![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie, popierajmy wszelakie dewiacje. Dajmy jeszcze pedofilom dzieci adoptować. rozumiem, że jak przyjdzie taki czas (oby nie nadszedł) to Ty jako pierwszy "podpalisz pedała." Starczy Ci odwagi? Olo, nie pamiętasz swoich dawnych spięć z Savalasem? Odpuść dyskusję z nim ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A wracając do tematu - taką zajawkę trafiłem, nie wiem czy już było: http://youtu.be/t6ar6R7GPj4
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
mi tam się bardzo podoba kawałek, nie wiem o co wam chodzi ![]() To mnie akurat nie dziwi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żenada Panowie. Bas Tajpan nagrywa już od dawna na najwyższym poziomie. To o co chodzi? Jego wizerunek ludzie utozsamiaja z DG. Majac na koncie 2 legale i wiele bootlegow jest juz na scenie legendą. Nie promuje, nie reklamuje - po prostu mowie jak jest. To najlepsza wizytowka miasta ze strony muzyki dla reggae/hiphop.
A temat z Chwastami - x lat temu . Sezon ogorkowy wymaga tego aby odkopac gowna sprzed lat. Imho niepotrzebne zamieszanie, a z drugiej strony - zajebista reklama. Nie ma po co rozgrzebywac czegos sprzed lat - oto w jakim temacie już od dawna nagrywa bas tajpan PS - nie znam Basa osobiscie, jedynie widzialem go kilka razy. I dobrze - oceniam go za muzyke a nie za znajomosc czy cholera wie co. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 21 sty 11 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 4,395 Płeć: Mężczyzna GG: 1703877 ![]() |
WITAM,
na stronie miasta i pkz jest już plan ramowy Dni Miasta... link |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 23 maj 11 Nr użytkownika: 4,647 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść?
Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: wto, 07 lis 06 Skąd: zza światów Nr użytkownika: 266 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść? Z góry dzięki Pociągiem Regio, jadącym albo do Zawiercia albo do Częstochowy. Dalej, wysiadasz na przystanku "Dąbrowa Górnicza" (tak dla odmiany ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najlepiej dostać się do Parku Hallera pociągiem regionalnym z Katowic? Na którym przystanku wysiąść? Z góry dzięki Jeśli spojrzysz za okno i pomyślisz "nie... to nie może być tu".. to TAK, to będzie tu ![]() Przygotuj się że zobaczysz na żywo najgorszy "dworzec" według Teleexpresu w miastach powyżej 100 tysięcy mieszkańców więc wrażenia będą zapierać dech w piersiach. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Jak zwykle bezsens i jedna wielka PATOLOGIA .
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pogoda nie dopisuje. Wczoraj czasem lekki deszczyk i nieprzewidywalnie, a dzis pada i padac bedzie, 13 C. Jutro ma byc ładnie ( 21 C i bez deszczu).
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak podsumowując pierwszy dzień to Bas dał fajny koncert, na Hey też w sumie nie można było narzekać. Od strony organizacyjnej był bezpieczny standard z poprzedniego roku - wszystko porozmieszczane było dokładnie tak samo jak rok temu
![]() To co mi się rzuciło w oczy, to przede wszystkim to, że z roku na rok na dniach DG się pije coraz więcej i u coraz młodszych. W sumie to w parku była wczoraj jedna wielka swoboda i legalizacja ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Ja zwróciłem uwagę na moim zdaniem bardzo dobre nagłośnienie ( nareszcie!) bo było słychać wszystkie dźwięki, a nie jedno wielkie buczenie jak to bywało wcześniej. Moim zdaniem była bardzo mało policji i SM. Albo byli nie widoczni albo ja trafiłem na taki moment. Przez 2 godziny trafiłem na 6 mundurowych.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: sob, 12 wrz 09 Nr użytkownika: 3,452 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie policji jak na lekarstwo , 2 radiowozy jeden na przystanku i drugi niedaleko sceny
|
|
|
![]()
|
|
relacja live @ dni dg. dobrze miec fona z netem. elektryczne gitary daja rade . publika mniej. ale to wina pogody i finalu lm. sam co minute odswiezam livescore.com . manchester !
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w porównaniu do soboty rok temu czy 2 lub 3 ludzi bardzo malo. Ciezko ocenic moze z 2 tys, jak rok temu lczbe ludzi w parku szacowałem na kilkanasie tys. , nawet glówną aljką nie dalo sie isc
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze na szybko wrzucam film z wczorajszego pokazu sztucznych ogni. Nie zawiodły.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pod sceną także mało ludzi w porównaniu do ubiegłych lat. Koncert moim zdaniem udany pomimo padającego deszczu. Parę bójek na głównej alejce. DDG raczej bez większej historii.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |