IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Tour de Pologne w Dąbrowie Górniczej
giente
post wto, 03 sie 2010 - 17:31
Post #41

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,998

CYTAT(Kamil_ @ wto, 03 sie 2010 - 13:33) *
Al. Korfantego - Rondo - Pętla Słoneczna zamknięty dla ruchu w dniu etapu od godziny 8:00, pozostałe ulice oraz ich okolice zamknięte dla ruchu w godzinach 16:00 - 20:00

Pewnie zapytasz czemu tam od 8 a u nas od 7.
Otóż już Ci wyjaśniam. Meta I ETAPU była w Warszawie. Odległość z Warszawy jest dużo większa do DG niż z DG do Katowic (gdzie jest meta 3 ETAPU).

A to są tylko ludzie i też muszą odpocząć po rozstawieniu tego wszystkiego i trzeba to rozstawić jak najszybciej by było więcej czasu na odpoczynek.

nie no jasne, odpoczynek jest najważniejszy. Wiadomo że w Katowicach nikt o zdrowych zmysłach nie pozamykałby ulic o 7 rano smile2.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
BARES
post wto, 03 sie 2010 - 17:44
Post #42

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 352

Tour de Pologne to impreza z największym rozmachem jaka dotąd nasze miasto miało okazje organizować, mimo drobnych niedociągnięć, wspaniała reklama dla nas którą trudno byłoby osiągnąć w inny sposób niz poprzez imprezę sportową o zasięgu ogólnokrajowym.

--------------------

+Quote Post
Mały77
post wto, 03 sie 2010 - 18:21
Post #43

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

CYTAT(giente @ wto, 03 sie 2010 - 17:31) *
nie no jasne, odpoczynek jest najważniejszy. Wiadomo że w Katowicach nikt o zdrowych zmysłach nie pozamykałby ulic o 7 rano smile2.gif

wiesz - jak się nie umie czytać znaków pt. "objazd do Będzina", rozdawane wszędzie mapki z oznaczeniami tras, godzin zamknięcia poszczególnych ulic wyrzuca do kosza to się potem nie dziw, że nie możesz nigdzie dojechać wink.gif
ja jadąc z Gołonoga w kierunku Będzina nie miałem żadnych problemów, aby przejechać przez Centrum bo wiedziałem gdzie i jak będę mógł przejechać - pierwszy znak objazd był na Aleje a drugi na wysokości Reymonta, wracając też dokładnie wiedziałem jak mam jechać

ale jak to w Polsce - najlepiej ponarzekać zamiast wysilić szare komórki wink.gif

+Quote Post
xMarcinx
post wto, 03 sie 2010 - 19:40
Post #44

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki.
Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy.

Ten post edytował xMarcinx wto, 03 sie 2010 - 19:42

+Quote Post
mawwm
post wto, 03 sie 2010 - 20:21
Post #45

kocham Moje Miasto

Nr użytkownika: 1,335

CYTAT(xMarcinx @ wto, 03 sie 2010 - 19:40) *
Fatalna promocja, choć w sumie dobrze, że te balony zasłoniły te obskurne budynki.
Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego,

o przepraszam, właśnie w tym dniu wracałem z wakacji i miałem 0 (zero) problemów z dojazdem do Gołonoga (dom przy trasie TdP), powiem więcej, zdążyłem wyjąć bajka z piwnicy, looknąć na przejazd peletonu przez Gołonóg, dojechać do CENTRUM w połowie pierwszego okrążenia itd...
jakie obskurne budynki? Wawel tez nazwiemy starym, obskurnym budynkiem?
zaorać to se możesz to co odziedziczyłeś (ale tam Cię pewnie nie dopuszcza rodzina),
CYTAT
a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy
czyżbyś miał na myśli Prawo i Sprawiedliwość?
nad awatarem też się zastanów - obrażasz pewne pokolenie (w tym mnie)

--------------------
Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman

+Quote Post
vacu
post wto, 03 sie 2010 - 20:51
Post #46

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(xMarcinx @ wto, 03 sie 2010 - 19:40) *
Komunikacja zastępcza - tragedia tereny, za torami praktycznie odcięte od reszty miasta. Autobusy zamiast tramwajów, jeździły nie wiadomo kiedy zatrzymywały się nie wiadomo gdzie, odjeżdżały nim osoby zdarzyły dobiec. Od strony organizacji imprezy dla zawodników poziom na prawdę dobry, dla mieszkańca fatalny, nikt nic nie wie. Tylko, że jakieś ulice zamknięte, jakieś objazdy i jakaś komunikacja zastępcza. Miasto powinni zaorać i wybudować coś sensownego, a mieszkańcy wybrać prawych i sprawiedliwych gospodarzy.

W paru miejscach faktycznie stały nieciekawe budynki tylko powiedz gdzie ich nie ma? Ciekawe czy przy trasie TdF stoją same perełki architektury postawione przed rokiem wink.gif Wolę takie coś niż malowanie trawy na zielono za pięć dwunasta (vide klombik na nawrotce naprzeciwko L'emira czy spoza podwórka - zasłanianie peronów w K-cach kiedy przyjechały Misski wink.gif).

Poza tym nie było źle, te masy ludzi jakoś umiały znaleźć informacje, wystarczy, że komuś się chciało, wiadomo natomiast, że jest pewno grono "narzekaczy", którym nijak się nie dogodzi (BTW - aż mnie dziwi, że nie został jeszcze poruszony wątek promującego się pana info (8).gif ph34r.gif ).

+Quote Post
kursor
post wto, 03 sie 2010 - 21:26
Post #47

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 187

Witam!

Jak czytam tych "narzekaczy" to aż mi słabo, ludzi nie potrafiących docenić wysiłku organizacyjnego, sportowego, promocyjnego przy takiej imprezie nic nie zadowoli, szkoda podejmować z nimi dyskusję.

I jeszcze jedno tłumy mieszkańców się nie zgubiły, przyjechały, odjechały a "narzekacze" siedzieli w domach ahhh.

pozdro

+Quote Post
Kamil_
post wto, 03 sie 2010 - 23:20
Post #48

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

CYTAT(xMarcinx @ wto, 03 sie 2010 - 18:40) *

Znowu ty... Chłopie twój kandydat przegrał wybory. Nie ma Polski sprawiedliwej i prawej. 4 kolejne wybory przegraliście i przegracie każde kolejne. Skończ tę swoją propagandę malkontencie... Bo akurat poziom poinformowania ludzi był na wysokim poziomie!

Wolontariusze na uliczkach osiedlowych, lokalne media, mapki na samochodach i na drzwiach klatek schodowych w centrum i na północnych Mydlicach, mapki na przystankach tramwajowych.Czego ty byś chciał jeszcze żeby dotarło jak masz z domu wyjechać?

Ten post edytował Kamil_ wto, 03 sie 2010 - 23:23

+Quote Post
kamillll
post śro, 04 sie 2010 - 09:43
Post #49

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(Kamil_ @ wto, 03 sie 2010 - 23:20) *
Czego ty byś chciał jeszcze żeby dotarło jak masz z domu wyjechać?

jak to czego?
jakby to jakiś Jaszczura albo inna Głowacka był włodarzem miasta i za jego kadencji był organizowany TdP to byłoby elegancko wink.gif

+Quote Post
ArtGii
post śro, 04 sie 2010 - 10:20
Post #50

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,002

CYTAT(Master @ wto, 03 sie 2010 - 15:29) *
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS wink.gif. Rano tez było, z tego co słyszałem fajnie pokazali i mówili o DG.

Witam
To mój pierwszy post, więc jako wkupowe przynoszę dary. biggrin.gif
Niestety nie miałem czasu obrobić, więc jest z reklamami. unsure.gif
Gdyby ktoś chciał, mogę przesłać mailem lub wrzucić na jakiś hotfile do pobrania.
Film jest w formacie VOB w high quality.

Pozdrawiam

TdP cz.1

TdP cz.2

TdP cz.3

TdP cz.4

TdP cz.5

Ten post edytował ArtGii śro, 04 sie 2010 - 10:21

+Quote Post
brendys
post śro, 04 sie 2010 - 12:07
Post #51

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 2,224

Warto zaznaczyć, iż na trasie przejazdu przez DG powstał napis "GOŁONÓG WITA TDP smile2.gif". Pilot helikoptera i operator nie popisali się.

+Quote Post
Banan
post śro, 04 sie 2010 - 12:51
Post #52

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,539

Cz 2.-4.29 oraz 7.07sek.-srebrny matiz po dachowaniu na poboczu w Ząbkowicach(przed wyścigiem)

+Quote Post
checkin
post śro, 04 sie 2010 - 13:47
Post #53

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 947

Trochę fotek z wyścigu :

Finał 2 etapu 67. Tour de Pologne

--------------------

+Quote Post
KacperskiDGG
post śro, 04 sie 2010 - 16:12
Post #54

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,095

Mój filmik z wyścigu.

+Quote Post
olo
post śro, 04 sie 2010 - 18:45
Post #55

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

CYTAT(mawwm @ wto, 03 sie 2010 - 20:21) *

Dawno temu chciałem zaproponować, żeby nie podejmować z tym kolesiem żadnych polemik, dopóki nie usunie słowa "nienawidzę" ze swojego awatara. Teraz to robię.

--------------------

+Quote Post
Bartek
post śro, 04 sie 2010 - 18:47
Post #56

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 32

CYTAT(ArtGii @ śro, 04 sie 2010 - 10:20) *
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS wink.gif. Rano tez było, z tego co słyszałem fajnie pokazali i mówili o DG.

Witam
Gdyby ktoś chciał, mogę przesłać mailem lub wrzucić na jakiś hotfile do pobrania.

Pozdrawiam

TdP cz.1

TdP cz.2

TdP cz.3

TdP cz.4

TdP cz.5

Super robota! Bardzo dziękuję za wrzutkę smile.gif

+Quote Post
xMarcinx
post śro, 04 sie 2010 - 20:11
Post #57

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

CYTAT(olo @ śro, 04 sie 2010 - 18:45) *
CYTAT(mawwm @ wto, 03 sie 2010 - 20:21) *

Dawno temu chciałem zaproponować, żeby nie podejmować z tym kolesiem żadnych polemik, dopóki nie usunie słowa "nienawidzę" ze swojego awatara. Teraz to robię.

Jeszcze zabroń mi słuchania tej kapeli biggrin.gif Rozumiem, ze "I love disco polo" też jest obraźliwe, tak samo wstawienie okładki Ich Troje za awatar? laugh.gif

Ten post edytował xMarcinx śro, 04 sie 2010 - 20:22

+Quote Post
peterpan
post czw, 05 sie 2010 - 02:38
Post #58

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,006

CYTAT(ArtGii @ śro, 04 sie 2010 - 10:20) *

Witam

Pozdrawiam

TdP cz.1

TdP cz.2

TdP cz.3

TdP cz.4

TdP cz.5

Nie posiadasz może wersji avi.

+Quote Post
zizi
post czw, 05 sie 2010 - 10:53
Post #59

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 196

--------------------

+Quote Post
ArtGii
post czw, 05 sie 2010 - 17:38
Post #60

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,002

CYTAT(Bartek @ śro, 04 sie 2010 - 18:47) *
Super robota! Bardzo dziękuję za wrzutkę smile.gif

laugh.gif

CYTAT(peterpan @ czw, 05 sie 2010 - 02:38) *
Nie posiadasz może wersji avi.

Możesz ściągnąć prosto z YT przy pomocy darmowego programu "Youtube Downloader HD" i wtedy będzie miał w avi (lub jakimś innym wybranym formacie)
albo mogę Ci przesłać film, a Ty przekonwertujesz go jakimś programem u siebie.
Pozdrawiam

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:07
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza