![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
ten autobus ma tak kosmiczną trasę, ze wymiękam.. http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=roz...p;id_trasy=4527 z dg przez czeladz do zagórza.. potem znowu czeladz bedzin zagórze i jesteśmy na dworcu PKP w Sce ![]() Jesteście pewni że to jedzie w sumie godzine? ktoś może rozpisać jakby niby miał wyglądać powrót z DG Centrum do K-ce? Wg. rozkładu z DG do S-ca jedzie 21 minut więc spokojnie w 40 powinien dać radę do K-c (nie chce mi się sprawdzać). Jeżeli zdarza mi się jechać autobusem to tę godzinę biletową traktuję jako godzinę rozkładową, zdarzało mi się już jechać ponad półtorej godziny na bilecie za 4 pln jak się bus spóźnił i jeszcze potem stał w korku ale nikt się nie przyczepił (rozkładowo jeden z drugim miały łącznie jechać krócej niż godzinę). Ten post edytował vacu sob, 09 paź 2010 - 15:46 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nasuwa się pytanie dlaczego poniżej kilka możliwości kolejność nieprzypadkowa: Za dużo myślisz ![]() ![]() Co ty nie powiesz CYTAT To po prostu jest efekt zakulisowych związków między prezydentami miast a PKM Sosnowiec. W Zagłębiu komunikacja służy przede wszystkim PKMowi. Pasażerowie są na dalszym planie. hipoteza numer dwa w moich rozważaniach jest zbieżna z twoimi powyższym tokiem myślenia, idąc dalej trzeba zadać sobie pytanie dlaczego jest możliwa taka sytuacja w której zamiast Prezydent w skrócie " rządzić" PKMem sytuacja jest postawiona na głowie i to PKM "rządzi Prezydentem, i tu sytuacja przedstawia się następująco P. Górski( obiecywałem nie w tej kadencji ) dla uproszczenia zwany małym kłamczuszkiem piastuje swój urząd już 8 lat więc w PKMie na pewno swoich ludzi obstawił i to zaczynając od dyrektora na sprzątaczkach kończąc to na komunikacje w regionie ma wielki wpływ razem z swoim towarzyszem partyjnym P. Podrazą zwanym tez największym śląskim prezydentem stąd też moje rozważania na temat. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: wto, 26 paź 10 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 4,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich.Moim zdaniem ta linia którą utworzono jest w ogóle nie potrzebna.A dlaczego?Ponieważ wcześniejsza linia która została zlikwidowana tj.:linia(nie jestem pewny bo została usuniętą z KZK GOP) 903N.Ten autobus nocny jeździł naprawdę wycieczkowo.Zaczynał kurs w Strzemieszycach,jechał przez Ząbkowice,Gołonóg,zahaczał o Warpie,Mydlice,Sosnowiec-Zagórze,czy jakoś tak.Teraz pozostaje nam dojechać tylko do Centrum Dąbrowy,później taxi albo z buta.Osoby z Gołonoga maja troche lepiej,bo maja tatajki,a co mają powiedzieć osoby z Ząbkowic czy Strzemieszyc?
Wydaje mi się że bardziej potrzebny jest "oblatywacz" po Dąbrowie niż autobus z Katowic kończący kurs w Centrum Dąbrowy. Ten post edytował Alinco100 wto, 26 paź 2010 - 13:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
a co mają powiedzieć osoby z Ząbkowic czy Strzemieszyc? Wydaje mi się że bardziej potrzebny jest "oblatywacz" po Dąbrowie niż autobus z Katowic kończący kurs w Centrum Dąbrowy. już był, do Strzemieszyc jechał ponad godzinę i był zaraz po 00 z centrum, dziękuję -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: pią, 26 cze 09 Nr użytkownika: 3,371 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich.Moim zdaniem ta linia którą utworzono jest w ogóle nie potrzebna.A dlaczego?Ponieważ wcześniejsza linia która została zlikwidowana tj.:linia(nie jestem pewny bo została usuniętą z KZK GOP) 903N.Ten autobus nocny jeździł naprawdę wycieczkowo.Zaczynał kurs w Strzemieszycach,jechał przez Ząbkowice,Gołonóg,zahaczał o Warpie,Mydlice,Sosnowiec-Zagórze,czy jakoś tak.Teraz pozostaje nam dojechać tylko do Centrum Dąbrowy,później taxi albo z buta.Osoby z Gołonoga maja troche lepiej,bo maja tatajki,a co mają powiedzieć osoby z Ząbkowic czy Strzemieszyc? Wydaje mi się że bardziej potrzebny jest "oblatywacz" po Dąbrowie niż autobus z Katowic kończący kurs w Centrum Dąbrowy. Przecież 903 dalej istnieje. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: wto, 26 paź 10 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 4,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A to przepraszam kolegę multilotek moje przeoczenie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Witam wszystkich!
Krótko na temat połączenia nocnego z Katowic do Dąbrowy z perspektywy osoby która z niego skorzystała. Wczoraj wracałem z Katowić tym o 2:40. Przesiadka według rozkładu w Sosnowcu pod Urzędem Miejskim. Gdy podjechał pod urząd autobus do Dąbrowy już czekał. Szybka przsiadka, chwila oczekiwania juz autobusie do DG na porę odjazdu i w drogę. Jak dla mnie ok. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 68 Dołączył: śro, 10 lut 10 Nr użytkownika: 3,703 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja nie narzekam na 903 jest o 0,55 codziennie z pod zajezdni i po 10 minutach jestem w Ujejscu pod domem naprawde mily autobus;)
Ten post edytował aertedg pon, 15 lis 2010 - 01:11 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: wto, 16 lis 10 Nr użytkownika: 4,248 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich! Krótko na temat połączenia nocnego z Katowic do Dąbrowy z perspektywy osoby która z niego skorzystała. Wczoraj wracałem z Katowić tym o 2:40. Przesiadka według rozkładu w Sosnowcu pod Urzędem Miejskim. Gdy podjechał pod urząd autobus do Dąbrowy już czekał. Szybka przsiadka, chwila oczekiwania juz autobusie do DG na porę odjazdu i w drogę. Jak dla mnie ok. Pozdrawiam. A dużo ludzi jechało tym busem do DG ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Z Katowic do Sosnowca to można powiedzieć pełny. Z Sosnowca do Dąbrowy myślę że koło dziesięciu osób.
Ten post edytował KAMAZ pią, 19 lis 2010 - 12:54 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: wto, 16 lis 10 Nr użytkownika: 4,248 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki. Czyli powolutku się to rozkręca.
|
|
|
![]()
|
|
Co do nocnego autobusu nr.903, to naprawdę mistrzostwo świata.Spod zajezdni na Gołonogu, do Sosnowca na Dmowskiego 7 min.Bardzo uprzejmy kierowca i weseli kierowcy którzy wracali nim do domów po pracy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No możliwe bo browary trzaskali
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:11 |