![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A pokaz ogni miał być o 22:30 a był już o 22:15! Perfectowi się nie chciało dłużej grać? Zresztą - sam pokaz też, jak większość w innych miejscach - nie trwał dłużej niż 5 minut i teka sama zasada jak w innych latach - bez rewelacji!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trwal dluzej niz 5 minut.Z 8 gdzies tak,a co do koncertu Perfectu to słaby był i trzeba to przyznac...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A pokaz ogni miał być o 22:30 a był już o 22:15! Perfectowi się nie chciało dłużej grać? Zresztą - sam pokaz też, jak większość w innych miejscach - nie trwał dłużej niż 5 minut i teka sama zasada jak w innych latach - bez rewelacji! Ojej 15min to spora różnica ![]() Ten post edytował Bartek wto, 01 cze 2010 - 14:51 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty na przykład ?? ;] |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty na przykład ?? ;] Też chciałem zapytać, ale moc argumentu w odpowiedzi mnie powaliła. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
nie odpowiem na to pytanie, bo to nie jest miejsce i czas, na licytowanie się co się komu podoba a co nie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
bo każdy ma jakiś gust dotyczący tego co dzieje się na dniach jego miasta i wyraziłem jedynie opinnie. Napisałem jakie odczucia towarzyszą mi przy kontakcie z ich muzyką, a dostaje w zamian atak na swoją osobę i przekręcanie tematu w zupełnie inny. Chcecie pogadać o muzyce, jako o niej, to załóżcie temat i tam się będziemy licytować. Niema sensu z wami dyskutować, bo ważne jest tylko wasze zdanie, a brak moderacji tego forum z takich ludzi, jest żenujący
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo byś napisał co lubisz i nie byłoby całego tematu, wszystko na luziku i zbędnej napinki
![]() |
|
|
![]()
|
|
jak dla mnie to muzyka dla dziadków, ja takowej nie trawie. Co kto lubi. Mnie się kojarzy z 60 latkami Kiedy miałem 18 lat byłem na jednym z pierwszych koncertów Prefectu w TipTopie i było może z 50 osób. Dobijam do 50 i cieszę się pełnym ryjem gdy na koncertach Perfectu. Kultu, Kryzysu, itp itd dostrzegam całe pokolenia fanów - od 5 do 50 lat. To są korzenie i każdy szanujący muzykę fan powinien korzenie szanować. Chciałbym żebyś, gdy dorośniesz, mógł zabrać swojego syna na jakiś współczsny jemu festiwal, tak jak ja zabrałem swojego 14latka, 5 lat temu, na Woodstock. I żebyś mógł pokazać mu korzenie muzyki, a on Tobie nie musiał pokazywać, co dobrego dzieje się współcześnie w muzyce, bo Ty nie zatrzymasz się w swojej epoce. Obyś nigdy nie został starym grzybem któremu syn powie: Czego ty słuchasz, to ramota dla dziadków. Posmędziłem jak dziadek i spadam. jeżeli będe chciał swoim dzieciom, pokazać jakiś zespół, to zabiore ich na coś dobrego, a nie na perkfekto podobne smęty Pozostańmy, zatem, przy Dniach Dąbrowy. Jakie dobre zespoły, a nie "perfekto bodobne smęty" widziałbyś drogi savalasie w roku przyszłym. Jak widzisz moderator nie musi mnie wyrzucać, trzymam się tamatu. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
oj nędznie wam idzie to prowokowanie mnie. Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie wręcz przeciwnie w każdym dniu powinna się pojawiać inna stylistyka. W piątek niszowa, młodzieżowa, jak dla mnie może to być Sofa, Maria Peszek, Kult, Maleo Reagge Rokers, OSTR, w sobote niech tą będzie i perfekt, może zagraniczna gwiazda. i każda inna komercyjna papka, bo i takie zapotrzebowanie na tego typu imprezach jest. A niedziela na chilloucie. Jedno co bym zmienił, to większy szum i lepszą organizacje koncertów kapel dąbrowskich. Przydałaby się im promocja, którą miasto może zoranizować za niewielkie pieniądze ale z pomysłem i profesjonalnym podejściem. Bo przerywanie pokazem brzdącowatych czirliderek koncertu hiphopowego było żenujące.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj nędznie wam idzie to prowokowanie mnie. Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie wręcz przeciwnie w każdym dniu powinna się pojawiać inna stylistyka. W piątek niszowa, młodzieżowa, jak dla mnie może to być Sofa, Maria Peszek, Kult, Maleo Reagge Rokers, OSTR, w sobote niech tą będzie i perfekt, może zagraniczna gwiazda. i każda inna komercyjna papka, bo i takie zapotrzebowanie na tego typu imprezach jest. A niedziela na chilloucie. Jedno co bym zmienił, to większy szum i lepszą organizacje koncertów kapel dąbrowskich. Przydałaby się im promocja, którą miasto może zoranizować za niewielkie pieniądze ale z pomysłem i profesjonalnym podejściem. Bo przerywanie pokazem brzdącowatych czirliderek koncertu hiphopowego było żenujące. Mniej wiecej sosnowiec poszedl w takim kierunku ze graja zespoly ktore w niczym nie przypominaja dody. W tym roku ich dni wygladaja troche bardziej ubogo niz nasze, ale moze zamiast ubogo lepiej powiedziec 'inaczej' - i z tego co slyszalem to wcale nie jest tak zle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czy ja napisałem, gdzieś że Perfekt był zlym pomysłem ? Nie możesz nic napisać o Perfeccie poniewaź :cytat"Oprócz koncertu Perfektu ( bo nie byłem, nie lubie, nie polecam". Nawet nie próboałeś poznać jak "dziadki" zagrają. Wiesz swoje, nie? A jeśli uważasz, że Peszkowa jest w stanie rozruszać festynową publikę to gratuluję wyczucia. Polecasz OSTRa na festyn z dziećmi? Może jeszcze z promocją "Tylko dla dorosłych" Sprawa jest prosta, jeśli się prowokuje na forum, to trzeba być przygotowanym na riposty i nie błagać admina o cenzurę. Jedyne z czym się z Tobą zgadzam i w pełni popieram to promocja dąbrowskich kapel. Należałoby im oddać scenę na dwie, trzy godziny przedpołudnia z właściwą promocją w regionalnych mediach. pozdrawiam olo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak na festyn z dziećmi, dałbym OSTR, bo tak jak mówie, każdy dzień powinien przyciągać inną grupę docelową, bo w dąbrowie nie mieszka tylko 120 letni olo i jego gust tylko mieszka też młodzież, ludzie który słuchają dobrej muzyki. Byłem raz na koncercie Perfektu pare ładnych lat temu, słyszałem dwie "hitowe" płyty, dla mnie, podkreślam dla mnie: ta muzyka to chłam. Co nie znaczy, że dla Ciebie musi taka być. Tylko nie narzucaj drugiemu co ma się podobać, bo chu*jato Ci to idzie. Dni miasta, to wcale nie musi być 3 dni grania do kiszonego ogórka i wózka z trojaczkami, bo olo tak chce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może odrazu Peja i o dąbrowie znowu zrobi się głośno
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Może odrazu Peja i o dąbrowie znowu zrobi się głośno ![]() ![]() I do tego Tede. Będzie niezły dissing na DDG. PS. Mam dopiero 118 lat. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
widzę, że niema sensu dyskutować z ludźmi, którzy na hasło OSTR odrazu mają skojarzenie PEJA TEDE. To o wiele bardziej głupie, niż moje perfekt- dziadygi. Olo jesteś śmiesznym typem, niema sensu prowadzić z tobą dyskusji.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,748 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem tylko w sobotę i generalnie podobało mi się. Pomijam gusta i guściki
![]() Poza tym moim skromnym zdaniem mogli by jakoś inaczej rozwiązać kwestię sceny/ tych budek itp. Po pierwsze jeśli już ktoś chce zjeść to powinien mieć jako taki luz, a nie przebijać się z jedzeniem przez tłumy. Raz, że ma się małe szanse donieść takiego hotdoga do celu, a dwa małe szanse, że kogoś nie ubrudzimy. Do tego zgraja małolatów z papierosami w gębie. Nie da się praktycznie stanąć gdzieś przed sceną żeby jakiś gówniarz nie dmuchał ci w twarz. Podobno w piątek było jeszcze gorzej pod tym względem. Kolejny idiotyzm to rodzice z dziećmi w wózkach przeciskający się przez te tłumy. Powiedzcie mi czy Ci ludzie mają rozum? Nie dość, że w tłumie może się wszystko wydarzyć, to jeszcze brak powietrza, pełno ludzi z papierochami itp. Kompletny brak wyobraźni... Szczerze to lepiej jak dni były na Zielonej. Więcej miejsca, ładniejsza okolica. Jedyny minus to odległość od centrum, ale czy komuś spacer zaszkodził? ![]() Podsumowując impreza udana. Na podobnym poziomie co rok temu, ale da się też jeszcze dużo zrobić. Zobaczymy nasze szanowne władze wymyślą za rok ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |