IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Transfery sezon 2010/2011, Oficjalne transfery, spekulacje transferowe itp.
Ocena 5 V
Kamil_
post pią, 21 maj 2010 - 11:48
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 782

http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html

CYTAT
Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka.

- Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.

Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie...
Go to the top of the page

+Quote Post
Michael
post pią, 21 maj 2010 - 12:48
Post #2

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

CYTAT
Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka.

- Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv.

- Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski.

Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty.

Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.

mksdabrowa.tv

Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał.

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
Kamil_
post pią, 21 maj 2010 - 13:20
Post #3

UZYTKOWNIK

Bardziej boli ewentualna strata Kasi sad.gif Ale co się jej dziwić. To będzie spory awans sportowy i finansowy.

A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź.

+Quote Post
Ugf
post pią, 21 maj 2010 - 13:26
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,827

Odejście Eweliny Sieczki mnie dziwi. Kasi trochę też, dlatego, że myślałam, że nie chce się znowu przeprowadzać ... No ale ... Jedno i drugie - wielka strata :/

--------------------
MKS Dąbrowa Górnicza!

+Quote Post
bargidg
post pią, 21 maj 2010 - 14:21
Post #5

KK #7

Nr użytkownika: 1,974

Ja myślę jednak, że Gajgał zostanie. Nie mam tu niczego potwierdzone tak mi coś poprostu szepce do ucha. Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza smile2.gif

CYTAT
Joanna Szczurek zapytana o plany na przyszły sezon i czy kibice będą ją nadal mogli oglądać w barwach klubu z Dąbrowy Górniczej odpowiedziała: - Jeszcze nie wiem, ale jest mi tutaj dobrze. To dobry, stabilny klub, więc niewykluczone, że tak.

Uff... Kamień z serca smile2.gif Bo my dalej chcemy oglądać te "Szybkie Szczury" (KMWTW - Miluza 2010r) biggrin.gif

Czekamy na dalsze konkrety... Kontrakty do końca maja więc w przyszłym tygodniu będzie wszystko wiadome smile2.gif

--------------------
MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<---

+Quote Post
Kamil_
post pią, 21 maj 2010 - 14:28
Post #6

UZYTKOWNIK

Ja czuję, że będzie zmiana trenera. Kawka na bardzo szczęśliwego nie wyglądał i wczoraj na dekoracji i po przyjeździe do DG.

Czy to słuszne? Nie wiem, ale niektóre warianty taktyczne powtarzały się u nas przez cały sezon i rozpracować nas to chyba nie był problem.

+Quote Post
Migel
post pią, 21 maj 2010 - 14:37
Post #7

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,779

CYTAT
Natomiast strasznie zdziwiło mnie odejście zawodniczki z nr. "8". Jeszcze tak niedawno czytałem jej słowa w Magazynie Siatkówka, że jest osobą, która przywiązuje się do miejsc a w Dąbrowie jest jej dobrze. No cóż zobaczymy jak to się dalej potoczy. Ale nie ma co, życzymy jej wszyscy szczęścia. Zawsze będzie miała zapisane w statystykach, że jest wychowanką MMKS Dąbrowa Górnicza smile2.gif

Może to i dobrze, że Sieka opuszcza Dąbrowę - w końcu dostanie się pod inny warsztat trenerski, inne środowisko i być może dokona w Łodzi/Bydgoszczy/Bielsku/Novarze (niepotrzebne skreślić tongue.gif) jeszcze większego postępu niż podczas 3 lat w ekstraklasowej Dąbrowie. Pokazała, że jest materiałem na solidną przyjmującą (być może - daj Boże! - reprezentacyjną), może teraz czas na zmianę barw klubowych, by udowodniła, że dobrze gra nie tylko na Zagłębiowskiej ziemi smile2.gif

+Quote Post
banny006
post pią, 21 maj 2010 - 19:15
Post #8

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,332
GG: 15773508 status gadu-gadu

ciekawe kto jeszcze odejdzie oby nie stało się tak że zostanie w klubie tylko prezes i nasz trenerjo

+Quote Post
wozo
post pią, 21 maj 2010 - 23:12
Post #9

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 3,278

CYTAT(Kamil_ @ pią, 21 maj 2010 - 11:20) *
Bardziej boli ewentualna strata Kasi sad.gif Ale co się jej dziwić. To będzie spory awans sportowy i finansowy.

A Sieka jak dla mnie to wyląduje albo w Bydgoszczy albo w Pile. Może też Łódź.

Nie wiem po co taka dziewczyna jak Sieka ma odchodzić do Bydgoszczy czy Piły? Gdzie będzie miała takie warunki jak w Dąbrowie? Jak odchodzić to tylko do lepszej drużyny jak Bielsko, Muszyna albo za granicę. W Dąbrowie ma perspektywę gry w europejskich pucharach i odejście do słabszej drużyny będzie dla niej krokiem do tyłu. U nasz jest podstawową zawodniczką i ławy nie grzeje...

+Quote Post
bargidg
post sob, 22 maj 2010 - 11:01
Post #10

KK #7

Chyba schodzimy powoli z tematu.

Dlatego w gwoli powrócenia kolejne potwierdzenie:

CYTAT
Myślę, że zdecyduję się na przedłużenie umowy, jeśli tylko będą mnie chcieli. Wywalczony medal dodaje sił, dobrze się czuję, dlaczego miałabym kończyć karierę. Chyba jeszcze sobie pogram – z uśmiechem dodała Magda Śliwa.

lsk.net.pl

Czyli na rozegraniu bez zmian Marta i Magda smile2.gif

--------------------

+Quote Post
SokratesDG
post sob, 22 maj 2010 - 11:14
Post #11

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,188

No to krótko - trener Mistrza Włoch Pesaro jest do wzięcia smile2.gif

--------------------

+Quote Post
mirog13
post sob, 22 maj 2010 - 11:18
Post #12

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,533

Szkoda że Sieka odchodzi , ale mam nadzieję , że rozwinie swój talent i będzie godnie nas reprezentować w innym klubie.Powodzenia Sieka!!!!!
Na jej miejsce już trzeba myśleć o zastępstwie by potem nie obudzić się z ręką w nocniku!!!!!
Mam idealną kandydatke która chce u nas grać ale reszta zależy od prezesa Karlika.
To Dominika Sieradzan z Miluzy , ja jestem za bo to b.doświadczona była reprezentantka Polski.
Do tego jeszcze bym ściągnał Anię Rybaczewski i już byłoby pięknie!!!!!
Zobaczymy jak spiszą się nasi działacze , oby na piątkę!!!!!

+Quote Post
Mały77
post sob, 22 maj 2010 - 19:46
Post #13

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

CYTAT(Michael @ pią, 21 maj 2010 - 12:48) *
CYTAT

- Nie wiem jeszcze gdzie, ale odchodzę po tym sezonie - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv.

- Cieszę się, że tak się żegnam z tym klubem. Jestem wdzięczna za te wszystkie lata, której tutaj mi poświęcono - dodała przyjmująca, która już niedługo będzie miała możliwość zadebiutować w reprezentacji Polski.

Ewelina Sieczka może dalej grać w polskiej lidze, ale ma też zagraniczne oferty.

Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia.

mksdabrowa.tv

Oprócz tego prawdopodobnie nową zawodniczką Muszynianki Muszyna jest już Katarzyna Gajgał.

A ja uważam, że odejście faworyzowanej Eweliny wyjdzie tylko dla zespołu na dobre wink.gif miała siły na dobrą grę ok. 1,5 seta (no chyba, że na trybunach był selekcjoner - wtedy dostawała kopa).
Uważam, że w wielu meczach Walawender była lepsza, a siedziała na ławie - tak samo jak pamiętam ją z tamtego sezonu gdzie w swoim zespole była jednym z liderów a u nas ... siedziała tylko przez"uwielbienie" trenejro do Eweliny.
Ja raczej poszukałbym zastępstwa dla Kasi Gajgał - dobrym wyborem byłaby Wojtowicz z Piły - myślę, że do wyciągnięcia.
No i po taki sukcesie spodziewam się nowych sponsorów - po coś chyba wypełnialiśmy te ankiety wink.gif

+Quote Post
Migel
post nie, 23 maj 2010 - 13:50
Post #14

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,779

CYTAT
Przy normalnej rozgrywającej wsyzstkie Nasze skrzydłowe byłyby skuteczniejsze...

A to Dąbrowa nie ma normalnej rozgrywającej?

+Quote Post
Prosty
post nie, 23 maj 2010 - 20:28
Post #15

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 902
Tlen: prosty3 status tlen

Gajgał według siatki.org w Muszynie wink.gif

--------------------
07/08 :))

+Quote Post
bargidg
post nie, 23 maj 2010 - 20:29
Post #16

KK #7

CYTAT
A skoro to forum nie powstało po to żeby każdy mógł wyrazic swoja opinię, a jak widze po to żeby się krytykowac to zyczę KK troche rozumu

A czy to forum powstało tylko dla KK ? nie wydaje mi się... Jest to ogólnie dostępne forum dla każego mieszkańca Dąbrowy Górniczej, Zagłębia Dąbrowskiego i całej Polski, który ma zamiar coś ciekawego powiedzieć. Dlatego rozumu życzę też i Tobie, gdyż 3/4 osób wypowiadających się tutaj jest spoza Klubu Kibica.
Basta!

--------------------

+Quote Post
Erjot
post nie, 23 maj 2010 - 21:47
Post #17

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 208
GG: 7870143 status gadu-gadu

wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu)

+Quote Post
norek
post nie, 23 maj 2010 - 21:54
Post #18

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,525
GG: 2977166 status gadu-gadu

to widze zeby nie bylo ze za rok to bedziemy walczyc nie o medale tylko o utrzymanie sie jak wszystkie nagle odchodza a nic nie slychac kto ma przyjsc

+Quote Post
tomekl80
post nie, 23 maj 2010 - 22:23
Post #19

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,573

CYTAT(Erjot @ nie, 23 maj 2010 - 21:47) *
wg volley24.pl odchodzi od nas Kasia Walawender (szuka klubu)

No to pięknie sad.gif. To już widzę jak będzie wyglądał ten przyszły sezon sad.gif. A już miałem kupić karnet wink.gif.

Swoją drogą aż dziw bierze, że tak nagle wszystkie chcą odejść. Czyżby konfliktowy trener? Zresztą Moim skromnym zdaniem trener pewnie Swoim zachowaniem dał ostatecznie do myślenia Kasi Walawender sad.gif.

Ten post edytował tomekl80 nie, 23 maj 2010 - 22:30

+Quote Post
Mariuszek_
post nie, 23 maj 2010 - 22:24
Post #20

UŻYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,192

Panowie, nie jarajmy się, bo dopiero się sezon co skończył. Jeszcze myślę, że będzie mile zaskoczeni tegorocznym oknem transferowym. wink.gif

+Quote Post

10 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
7 Użytkowników czyta ten temat (7 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:33
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza