![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
zamiast sie cieszyc ze mamy kino pod nosem jak to na Polakow przystalo sie tu narzeka...
moze lepiej by bylo dla niektorych gdyby byl dalej ars a heliosa nie bylo co ?? ja sie ciesze z tego co jest... moze male sale... ale jak dla mnie to akurat na korzysc... ostatnio bylam w heliosie w katosach... i raz ze luzniej wcale nie jest to dwa mielismy miejsca w przedostatnim rzedzie i musielismy siedziec z glowami wyciagnietymi w gore bo ekran byl na takiej wysokosci ze zeby widziec napisy to musielismy sie wychylac zza glow ludzi siedzacych przed nami... wiec dla mnie wielki plus dla heliosa w dg za to ze moge wygodnie usiasc i obejrzec a nie jakies wygibasy robic ![]() musimy sie nauczyc cieszyc z rzeczy malych... bo inaczej nawet te wielkie nas nie zadowola... |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
A ja mogę napisać, że Twój komentarz prezentuje postawę typowego zaściankowego Polaka, który cieszy się z byle jakiego ochłapu ^^
Nie miałem jeszcze (nie)przyjemności oglądania filmu w naszym Heliosie w salach innych niż ta 3d, ale jeśli te wszystkie zarzuty nie są wyssane z palca to po prostu aż szkoda komentować. Nic porządnie zrobić nie potrafią. Albo nie chcą, bo po co wydawać pieniądze skoro spragniony postępu lud i tak to kupi? -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
ja bylam w 3 salach w dg i nic mi sie takiego nie przytrafilo
![]() poza tym moj komentarz nie prezentuje postawy typowego polaka... wrecz przeciwnie... typowy polak narzeka i zawsze mu zle... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ostatnio bylam w heliosie w katosach... i raz ze luzniej wcale nie jest to dwa mielismy miejsca w przedostatnim rzedzie i musielismy siedziec z glowami wyciagnietymi w gore bo ekran byl na takiej wysokosci ze zeby widziec napisy to musielismy sie wychylac zza glow ludzi siedzacych przed nami... wiec dla mnie wielki plus dla heliosa w dg za to ze moge wygodnie usiasc i obejrzec a nie jakies wygibasy robic W DG w salach 2 i 4, w ostatnich dwoch rzedach tez trzeba miec lekko do gory, ale to nie przeszkadza. Za to kilka rzedow blizej to juz tragedia. Do tego nieciekawie oglada sie dialogi, w ktorych uciete sa glowy, od szyi albo od ust w gore ![]() Nie odwazylem sie nigdy na sale 1 i 5. Jakie macie z nich wrazenia? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT @sowa musisz nosisz jakąś plakietkę w pracy co by Cię rozpoznać laugh.gif ,albo może i nie bo co poniektórzy bardziej krewscy forumowicze mogliby się czepiać.. ;P kwintosz, ja podziękuję, obawiam się publicznego linczu ![]() napiszę jeszcze tylko że podoba mi się postawa szera i tryskającej na forum optymizmem lilith_88 ![]() ![]() reszty nie skomentuję jakoś specjalnie... bo ja z zaścianka jestem chyba i po prostu, najzwyczajniej w świecie się cieszę z tego, co jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 23 mar 09 Nr użytkownika: 3,252 Płeć: Mężczyzna GG: 5501156 Skype: brak Tlen: brak ![]() |
Czy wie ktoś z Was, czy będzie w naszym heliosie wyświetlany film "Gran Torino" od 27marca? Pewnie będę zmuszony znów pojechać do Sosnowca lub Katowic, tak jak było w przypadku zapaśnika i frost/nixon ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
instrukcja obsługi:
krok 1: klik: http://www.heliosnet.pl/27,Dabrowa-Gornicza/StronaGlowna/ krok 2: klik na napis "ZAPOWIEDZI" krok 3: czytaj i szukaj krok 4: nie ma tego co Cię interesuje? ![]() krok 5: klik w "zmień kino" i klik w "Katowice Helios" lub "Sosnowiec Helios" krok 6: powtarzamy krok 2 i 3 ![]() Szukajcie a znajdziecie ;> kiedy wybierasz Heliosa z konkretnego miasta w zapowiedziach widzisz zapowiedzi dla konkretnego miasta. wydaje się logiczne? czyż nie? W najlepszym wypadku wystarczą 3 kliknięcia i przynajmniej nie ma na forum niepotrzebnych postów bo każdy sprawdza sobie film jaki go interesuje... (ughhh ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
dzięki ludziki ![]() Szczerze nie ma za co dziękować ![]() ![]() Kino jak kino, mogło być gorzej, mogło być lepiej. Ale zdecydowanie dąbrowskiego Heliosa wolę, aniżeli Sosnowiec czy Katowice. Bo najzwyczajniej w świecie jest mi bliżej i bardziej się opłaca (a z buta mogę się przejść, a nie jechać autobusami). Jest co jest więc cieszmy się ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 23 mar 09 Nr użytkownika: 3,252 Płeć: Mężczyzna GG: 5501156 Skype: brak Tlen: brak ![]() |
sowa, ten zartujesz? jaka ty madra jestes. przed napisaniem posta sprawdzilem zapowiedzi na stronce, ale chcialem sie upewnic, gdyz np. w przypadku takiego ''slumdoga'' nie pisalo nic w zapowiedziach. kolejny przyklad? hmmm niech pomysle... - "zloty srodek"? a np. plakaty filmu "Knowing" wisza w kinie, ale na stornie w zapowiedziach nic nie pisze... :? sorry?
Ten post edytował vegetass pon, 23 mar 2009 - 23:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jakby nie patrzeć sowa to kobieta
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
dzięki szer
![]() ![]() tiaaa.. dokładnie vegetass... żartowałam, to taki żarcik sytuacyjny był... w ogóle nie zwracajcie uwagi na tego posta, fajnie będzie jak każdy będzie pytał o każdy film i najlepiej jeszcze o godziny seansów ![]() (jak dla mnie eot, choćbym miała sobie palce połamać to nie wypowiem się już na temat repertuaru... ![]() Ten post edytował sowa pon, 23 mar 2009 - 23:21 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
@ savalas i inni zainteresowani maratonami Polecam: http://enemef.pl/intro.php ![]() ![]() ![]() Btw. pewni bardzo fajni pracownicy dąbrowskiego Heliosa ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Dabrowiak_1906- w takim razie do zobaczenia ![]() no jakieś szczątkowe zbiory azjatyckie widzę że są na tej stronie, ale jakie mam szanse w zderzeniu z maratonem tanecznym ? myśle że żadne. matko boska kto ogląda filmy taneczne w nocnych maratonach ?? hahaha |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 11 mar 09 Skąd: DG-centrum Nr użytkownika: 3,236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
vegetass,
w zapowiedziach na stronce Heliosa znajdują się premiery filmów, a Slumdog nie jest wyświetlany w Dąbrowie premierowo i dlatego nie znalazł się w zapowiedziach. Pewnie "Sowa" go załatwiła, bo miała dużo zapytań o ten film na forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 06 sty 09 Nr użytkownika: 3,106 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Także uważam, że dąbrowski Helios nie jest taki zły, a bywałem, zanim go wybudowali, w Sosnowcu i Katowicach. Jedyne, co boli, to wyższa cena niż w kinach sosnowieckich. Niby 1 zł to nie dużo, ale na tym przykładzie widać, jak dobrze działa konkurencja. Tam mają dwa multipleksy, które muszą ze soba konkurować. U nas Kadr dla heliosa nie stanowi konkurencji. I dlatego jest drożej. Gdyby Sosnowiec był dalej o kilka kilometrów niż jest, cena biletu do Heliosa w Dąbrowie pewnie byłaby jeszcze wyższa.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam nadzieje, że to nie będzie zdarzało się nagminnie, że film najpierw poleci w Sosnowcu, a potem dopiero my go dostaniemy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: śro, 11 mar 09 Skąd: DG-centrum Nr użytkownika: 3,236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eve,
znowu wpadasz w pesymizm, a nic nie piszesz o filmach, których nie dostaje Sosnowiec, a są grane premierowo w dąbrowskim Heliosie. Prosty przykład The International. ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
eve, znowu wpadasz w pesymizm, a nic nie piszesz o filmach, których nie dostaje Sosnowiec, a są grane premierowo w dąbrowskim Heliosie. Prosty przykład The International. ![]() Jaki znowu pesymizm ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
eve,
jeszcze pół roku temu musiałaś prawie na wszystkie filmy jeździć do Sosnowca lub Katowic, teraz część z nich możesz zobaczyć w dąbrowskim Heliosie, a zwłaszcza filmy w cyfrowej technologii 3D! Tego w Sosnowcu póki co nie znajdziesz. Większość mieszkańców cieszy się z tego ale widocznie nie wszyscy... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
zwłaszcza filmy w cyfrowej technologii 3D! Tego w Sosnowcu póki co nie znajdziesz. Już niedługo będzie. A ja też się cieszę, że mamy kino ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja też się cieszę, że mamy kinoplex chociaż tam jeszcze nie byłem i pewnie szybko nie będę
![]() ![]() I co ciekawe filmy będą grane w kilkunastu kinach w całej Polsce jednocześnie bezpośrednio przez łącze internetowe. W międzyczasie ruszamy także z Akademią i Warsztatami Filmowymi dla szkół podstawowych i ponadpodstawowych, które będą trwały przez 3 miesiące (kwiecień-czerwiec 09). A więc jak ktoś ma chęć a chodzi do takiej szkoły lub jest nauczycielem to niech dzwoni: Dz.marketingu PKZ 032/262-20-63 lub piszę promocja@palac.art.pl Oczywiście zajęcia są organizowane dla grup. zapraszamy ![]() REPERTUAR BIEŻĄCY |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:13 |