby w M9 są przykładami typowego Kowalskiego? A już zupełnie nie wiem co ma do tego Białystok, czy też ogólnie tereny przygraniczne? Wszelkie teorie konfliktu społecznego, jak jeden mąż rzeczą, że nie jest możliwe istnienie społeczeństwa multikulturowego, gdyż wiąże się to z funkcjonowaniem zupełnie innych wartości, często będących w opozycji wobec siebie, co powoduje liczne napięcia. A gdzie jak gdzie, ale na granicach najlepiej je widać, poprzez powszechne eksponowanie przez społeczności swojej tożsamości narodowej i odcięcie od innego narodu. Tak więc, nie wiem czy wobec tego, uważasz, że tylko osoba o poglądach prawicowych może odczuwać tożsamość narodową czy może, że wszyscy na granicy mają takie poglądy? Zresztą z tego co wiem, to zaczęło się od demontowania tabliczek w języku polskim, a następnie karaniu Polaków za takie tabliczki na domu. Już zupełnie pomijając pozbawienia tak podstawowych praw mniejszości, jak zapis nazwiska w języku ojczystym. I właśnie z powodu niemożności istnienia społeczeństwa multikulturowego NR czy Endecja postuluje za separatyzmem, który lewica jak to lewica lubi przedstawić jako element rasizmu. Nie spotkałeś takich haseł jak "kto nie skacze jest pedałem hej hej hej" czy "chłopka i dziewczyna normalna rodzina"? Zresztą nie chodziło mi tu tylko o środowiska związane z ONR czy MW. Również o tych spod znaku krzyża jak i różnych innych. Nie wiem co w ów hasłach nieprawidłowego. Zwykłe demokratyczne wyrażanie poglądu, które jakie by nie były należy uszanować. Poza tym to jest konflikt bardziej lewica vs prawica. Tak, wiec nie wiem, co te hasła mają do tematu. A ta wypowiedź z której wyrwałeś to zdanie tyczyła ogółu Polaków. I była smutnym pytaniem w powietrze dlaczego nie potrafimy tak jak w sylwestra (np.) bawić się 11listopada. Już Ci odpowiedziałem, bo zaraz przyleci Antifa. Proszę Cię.. nie zauważyłeś jeszcze, że wiem o czym piszę. Miałem pisać już w tamtej wypowiedzi abyś nie wyskakiwał mi z Kukizem ale pomiąłem. bo co Kukiz to jakiś trendowaty jest? zaproszenie dostali też chłopaki z T. Love i wieli innych kapel, większość wypięła się jak dowiedziała się, że impreza o charakterze narodowym, a kolejni, kiedy dotarło do nich, że mieli by grać za darmo... To co Wasze środowisko jest aż tak kulawe, że wpakowuje Wam się ktoś w Waszą manifestację, kto robi Wam czarny PR i macie to w dupie? Bo jeśli pozwalacie aby grupka ludzi szła z dużym banerem tak aby każdy ich widział mimo, że jak próbujesz nam wcisnąć nie zgadzacie się z tym, a Wy to ignorujecie to albo jesteście dupy albo coś tu nie gra. Jak pisałem banery są sprawdzane przez policje tak jak transparenty i hasła. Organizator, nie ma jakiejkolwiek władzy by decydować kto ma uczestniczyć w marszu a kto, przychodzą ludzie i idą to co robią, robią na swoją odpowiedzialność. Żyjemy w wolnym kraju. Pokazujesz nam w tym wątku idealną kwintesencję całego ruchu "narodowego" tańczyć na granicy i idealnie uważać na każde słowo. Tak aby zawsze móc mówić o machaniu do słońca czy innych bzdurach. hola hola a)pierw był salut rzymski, przyszedł Hitler i jest SH, Hitlera nie ma, ale według lewicy to dalej SH mimo,że wykonujący ten gest ostro się od niego odżegnują b)było sobie takie miasto jak DG, przyszedł Stalin, kazał sobie wybudować pomnik w centrum "Bohaterom Czerwonych Sztandarów" z żołnierzami ZSRR mordującymi Polaków, Stalina nie ma, a według lewicy to pomnik ku czci, pierw Hendrixa (?!) a potem PPS, klasy robotniczej i zagłębiaków?! CZY TO NIE JEST HIPKRYZJA LEWICY?! DLA MNIE TAK I DLA MNIE TO KWINTESENCJA POGLĄDÓW LEWICOWYCH. PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. A to, że ludzie Waszej ideologii czasem pobiją lub zakatują murzyna, wybiją kamieniami szyby w oknach cyganom czy powyzywają na stadionach się nawzajem od żydów to nic.. bo to przecież nie my. Tym samym tonem, nie chce mówić co ludzie Waszej ideologi robili w Katyniu.. (BTW mam rozumieć, że według Ciebie murzynów, Romów czy Żydów biją tylko ludzie o poglądach prawicowych?) w każdym środowisku znajdą się zwyrodnialcy.. i bla bla bla to sam shit od lat. Dla mnie też ta dyskusja nie ma sensu. Bo wszystkie te argumenty już znam. Ale nie potrafisz ich ocenić z neutralnego punktu widzenia. Z punktu widzenia różnych potrzeb, różnych ludzi. Nie rozumiesz, tego, że pierw pojawia się wartoś u jednostki (miłość do narodu), a dopiero potem pojawia się przynależność (obecnośc w ruchu). W otaczającej rzeczywistości szukasz tylko argumentów potwierdzających Twój punkt widzenia, odtrącając, nie pasujące do tego elementy. Ten post edytował xMarcinx wto, 25 paź 2011 - 21:20 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
"Niestety, z przyczyn niezależnych jestesmy zmuszeni odwolac tegoroczny Marsz Niepodleglosci" - to fragment informacji (pisownia oryginalna), która pojawiła się na stronie internetowej organizatorów Marszu Niepodległości. Pochód 11 listopada ma przejść ulicami Warszawy. Według ustaleń tvp.info za atakami hakerskimi stoją środowiska lewicowe.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1..._odwolali_.html |
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wg. nich nie stoją, ale to na bank stoją Anarchiści i ta wielka 'Antifa' xD Marsz się odbędzie i nie wierzcie w te brednie ;P
|
|
|
![]()
|
|
Na Boga, rouse - ty cytujesz gazeta.pl? W dodatku linkując? Przecież jak się prezes dowie, będziesz miał przechlapane...
PS. Plakaty byś lepiej pozdejmował. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka
![]() Zapraszam pod ten link ![]() http://antifa.pl/ Edycja. Przekierowanie z antify na profil marszu na fb. To tak, jak już odhakują, żeby nikt nie podejrzewał mnie o lewacto. Ten post edytował Kamil_ pią, 28 paź 2011 - 12:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Taki trening przed marszem...
![]() Ci co pojadom pewnie słowa umiom. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Na Boga, rouse - ty cytujesz gazeta.pl? W dodatku linkując? Przecież jak się prezes dowie, będziesz miał przechlapane... PS. Plakaty byś lepiej pozdejmował. Leszku nie nakręcaj się – naprawdę jeszcze mało rzeczy widziałeś i wiesz - stereotyp trochę przysłonił Ci oczy - Ale ok. zostawmy to – nie chcę być złośliwy Zadam Ci tylko jedno pytanie: Jak często czytasz Gazetę Polską? |
|
|
![]()
|
|
A ja się tak zawsze zastanawiam - czy wśród wszystkich tych grup tak "lubiących" policję (kibole, hiphopowcy, dresiarze i cała reszta) jest aż tak dużo gejów, jak sugeruje powszechność hasła z tytułu (które przez Ch zresztą pisane być powinno)?
Zadam Ci tylko jedno pytanie:Jak często czytasz Gazetę Polską? Papierową? Nigdy, znam lepsze sposoby marnowania pieniędzy. Internetowe teksty - okazjonalnie. Nie mam wielkiego zaufania do pisma kierowanego przez ludzi otwarcie lekceważących prawo i sądy.PS. Rouse - Ty niby widziałeś tak dużo? Nie rozśmieszaj mnie, człowieku... Ten post edytował Leszek pią, 28 paź 2011 - 11:00 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A ja się tak zawsze zastanawiam - czy wśród wszystkich tych grup tak "lubiących" policję (kibole, hiphopowcy, dresiarze i cała reszta) jest aż tak dużo gejów, jak sugeruje powszechność hasła z tytułu (które przez Ch zresztą pisane być powinno)? Zadam Ci tylko jedno pytanie:Jak często czytasz Gazetę Polską? Papierową? Nigdy, znam lepsze sposoby marnowania pieniędzy. Internetowe teksty - okazjonalnie. Nie mam wielkiego zaufania do pisma kierowanego przez ludzi otwarcie lekceważących prawo i sądy.PS. Rouse - Ty niby widziałeś tak dużo? Nie rozśmieszaj mnie, człowieku... Dziękuję – nie mam więcej pytań |
|
|
![]()
|
|
Raczej odpowiedzi - ale to żadna nowość.
A plakaty nadal nie zdjęte... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Bo dla mnie to legalne działania stowarzyszenia Nigdy Więcej są słuszne, a nie robienie tego samego co "łysi". Czyli tworzenie takich transparentow jak w Gdansku? http://www.wielkislask.pl/index.php?module...cle&aid=394 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |