![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tak powiedziałem
![]() A poważnie to naprawdę źle wygląda pusta hala a za taką trzeba uznać wypełnioną w połowie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak - tylko Bielsko ma halę ... na 1000 osób? Poza tym w cenę wrzucili LM - a tam pewnie nie zagrają 4 meczów. LM i kilka meczy ligowych będą grać na nowej hali pod Klimczokiem na ok. 3000, czy przy tych cenach będzie tam pełno? Jeśli tak to imho mówienie, że w DG jest drogo to już zwykłe narzekanie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
LM i kilka meczy ligowych będą grać na nowej hali pod Klimczokiem na ok. 3000, czy przy tych cenach będzie tam pełno? Jeśli tak to imho mówienie, że w DG jest drogo to już zwykłe narzekanie. Ale zwróć uwagę, że poziom sportowy jest trochę różny ![]() Co do ilości sprzedanych karnetów - mam nadzieję, że zostały naprawdę sprzedane tzn. nie będzie tak jak w zeszłym roku, że po stronie niższej trybuny karnety były sprzedane a trybuna świeciła pustkami. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sprzedaż dotyczyła całej hali za wyjątkiem sektora H, i części sektora I, J, F.
Sektor F jak zapewne wiesz jest zarezerwowany dla przyjezdnych- taki ponoć wymóg policji ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A sprzedaż to była sprzedaż czy rozdanie po zakładach pracy?
Co do sprawy cen biletów. Już LM w zeszłym sezonie pokazała, że ceny biletów na nią były w DG za wysokie. Chodzenie na MKS nie jest jeszcze modne i nie można szaleć z cenami. Dodatkowo przydałyby się jakieś bilety pokroju rodzinnych z pewną ulgą. |
|
|
![]()
|
|
... a sprzedaż to była sprzedaż?
o czym ty piszesz? co klub czy CSiR obchodzi i jaki ma na to wpływ co z karnetem zrobi osoba która go nabyła? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nieprecyzyjnie się wyraziłem, więc mogłeś się przyczepić. 1-0 dla Ciebie.
CSiR nic nie obchodzi ale jest różnica w 700 sprzedanych karnetach odbiorcom indywidualnym a załóżmy 300 indywidualni a 400 zakłady pracy ![]() ![]() ![]() PS. Dobre byłoby rozwiązanie ze zróżnicowanymi cenami biletów na konkretnych rywali. Bielsko czy Muszyna drożej a ogórki z końca tabeli taniej. Podobnie z dniami tygodnia ![]() Ten post edytował Kamil_ pią, 05 lis 2010 - 13:52 |
|
|
![]()
|
|
Dalej nie widzę różnicy
![]() Czy kupię karnet ja, Szczepan czy ktokolwiek inny, to co z nim zrobię to moja sprawa (chyba, że na ulgowy ktoś bez uprawnień będzie chciał wejść) i CSiR-owi nic do tego. U mnie w zakładzie co rok kupowana jest większa ilość karnetów i co rok są problemy bo jest na nie znacznie więcej chętnych niż ich jest kupionych i dalej nie rozumiem co ma do tego CSiR komu w firmie się one dostaną czy jak to piszesz poleżą na kogoś biurku. Karnet sprzedany jest karnetem sprzedanym. Puste miejsca to ja obserwuję najczęściej w sektorach H, ale te miejsca nie są objęte sprzedażą. Chyba nikt nie lubi podwyżek (poza podwyżkami płac) ale bądźmy realistami... koszty utrzymania rosną więc podwyżka była do przewidzenia a dramatycznie wysoka nie była. PS do zróżnicowania cen jak wyobrażasz sobie sprzedaż karnetów w tym systemie? Ten post edytował Zibar pią, 05 lis 2010 - 13:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pisałem o zróżnicowanych cenach biletów. Na piłce jakoś dają radę ustalić cenę karnetu i zmienne ceny biletów więc to chyba żaden problem. Przykładem jest choćby Wisła Kraków czy Lech Poznań...
Ten post edytował Kamil_ pią, 05 lis 2010 - 14:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |