![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie. Te niektóre kamienice wyglądają jakby było tuż po wojnie... Szkoda, że w centrum zachowały się jeszcze takie okazy...
Przyłączam się do apelu o nagranie całości przejazdu przez DG. W ogóle urząd powinien się postarać w tym kierunku i wypuścić jakieś wydanie za symboliczne pieniądze. Tak by pokryło koszty przygotowania. (tłoczenie etc.) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zobaczycie jaki będzie dzwon na zakręcie aleja róż/legionów
![]() ciekawe ilu będzie leżało ![]() tam będzie najciekawsze miejsce ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Całość transmisji zobaczycie na stronie TVP, więc nie trzeba nagrywać
![]() Minus taki, że się pobrać nie da -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka zdjęć.
Zdjęcia raczej bardziej z tego co się działo na 3go Maja i centrum, ale i z wyścigu się znajdą. Fajnie było. Plamy jako miasto nie daliśmy. Tak dalej ![]() K L I K |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj tam znawco
![]() ![]() byłoby ciekawiej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja tam nikomu nie życzę wypadku...
I bidon QuickStepu złapałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Fajnie było, co prawda przejazd kolaży obok mnie to jakieś 5 sekund za każdym razem ale wspomnienia są
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zdjęcia raczej bardziej z tego co się działo na 3go Maja i centrum, ale i z wyścigu się znajdą. Fajnie było. Plamy jako miasto nie daliśmy. Tak dalej ![]() Ja nie oglądałem bo byłem na trasie ale na Eurosporcie podobno komentator bardzo się podniecał, że niby Śląsk ale to nie Śląsk tylko Zagłębie, to takie Mazury Śląskie ![]() I ogólnie promocja miasta fajna - dużo zdjęć z helikoptera m.in. Nemo się załapało ![]() Ten post edytował Mały77 wto, 03 sie 2010 - 06:13 |
|
|
![]()
|
|
Nie powiedzieli, że Śląskie Mazury tylko Mazury Południa. Podkreślali jak mogli, że to bardzo ważne, żeby odróżnić Śląsk od Zagłębia
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 03 sie 10 Nr użytkownika: 3,998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale zamykanie ulic o godzinie 7 rano to far$a. Czy służyło to wzbudzeniu większego podniecenia wśród mieszkańców już od samego rana? Ciekawe jakie były logiczne przesłanki ku takiemu rozwiązaniu...
|
|
|
![]()
|
|
Chyba barierki ustawiali i pompowali balony. Mieli to robić wśród jadących aut? A dwa, że auto z barierkami jechało i je ustawiali. Nikt nie będzie maszerował na tysiącami barierek. Ale widać każdy musi ponarzekać...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Chyba barierki ustawiali i pompowali balony. Ale mieli tempo ![]() BTW to pierwszy raz widziałem z bliska taką imprezę i powiem, że jestem pełen podziwu dla organizatorów, że tak to wszystko potrafią ogarnąć na tak długich odcinkach i w tylu miastach po to tylko, żeby na chwilę śmignęła grupa kolarzy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: wto, 03 sie 10 Nr użytkownika: 3,998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba barierki ustawiali i pompowali balony. Mieli to robić wśród jadących aut? A dwa, że auto z barierkami jechało i je ustawiali. Nikt nie będzie maszerował na tysiącami barierek. Ale widać każdy musi ponarzekać... tak tak... Nic by się nie stało, gdyby zamknięte były np od 8 czy 9. Ale przecież do godz. 8 jest najmniejszy ruch, więc zapewne dlatego pozamykali... ![]() |
|
|
![]()
|
|
A stało się też coś jak było od 7? Z tego co widzę to żyjesz...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Niepotrzebne są też Twoje narzekania
![]() PS. Jak za takie pieniądze to super reklama DG. EDYCJA: Al. Korfantego - Rondo - Pętla Słoneczna zamknięty dla ruchu w dniu etapu od godziny 8:00, pozostałe ulice oraz ich okolice zamknięte dla ruchu w godzinach 16:00 - 20:00 Pewnie zapytasz czemu tam od 8 a u nas od 7. Otóż już Ci wyjaśniam. Meta I ETAPU była w Warszawie. Odległość z Warszawy jest dużo większa do DG niż z DG do Katowic (gdzie jest meta 3 ETAPU). A to są tylko ludzie i też muszą odpocząć po rozstawieniu tego wszystkiego i trzeba to rozstawić jak najszybciej by było więcej czasu na odpoczynek. Ten post edytował Kamil_ wto, 03 sie 2010 - 13:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A stało się też coś jak było od 7? Z tego co widzę to żyjesz... niepotrzebny burdel i bałagan. Bez sensu po prostu. Katowice rano całe przejezdne, nie trzeba stać w niepotrzebnych korkach. A w Dąbrowie wieeelkie przygotowania od 7 rano! pozdrawiam Jaki bałagan? Ja jechałem na ok. 7:30 do pracy, z okolic WSB przez S-ec do Czeladzi i ani nie stałem w korku, ani nie musiałem wcześniej wyjechać, ani też nie zauważyłem jakiegoś bałaganu. Gorzej było z powrotem ale tylko dlatego, że pojechałem przez Łagiszę nie wiedząc, że tam duuuży objazd jest ![]() [Edytka] Heh ale dzisiaj to mam dopiero przerąbane ![]() ![]() Ten post edytował vacu wto, 03 sie 2010 - 16:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 16-30 w eurosport bedzie powtórka z DG. Jesli ktos moze to by nagrał chocby na VHS
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale zamykanie ulic o godzinie 7 rano to far$a. Czy służyło to wzbudzeniu większego podniecenia wśród mieszkańców już od samego rana? Ciekawe jakie były logiczne przesłanki ku takiemu rozwiązaniu... kiedy jedzie Tour de France zamykane są Pola Elizejskie, jest impreza są utrudnienia, a jest drobna różnica między DG a Paryżewem, cóż lubimy sobie ponarzekać ![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:07 |