![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Więc właśnie może lepiej pomyśleć o nich niż co roku mydlić oczy kibicom przychodzącym na mecze koszykarzy z myślą o awansie do TBL.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 19 paź 11 Nr użytkownika: 4,821 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jednak sie udalo! jednak sie komus chcialo grac! jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! +14 w pruszkowie. gratulacje!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
widzisz a nie wierzyłeś mi jak pisałem ze jedizemy odparbiac straty a mimo to odrobili.
szacun ze chodziaz powalczyli:D |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wierzylem, przyznaje sie. pewnie drugi raz tez bym nie uwierzyl...
niemniej jednak fajnie, ze wreszcie cos wygralismy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sezon zakończony i to fajnym akcentem
![]() Relacja z meczu CYTAT Dąbrowianie zapowiadali mobilizację na niedzielne spotkanie, w którym ich zadaniem było pokonanie Znicza przynajmniej dziewięcioma punktami. Mecz rozpoczęli bardzo dobrze, po trzech minutach prowadzili trzema "oczkami". czytaj więcej...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 02:34 |