![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 03 sie 10 Nr użytkownika: 3,998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Al. Korfantego - Rondo - Pętla Słoneczna zamknięty dla ruchu w dniu etapu od godziny 8:00, pozostałe ulice oraz ich okolice zamknięte dla ruchu w godzinach 16:00 - 20:00 Pewnie zapytasz czemu tam od 8 a u nas od 7. Otóż już Ci wyjaśniam. Meta I ETAPU była w Warszawie. Odległość z Warszawy jest dużo większa do DG niż z DG do Katowic (gdzie jest meta 3 ETAPU). A to są tylko ludzie i też muszą odpocząć po rozstawieniu tego wszystkiego i trzeba to rozstawić jak najszybciej by było więcej czasu na odpoczynek. nie no jasne, odpoczynek jest najważniejszy. Wiadomo że w Katowicach nikt o zdrowych zmysłach nie pozamykałby ulic o 7 rano ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tour de Pologne to impreza z największym rozmachem jaka dotąd nasze miasto miało okazje organizować, mimo drobnych niedociągnięć, wspaniała reklama dla nas którą trudno byłoby osiągnąć w inny sposób niz poprzez imprezę sportową o zasięgu ogólnokrajowym.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie no jasne, odpoczynek jest najważniejszy. Wiadomo że w Katowicach nikt o zdrowych zmysłach nie pozamykałby ulic o 7 rano ![]() wiesz - jak się nie umie czytać znaków pt. "objazd do Będzina", rozdawane wszędzie mapki z oznaczeniami tras, godzin zamknięcia poszczególnych ulic wyrzuca do kosza to się potem nie dziw, że nie możesz nigdzie dojechać ![]() ja jadąc z Gołonoga w kierunku Będzina nie miałem żadnych problemów, aby przejechać przez Centrum bo wiedziałem gdzie i jak będę mógł przejechać - pierwszy znak objazd był na Aleje a drugi na wysokości Reymonta, wracając też dokładnie wiedziałem jak mam jechać ale jak to w Polsce - najlepiej ponarzekać zamiast wysilić szare komórki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki.
Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy. Ten post edytował xMarcinx wto, 03 sie 2010 - 19:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki. Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, o przepraszam, właśnie w tym dniu wracałem z wakacji i miałem 0 (zero) problemów z dojazdem do Gołonoga (dom przy trasie TdP), powiem więcej, zdążyłem wyjąć bajka z piwnicy, looknąć na przejazd peletonu przez Gołonóg, dojechać do CENTRUM w połowie pierwszego okrążenia itd... jakie obskurne budynki? Wawel tez nazwiemy starym, obskurnym budynkiem? zaorać to se możesz to co odziedziczyłeś (ale tam Cię pewnie nie dopuszcza rodzina), CYTAT a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy czyżbyś miał na myśli Prawo i Sprawiedliwość?nad awatarem też się zastanów - obrażasz pewne pokolenie (w tym mnie) -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki. Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy. W paru miejscach faktycznie stały nieciekawe budynki tylko powiedz gdzie ich nie ma? Ciekawe czy przy trasie TdF stoją same perełki architektury postawione przed rokiem ![]() ![]() Poza tym nie było źle, te masy ludzi jakoś umiały znaleźć informacje, wystarczy, że komuś się chciało, wiadomo natomiast, że jest pewno grono "narzekaczy", którym nijak się nie dogodzi (BTW - aż mnie dziwi, że nie został jeszcze poruszony wątek promującego się pana ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Jak czytam tych "narzekaczy" to aż mi słabo, ludzi nie potrafiących docenić wysiłku organizacyjnego, sportowego, promocyjnego przy takiej imprezie nic nie zadowoli, szkoda podejmować z nimi dyskusję. I jeszcze jedno tłumy mieszkańców się nie zgubiły, przyjechały, odjechały a "narzekacze" siedzieli w domach ahhh. pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki. Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy. Znowu ty... Chłopie twój kandydat przegrał wybory. Nie ma Polski sprawiedliwej i prawej. 4 kolejne wybory przegraliście i przegracie każde kolejne. Skończ tę swoją propagandę malkontencie... Bo akurat poziom poinformowania ludzi był na wysokim poziomie! Wolontariusze na uliczkach osiedlowych, lokalne media, mapki na samochodach i na drzwiach klatek schodowych w centrum i na północnych Mydlicach, mapki na przystankach tramwajowych.Czego ty byś chciał jeszcze żeby dotarło jak masz z domu wyjechać? Ten post edytował Kamil_ wto, 03 sie 2010 - 23:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: śro, 04 sie 10 Skąd: MDC Nr użytkownika: 4,002 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS ![]() Witam To mój pierwszy post, więc jako wkupowe przynoszę dary. ![]() Niestety nie miałem czasu obrobić, więc jest z reklamami. ![]() Gdyby ktoś chciał, mogę przesłać mailem lub wrzucić na jakiś hotfile do pobrania. Film jest w formacie VOB w high quality. Pozdrawiam TdP cz.1 TdP cz.2 TdP cz.3 TdP cz.4 TdP cz.5 Ten post edytował ArtGii śro, 04 sie 2010 - 10:21 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: śro, 29 paź 08 Nr użytkownika: 2,224 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Warto zaznaczyć, iż na trasie przejazdu przez DG powstał napis "GOŁONÓG WITA TDP
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: czw, 05 lis 09 Nr użytkownika: 3,539 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cz 2.-4.29 oraz 7.07sek.-srebrny matiz po dachowaniu na poboczu w Ząbkowicach(przed wyścigiem)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 180 Dołączył: pon, 04 lut 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,095 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój filmik z wyścigu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
nad awatarem też się zastanów - obrażasz pewne pokolenie (w tym mnie) Dawno temu chciałem zaproponować, żeby nie podejmować z tym kolesiem żadnych polemik, dopóki nie usunie słowa "nienawidzę" ze swojego awatara. Teraz to robię. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS ![]() Witam To mój pierwszy post, więc jako wkupowe przynoszę dary. ![]() Niestety nie miałem czasu obrobić, więc jest z reklamami. ![]() Gdyby ktoś chciał, mogę przesłać mailem lub wrzucić na jakiś hotfile do pobrania. Film jest w formacie VOB w high quality. Pozdrawiam TdP cz.1 TdP cz.2 TdP cz.3 TdP cz.4 TdP cz.5 Super robota! Bardzo dziękuję za wrzutkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nad awatarem też się zastanów - obrażasz pewne pokolenie (w tym mnie) Dawno temu chciałem zaproponować, żeby nie podejmować z tym kolesiem żadnych polemik, dopóki nie usunie słowa "nienawidzę" ze swojego awatara. Teraz to robię. Jeszcze zabroń mi słuchania tej kapeli ![]() ![]() Ten post edytował xMarcinx śro, 04 sie 2010 - 20:22 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 05 sie 10 Nr użytkownika: 4,006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS ![]() Witam To mój pierwszy post, więc jako wkupowe przynoszę dary. ![]() Niestety nie miałem czasu obrobić, więc jest z reklamami. ![]() Gdyby ktoś chciał, mogę przesłać mailem lub wrzucić na jakiś hotfile do pobrania. Film jest w formacie VOB w high quality. Pozdrawiam TdP cz.1 TdP cz.2 TdP cz.3 TdP cz.4 TdP cz.5 Nie posiadasz może wersji avi. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: śro, 04 sie 10 Skąd: MDC Nr użytkownika: 4,002 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super robota! Bardzo dziękuję za wrzutkę ![]() ![]() Nie posiadasz może wersji avi. Możesz ściągnąć prosto z YT przy pomocy darmowego programu "Youtube Downloader HD" i wtedy będzie miał w avi (lub jakimś innym wybranym formacie) albo mogę Ci przesłać film, a Ty przekonwertujesz go jakimś programem u siebie. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:07 |