![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: nie, 21 mar 10 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,779 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Swoją drogą aż dziw bierze, że tak nagle wszystkie chcą odejść. Czyżby konfliktowy trener? Zresztą Moim skromnym zdaniem trener pewnie Swoim zachowaniem dał ostatecznie do myślenia Kasi Walawender sad.gif. Oj tam, oj tam, Przynajmniej nikt mu nie będzie za uchem bruździł. A informacja z Gajgał już jest taka pewna na 120%? Bo juz sam nie wiem, czy traktować te doniesienia jako fakt, czy kontynuację ploty menedżera. Wszak żadnego pewnego komunikatu nie było, a taka siatka.org opiera się na dementowanej przez samą siatkarkę wiadomości sprzed miesiąca. Ostatnie słowo w temacie Sieczki: bez obrony nie ma kontry, bez przyjęcia nie ma właściwie niczego poza łatwymi punktami w plecy. Pozostawiam tę jakże smutną konstatację do refleksji. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie ![]() Gdzie znalazłeś tą informację? Ja nie widzę na siatka.org informacji o tym. Jeżeli chodzi o Kaśkę Walawender to nic nie pokazała w tym sezonie. Bardzo mało grała (to raczej wina Pana Kawki) a jak już wchodziła to robiła sporo prostych błędów. Moim zdaniem przy obecnym składzie nie pasowała do drużyny. Teraz jednak ma swoją szansę po odejściu Sieki dlatego dziwie się, że szuka klubu. Mam nadzieję, że Agata Pura i Ola Liniarska nigdzie się nie wybierają. Kasia Gajgał rewelacją sezonu też nie była - słaby początek, potem kontuzja...dopiero końcówka dobra. Klub potrzebuje obecnie rasowej killerki w ataku. Mam nadzieję, że po okienku transferowym w przyszłym sezonie będziemy walczyć o najwyższe cele a nie o utrzymanie w lidze. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: nie, 11 cze 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 208 Płeć: Mężczyzna GG: 7870143 ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie ![]() Gdzie znalazłeś tą informację? http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2010-0...rzak-w-muszynie |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Śmiech na sali jeśli połowa drużyny się nam zmieni. Co nam z tego doświadczenia, które zebraliśmy w LM skoro będzie procentowało w innych zespołach
![]() Jeśli chcemy zrobić super drużynę to możemy wymienić maksymalnie 2-3 zawodniczki co sezon, bo inaczej to będzie zlepek, który co sezon będzie się musiał zgrywać. A coś czuję, że wymienimy teraz połowę - 5,6 zawodniczek... No i najważniejsze jest dla mnie zatrzymać Krysię Tkaczewską-Strasz za wszelką cenę na zawsze u nas ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie ![]() Gdzie znalazłeś tą informację? http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2010-0...rzak-w-muszynie Czyli tak jak myślałem chodziło Ci o tą plotkę która się pojawiła jeszcze w kwietniu. Zdementowała to Kasia i Muszynianka. Jak na razie nic w tej sprawie nie wiadomo i nie ma żadnych nowych informacji. Na razie tylko pewne jest odejście Sieki...i to nie na 100% bo takie deklaracje mogą być jedynie sposobem na wynegocjowanie lepszego kontraktu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: pon, 26 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,525 Płeć: Mężczyzna GG: 2977166 ![]() |
jesli chodzi o kasie to prosze link http://www.volley24.pl/index.php/PlusLiga-Kobiet ze jest juz w muszynie
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wątpie. Wg mnie volley24.pl ma te informacje wyssane z palca. Nigdzie nie ma jeszcze żadnego potwierdzenia. Dlatego na serio narazie traktuję odejście Sieczki. Co do Walawender i Gajgał poczekajmy. Mam nadzieję, że środkowa nam nie zrobi psikusa...
-------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 57 Dołączył: pon, 26 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,525 Płeć: Mężczyzna GG: 2977166 ![]() |
ja tez mam taka nadzieje bo ciezko bedzie ja zastapic a co do kasi walawender to sie nie dziwie ze chce odejsc tez bym odszedl jak by trener cos takiego do mnie powiedzial
|
|
|
![]()
|
|
Informacje o transferach na stronie volley24.pl oparte są o info prasowe które na tym etapie są jedynie spekulacjami i plotkami. Kiedy potwierdzi to Gajgał i Walawender lub kluby z którymi podpisały kontrakty to wtedy będzie to na 100% pewne.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pią, 30 paź 09 Nr użytkownika: 3,533 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie taka killerka jest nam niezbędna.
Na Neslihan Darnel pewno nas nie stać ale już na Anię Rybaczewski chyba tak. No i do niej Dominika Sieradzan obowiązkowo. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh.
kasia walawender też odchodzi na 100%. na fejsbuku zamieściła wpis, cytuję: "Katarzyna Walawender: Ostatni tydzień w Dąbrowie.... oby nigdy więcej takich klubów na ścieżce życiowej!!!!" czyli coś musi być na rzeczy... |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taa... Zgodnie z myślą trenera Kawki... Kasia zamknie się...
No to mamy problem z przyjęciem... Zostaje tylko Szczurek, a to nie wróży najlepiej i Marzenka póki co... Waldi i Carlos myślcie... bo nieciekawie sie robi... -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
narazie to jeszcze sa kontrakty, nawet jak tylko na ten sezon to CHYBA koncza sie 31 maja. Tak wiec pewnie w czerwcu sie dowiemy czegos na 100%
Ten post edytował Prosty pon, 24 maj 2010 - 16:42 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh. kasia walawender też odchodzi na 100%. na fejsbuku zamieściła wpis, cytuję: "Katarzyna Walawender: Ostatni tydzień w Dąbrowie.... oby nigdy więcej takich klubów na ścieżce życiowej!!!!" czyli coś musi być na rzeczy... o ja... Czyli w klubie jednak źle się dzieje. I to wielce przez kibiców zawodniczki nie chciały kontraktów przedłużyć... Edycja. Podczas fety Kasia krzyczała, że jesteśmy najlepsi i że na NAS zawsze mogła liczyć. Także to nie przez nas ![]() Ten post edytował Kamil_ pon, 24 maj 2010 - 17:16 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na niedzielnym spotkaniu o miano najlepszej drużyny w PlusLidze Kobiet pojawiła się ikona bielskiego BKS-u ostatnich lat - Katarzyna Gajgał. - W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces - powiedziała siatkarka.
- W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces. W spotkaniu o taką stawkę niezwykle istotnym elementem jest psychika zawodniczek. Można powiedzieć, że kto wytrzyma i przetrwa, ten wygra. Było nerwowo, ale siatkarki Aluprofu na pewno zaprezentowały bardziej wyrównany poziom, grały dobrze i równo. Dlatego wygrały ten finał - skomentowała wynik pojedynku o mistrzostwo Polski Katarzyna Gajgał. Zawodniczka ta przez wiele sezonów reprezentowała barwy bielskiego BKS-u, a obecnie jest zawodniczką MKS-u Dąbrowa Górnicza i wspólnie z koleżankami z Dąbrowy wywalczyła brązowy medal PlusLigi Kobiet. Trudno się jednak dziwić, że Katarzyna Gajgał ciągle czuje sentyment do Bielska-Białej, ponieważ grała w tym mieście nieprzerwanie przez 10 lat, przyczyniając się do zdobycia przez ten klub między innymi dwóch tytułów mistrzowskich oraz trzech triumfów w Pucharze Polski. Od jakiegoś czasu w mediach pojawiają się jednak informacje, że Katarzyna Gajgał jest na celowniku włodarzy klubu z Muszyny. Ile jest w tym prawdy? - Wszystko się okaże i nic więcej nie będę mówić na ten temat - wyjaśnia siatkarka. Wiec jednak cos jest na rzeczy:( |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie to chce wynegocjować dobry kontrakt w MKSie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 24 maj 10 Nr użytkownika: 3,891 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sie dziwić że zawodniczki odchodzą skoro Trener KAWKA jeszcze nie dawno uczył WF w szkole podstawowej. Takie doświadczenie w starciu z profesjonalistkami musi przynieść pioronujące efekty. Zamiast budować zespół na walkęo medal buduje zespół na baraże.
A dziewczyny może jeszcze się zastanowią i może przyjdzie ktoś wartościowy ale czas ucieka. |
|
|
![]()
|
|
Ktoś wcześniej wspomniał w tym temacie o Wojtowicz. No to pewna informacja za siatka.org:
CYTAT przez dwa najbliższe lata w BKS-ie zagra Gabriela Wojtowicz z PTPS Piła. 22-letnia kadrowiczka to najwyższa polska siatkarka mierząca 202 cm wzrostu. Z materiału wiemy też, że Horka idzie na macierzyński urlop. Wszyscy się wzmacniają... Tylko Dąbrowa śpi... EDIT: aaa i zapomniałbym o najważniejszym. W Bielsku szykuje się zmiana trenera. Wiktorowicza ma zastąpić Włoch Giuseppe Cuccarini Ten post edytował bargidg pon, 24 maj 2010 - 23:23 -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale czego My oczekujemy? Trenera nie zmienią, bo p. Kawka trzyma się mocno. Kolesiostwo w prezesurze jest tak silne, że choćby mieli pociągnąć klub na dno to nie zmienią trenera! Przecież trzeba spełniać swoje chore ambicje trenerskie! Tak jak ktoś kiedyś powiedział "Spadaj dziadu" (niech mu ziemia lekką będzie) tak My mamy człowieka z hasłem "Zamknij się!". Szkoda w ogóle komentować
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: nie, 21 mar 10 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,779 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale czego My oczekujemy? Trenera nie zmienią, bo p. Kawka trzyma się mocno. Kolesiostwo w prezesurze jest tak silne, że choćby mieli pociągnąć klub na dno to nie zmienią trenera! Przecież trzeba spełniać swoje chore ambicje trenerskie! Tak jak ktoś kiedyś powiedział "Spadaj dziadu" (niech mu ziemia lekką będzie) tak My mamy człowieka z hasłem "Zamknij się!". Szkoda w ogóle komentować ![]() Człowieka z hasłem "Zamknij się, dobrze" o trzecim miejscem w Pluslidze Kobiet oraz półfinałem PP. Antyfanów Postrachu Kasi W. muszę zmartwić: wyniki go bronią, pewnie jeszcze parę lat się z nim pomęczymy (o ile on sam sobą na stanowisku trenerskim się nie zmęczy), a o transferach dowiemy się dopiero w czerwcu, bo jak ktoś mądry zauważył - wtedy kończą się MKSiankom kontrakty. I to już chyba będą informacje pewne, a nie zasłony dymne i czcze plotki jak w przypadku Kasi Gajgał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:43 |